Back to Top

Tele2 abonnementen vergelijken met telefoon

Tele2 abonnementen vergelijken met telefoon, en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Noot: De provider Tele2 is in september 2023 onder de nieuwe naam Odido verdergegaan. Selecteer Odido in de onderstaande vergelijker om abonnementen van deze provider te vergelijken.

 

Je kunt hier de goedkoopste Tele2 abonnementen vergelijken met telefoon (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar). Vergelijk zelf eenvoudig alle aanbiedingen en prijzen voor een Tele2 abonnement met telefoon / smartphone, zodat je het goedkoopste Tele2 abonnement kunt afsluiten. Daarbij is het mogelijk om te verlengen, maar ook om een contract af te sluiten als nieuwe klant (als je nu nog bij een andere provider zit en wilt overstappen naar deze provider, om voor jou moverende redenen).

Soorten telefoon abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Tele2

Je kunt bij Tele2 op dit moment kiezen uit de volgende databundels:

- 2 GB
- 5 GB
- 10 GB
- Unlimited data

En uit de volgende sms / belbundels:

- 100 belminuten/sms’jes
- Unlimited belminuten/sms’jes

De tarieven van Tele2

De tarieven van Tele2 kun je op de Tele2 website bekijken.

Bepaal zelf de eenmalige kosten voor je telefoon / smartphone en abonnementsduur

Dit bedrag kun je zelf heel gedetailleerd bepalen. De totale toestelkosten blijven altijd gelijk, hoe je dit ook instelt. Anders dan T-Mobile werkt Tele2 met abonnementsvormen van 2 jaar en van 1 maand (maandelijks opzegbare abonnementen). Abonnementen voor de periode van 1 jaar worden niet aangeboden door Tele2.

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Sim Only abonnementen van Tele 2 (zonder telefoon / iPhone)

Tele2 biedt net als de andere grote providers ook Sim Only abonnementen zonder telefoon aan. Heb je geen nieuwe telefoon nodig, of wil je geen nieuwe telefoon, dan kunnen Sim Only abonnementen van Tele2 je mogelijk meer bieden. Dit zijn contractvormen waarbij je je de kosten voor een nieuw toestel bespaart. Om Sim Only abonnementen te vergelijken van alle providers klik je op de vorige link.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van Tele2 met telefoon