Back to Top

iPhone 13 Pro Max abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 13 Pro Max met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 13 Pro Max, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 13 Pro Max 128GB

iPhone 13 Pro Max 256GB

iPhone 13 Pro Max 512GB

iPhone 13 Pro Max 1TB

De goedkoopste iPhone 13 Pro Max abonnementen vergelijken bij alle providers

Gebruik onze abonnementen vergelijker hierboven op de pagina voor het op prijs vergelijken van de beste abonnementen met een iPhone 13 Pro Max. Je kunt ze vergelijken bij alle providers die dit toestel aanbieden. Vergelijken van abonnementen met dit type toestel kan op vele manier, namelijk op aantal belminuten, op de hoeveelheid data, op de looptijd van het contract, op 4G en 5G, op hoeveelheid opslagruimte (aantal GB), en op kleur van het 13 Pro Max toestel. Vergelijken is makkelijker dan ooit, en je vindt in een handomdraai het juiste en goedkoopste abonnement, dat helemaal passend is bij jouw situatie.

Kies zelf of je een 1-jarig of 2-jarig mobiel abonnement wil met een iPhone 13 Pro Max

Een van de belangrijkste vragen die je hebt te beantwoorden als je voor de aanschaf van een nieuwe 13 Pro Max staat, is of je er een abonnement bij neemt met een looptijd van 1 jaar of juist van 2 jaar. Voor beide vormen qua looptijd valt wat te zeggen. Zo is het 2-jarige abonnement in de regel iets goedkoper, omdat providers je enigszins willen belonen voor het feit dat je dan langer klant blijft. Een abonnement met een looptijd van 1 jaar is daarentegen praktisch, als je na 1 jaar alweer een nieuw abonnement met toestel wil hebben, en als je je smartphone graag regelmatig vervangt voor een nieuw gelanceerd exemplaar.

iPhone 13 Pro Max: 4 fantastische kleuren

De iPhones 13 Pro en 13 Pro Max zijn te krijgen in 4 prachtige kleuren, namelijk grafiet, zilver, goud en blauw. Daarmee bereikt Apple een grote doelgroep, want de meeste mensen vinden een of meerdere van deze kleuren immers mooi. Zilver en goud spreken de meeste mensen wel aan, en blauw doet het natuurlijk goed bij de jongens en jonge mannen onder ons. Grafiet is wat minder gangbaar, meer zeker goed voor de liefhebbers. Wil je liever een roze, witte, zwarte of rode iPhone, dan zouden de iPhones 13 en 13 Mini voor jou wellicht beter passen, want deze toestellen zijn ook in die kleuren te krijgen.

Hoeveel GB aan opslagruimte heb je nodig?

De iPhone 13 Pro Max kun je kopen met 4 verschillende opslagruimtes. Je kunt kiezen voor een 128GB model, wat ook wel wordt gezien als het instapmodel. Maar je kunt ook gaan voor meer opslag, en wel voor 256GB of 512GB. Wil je echt maximale opslag hebben op je telefoon, dan is de 1TB variant dan juiste keuze. Dit is maar liefst 1.000GB! Bedenk voor je je abonnement afsluit wel hoeveel GB je precies nodig hebt, want opslagruimte is relatief prijzig. Zorg ervoor dat je niet te weinig neemt, maar ook zeker niet te veel! Voor veel mensen is 128GB of 256GB aan opslagcapaciteit meer dan voldoende, maar voor mensen die echt veel foto’s en/of video’s opslaan op hun telefoon kan een 512GB of 1TB model de betere oplossing zijn.

Welke provider is de juiste provider voor jou?

Wat voor jou de juiste provider is voor je nieuwe iPhone 13 Pro Max met abonnement hangt maar helemaal af van je wensen en eisen. Het kan goed zijn dat je graag blijft bij je huidige provider, en in dat geval is verlengen bij je huidige provider in een nieuw abonnement de beste oplossing. Verlengen is altijd gunstiger dan je oude abonnement laten doorlopen, want providers verbeteren hun abonnementen namelijk bijna doorlopend. Overstappen naar een andere provider is soms aantrekkelijk als je elders een betere deal kunt krijgen. Onze vergelijker laat jou zien of dat zo is of niet. Bekijk nu zelf wat KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Ben en Hollandsnieuwe jou te bieden hebben aan abonnementen met iPhone 13 Pro Max toestel erbij!

De iPhone 13 Pro Max zonder abonnement kopen, dus als los toestel? – vergelijk de prijzen

Wil je niet een abonnement met toestel, maar de iPhone 13 Pro Max juist kopen als los toestel? Dan zit je bij ons ook goed, want via onze site kun je ook eenvoudig iPhone 13 Pro Max smartphones op prijs vergelijken. Zowel bij bekende als minder bekende webwinkels.

Via de link hieronder keer je direct naar de prijs vergelijker voor iPhone 13 Pro Max toestellen, die zijn te kopen zonder een abonnement af te sluiten.

> Vergelijk losse iPhone 13 Pro Max toestellen op prijs

iPhone 13 pro max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €949.00
    Los nieuw toestel vanaf €1093.00