Back to Top

iPhone 15 abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 15 met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder iPhone 15 abonnementen van verschillende providers!

iPhone 15 128GB

iPhone 15 256GB

iPhone 15 512GB

Alle iPhone 15 abonnementen om te vergelijken; zo kies je het juiste abonnement

In de vergelijker hierboven staan alle aanbieders van mobiele telefoonabonnementen in combinatie met een iPhone 15 weergegeven. Zo vind je de goedkoopste aanbiedingen en kom je erachter welke providers het meeste korting geven op de aanschaf van het nieuwe toestel. Om een goed beeld te krijgen van de aanbiedingen en flink te besparen, kun je hierboven eerst het aantal belminuten kiezen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een contractduur van 1 jaar of 2 jaar en of je gebruik wilt maken van 5G. Zo krijg je een goed beeld van de maandelijkse kosten. Uiteraard kun je ook je voorkeur voor een bepaalde provider tonen, door andere providers weg te filteren. Op die manier vind je altijd je voordeligste iPhone 15 abonnement.

Provider voor je iPhone 15 kiezen

Als je graag een iPhone 15 met abonnement wilt afsluiten, dien je eerst een keuze te maken tussen de providers die een abonnement met toestel aanbieden. Een aantal providers biedt dit jaar de iPhone 15 in combinatie met een abonnement aan. Onthoud dat er verschillen tussen de bepaalde providers zijn. Zo heeft iedere provider zijn eigen voorwaarden en soorten abonnementen. Ook als de providers gebruikmaken van elkaars netwerk. Bedrijf A kan daardoor een stuk voordeliger zijn dan bedrijf B. Daarom is het belangrijk om de abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je de voordeligste iPhone 15 abonnementen in een paar klikken. Kies in de vergelijker hierboven wat bij je past, zoals: belminuten, data of looptijd en vind meteen de voordeligste aanbieding.

iPhone 15 met abonnement: 1 jaar of 2 jaar looptijd kiezen

Bij het afsluiten van een iPhone 15 met abonnement kun je kiezen uit een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Over het algemeen mag je zelf kiezen welke looptijd je af wilt sluiten. Zo kun je bijvoorbeeld al na een jaar je abonnement weer verlengen. Vaak is de toestelkorting dan wel iets lager. Toch kunnen er reden zijn om voor een looptijd van 1 jaar te kiezen. Als de dekking of snelheid toch tegen blijkt te vallen, kun je na een jaar al wisselen van provider. Als Apple de iPhone 16 volgend jaar aankondigt, kun je dan gemakkelijk weer een nieuw abonnement afsluiten. In 1 jaar tijd moet je wel de volledige toestellening en je abonnement afbetalen.

Daarom liggen de kosten van een 1-jarig abonnement met iPhone 15 vaak een stuk hoger dan als je kiest voor een 2-jarig abonnement. Ook de kortingen kunnen dit jaar variëren, aan de hand van of je een jaar of twee jaar looptijd kiest. Bij een langere looptijd krijg je vaak meer korting op je toestel. Je hebt ook meer tijd om je abonnement en toestel af te betalen. Helaas kun je dan niet volgend jaar alweer een nieuwe iPhone kopen, want je abonnement moet eerst volledig afgelopen zijn. De kosten van een 2-jarig abonnement zijn vaak lager dan van een 1-jarig abonnement. Je krijgt ongeveer 24 euro korting. Als dat het je niet waard is, kun je kiezen voor een 1-jarig abonnement en kun je volgend jaar weer een abonnement met de nieuwste iPhone afsluiten.

Welke opslagcapaciteit moet ik kiezen voor de iPhone 15?

Apple heeft de opslagcapaciteiten van de iPhone 15 dit jaar niet veranderd. Dat betekent dat je nog steeds kunt kiezen voor een opslagcapaciteit van: 128 GB, 256 GB of 512 GB. Voor verreweg de meeste mensen is het basismodel van 128 GB de beste keuze. Zeker als je niet veel foto’s, video’s of muziek op je iPhone hebt. Hier geldt; des te hoger de opslagcapaciteit, des te meer je maandelijks aan afbetaling op je toestel gaat betalen. Het kan dus voordelig zijn om voor de laagste opslagcapaciteit kiest. Maar heb je veel foto’s en apps? Dan is het beter om te kiezen voor 256 GB opslagcapaciteit. Het is immers vervelend om bestanden of apps weg te moeten gooien. Door je toestel met een mobiel abonnement te financieren, is de meerprijs verwaarloosbaar, zeker als je kiest voor een looptijd van twee jaar. Wil je weten welke opslagcapaciteit het best in je portemonnee past? Gebruik dan de vergelijker hierboven voor het voordeligste iPhone 15 abonnement.

De juiste kleur van je nieuwe toestel kiezen

Met de iPhone 15 kun je ook dit jaar weer kiezen voor een brede verzameling aan verschillende kleuren. Je kunt bij het bestellen van je iPhone 15 abonnement dit jaar kiezen uit: blauw, roze, geel, groen en zwart. De kleuren zijn dit jaar wat meer ingetogen, maar Apple is wel tegemoetgekomen aan de grote vraag naar een roze iPhone. Als je liever een neutralere kleur wilt, kun je kiezen voor zwart of blauw. Alle tinten van de iPhone 15 zijn pastelkleuren. Het ligt er maar net aan welke kleur je zelf het mooiste vindt. Weet je al zeker welke kleur je iPhone 15 moet hebben? Dan kun je in de vergelijker ook filteren op kleur, zodat je bijvoorbeeld de voordeligste zwarte iPhone 15 met abonnement vindt.

Toch liever een losse iPhone 15 en niet met abonnement?

Voor veel consumenten is het aantrekkelijk om een iPhone 15 met abonnement af te sluiten, omdat je dan in termijnen kan afbetalen. Nadeel is wel dat je dan één jaar of twee jaar vastzit aan een contract van de mobiele provider. Zeker als je nog nooit eerder een iPhone met abonnement hebt besteld, kan dat best lastig zijn. Daarom hebben we ook een vergelijker voor de iPhone 15 zonder abonnement. Je bestelt dan de nieuwste iPhone van 2023 zonder vast te zitten aan een contract. In de vergelijker vind je de actuele prijzen van de aanbieders die een losse iPhone 15 verkopen. Je dient het toestel dan wel in één keer af te rekenen. Het bedrag is daardoor hoger, maar je zit dan niet vast aan eenjarig of tweejarig mobiel contract. Handig als je al een abonnement hebt, of graag je vrijheid op gebied van mobiele providers wilt behouden.

iPhone 15 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Los nieuw toestel vanaf €799.00