Back to Top

iPhone 13 Mini abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 13 Mini met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 13 Mini, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 13 Mini 128GB

iPhone 13 Mini 256GB

iPhone 13 Mini 512GB

Alle iPhone 13 Mini abonnementen op een rijtje gezet voor je: vergelijk zelf, en kies het beste abonnement!

Goed nieuws voor liefhebbers van de iPhone 13. Deze geweldige Apple smartphone van het jaar 2021 is namelijk ook in een Mini variant te krijgen, net als de iPhone 12 van 2020, die ook een Mini variant heeft. Deze variant is iets kleiner qua beeldscherm. De diagonaal meet namelijk 5,4 inch, en geen 6,1 inch. Daarmee is de iPhone 13 Mini zeer geschikt voor mensen die van een smartphone houden met een wat kleiner beeldscherm, en voor mensen die van een broekzak formaat smartphone houden. Daarnaast is de iPhone 13 Mini ook leuk geprijsd, en de goedkoopste variant onder de iPhone-modellen uit de 13 serie. Je koopt hem voor circa 100 euro minder dan de gewone iPhone 13. In combinatie met een abonnement is de iPhone 13 Mini niet goedkoper dan los, maar een iPhone 13 Mini abonnement kan wel een aantrekkelijke oplossing zijn als je zowel een nieuwe iPhone wil kopen, en ook een nieuw mobiel abonnement nodig hebt. Vergelijk hierboven – via onze vergelijker – alle iPhone 13 Mini abonnementen die er op dit moment zijn.

Deze providers bieden een iPhone 13 Mini abonnement aan

In Nederland zijn er 6 providers die iPhones met abonnement aanbieden. Je kunt terecht bij KPN, bij Vodafone, bij Tele2, bij T-Mobile, bij Hollandsnieuwe, en bij BEN. Kijk in onze vergelijkers of de door jouw gewenste iPhone 13 Mini ook bij de provider van jouw keuze is te krijgen. Handig is dat je snel kunt zien welke provider de goedkoopste is, voor het door jou gewenste abonnement.

Welke looptijd kies je voor een iPhone 13 Mini met abonnement?

Je kunt kiezen uit 1 en 2 jarige abonnementen met iPhone 13 Mini. De 2-jarige abonnementen zijn doorgaans iets goedkoper geprijsd, omdat de provider dan de garantie heeft dat je een jaar langer klant blijft, en de provider dus een jaar langer aan je kan verdienen. Een groot voordeel van een 1-jarig abonnement is dat je al sneller vrij bent om over te stappen naar een nieuw abonnement, bij dezelfde of bij een andere provider. Bij een 2-jarig abonnement is de looptijd immers dubbel zo lang. Een ander voordeel van een 2-jarig abonnement is dat je de kosten voor je toestel kunt uitspreiden over 2 jaar, in plaats van over 1 jaar. Hierbij moet wel de opmerking worden gemaakt dat de kosten voor je iPhone altijd gelijk blijven, ongeacht of je je toestel los koopt, of dat je een 1 of 2 jarig abonnement neemt. Kies zelf wat het beste bij jou past, 1 of 2 jaar looptijd!

iPhone 13 Mini kopen: hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Wil je gaan voor een van de iPhone 13 Mini abonnementen, dan is het belangrijk om vooraf vast te stellen hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Apple houdt het eenvoudig, en geeft je voor de 13 Mini 3 keuzes: 128GB, 256GB en 512GB. Er zijn mobiele abonnementen te krijgen met de 13 Mini en deze verschillende opslagcapaciteiten, tegen verschillende prijzen.

In deze kleuren is deze geweldige Apple smartphone beschikbaar

Wil je een telefoonabonnement met deze geweldige kleinere variant van de gewone iPhone 13? Dan heb je keuze uit 5 kleuren: blauw, wit, rood, zwart, en roze. Alle kleuren hebben zo hun charmes, en de prijzen verschillen per kleur maar nauwelijks.

Liever een los iPhone 13 Mini toestel, in plaats van met abonnement?

Heb je geen abonnement nodig, of kan je simpelweg nog niet overstappen naar een nieuw telefoonabonnement? Dan is een los toestel de beste oplossing. De iPhone 13 Mini is bij verschillende aanbieders te krijgen als los exemplaar. Onze vergelijkers voor losse toestellen kunnen je helpen op de juiste iPhone 13 Mini te vinden, bij de juiste aanbieder, en wel voor de laagste prijs! Kijk nu naar het actuele aanbod van bekende en minder bekende webwinkels:

> Vergelijk losse iPhone 13 Mini toestellen op prijs

iPhone 13 mini - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €679.00
    Los nieuw toestel vanaf €809.00