Back to Top

KPN Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je KPN Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en desgewenst een Sim Only abonnement afsluiten (voor 1 of 2 jaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van KPN vergelijken op prijs (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar; kies zelf de termijn). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen van KPN Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste KPN Sim Only abonnement kunt afsluiten. Je kunt verlengen als bestaande klant, maar ook een nieuw contract afsluiten, als je nog geen klant bent bij dit telecombedrijf.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij KPN

Je kunt bij KPN op dit moment kiezen uit de volgende data- en belbundels:

Geen data + 150 belminuten/sms’jes
1 GB + 200 belminuten/sms’jes
2 GB + Onbeperkt bellen/sms
10 GB + Onbeperkt bellen/sms
25 GB + Onbeperkt bellen/sms
50 GB + Onbeperkt bellen/sms (ook in de USA)

Tarieven van KPN – binnen de Sim Only abonnementen

De tarieven binnen de Sim Only abonnementen van KPN komen overeen met de tarieven voor de abonnementen met telefoon van KPN. Wat dat betreft maakt het dus niet uit of je een Sim Only abonnement afsluit of een abonnement met toestel. We noteren in maart 2018 het volgende:

Mobiel internet:

 • Alle abonnementen zijn incl. 4G met een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s.
 • Je betaalt nooit voor MB’s buiten je abonnement in Nederland en de EU. Wel wordt de maximale snelheid voor de rest van de maand verlaagd naar 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload.
 • MB’s die je over hebt, kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Mobiel internet wordt afgerekend per KB.

Bellen en sms'en:

 • Ben je door je minuten en sms’jes heen? Dan betaal je in Nederland en in de EU hetzelfde buitenbundeltarief: € 0,23 cent per minuut en € 0,07 cent per sms. Dit geldt alleen voor abonnementen zonder onbeperkt bellen/sms'en.
 • Bellen naar servicenummers (zoals 0900-nummers) valt altijd buiten je abonnement.
 • Bellen vanuit een land in de EU naar Nederland of naar een ander land in de EU valt binnen je abonnement.
 • Met een Zorgeloos Sim Only abonnement valt bellen vanuit Nederland naar een buitenlandsnummer in de EU ook binnen je abonnement.
 • Met een Basis of Budget Sim Only abonnement valt bellen vanuit Nederland naar een buitenlandsnummer in de EU niet binnen je abonnement.
 • Bellen vanuit en naar een land buiten de EU valt buiten je abonnement. Hiervoor heb je een Extra Bundel nodig.
 • Minuten en sms’jes die je over hebt, kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Gesprekken worden afgerekend per seconde.

Extra korting als je al KPN en/of XS4all producten hebt

Als je al KPN en/of XS4all producten hebt, dan krijg je 5 euro extra korting per maand op alle KPN mobiele abonnementen die je op je adres hebt staan. Daarmee doet KPN niet onder voor andere providers als T-Mobile, die soortgelijke combi kortingsacties hebben.

Na het vergelijken van KPN Sim Only abonnementen (zonder telefoon); de extra opties bij het afsluiten

KPN biedt in maart 2018 de volgende extra’s aan bij het afsluiten van een abonnement met telefoon (iPhone / Android smartphone). De prijzen voor extra opties zijn onder andere afhankelijk van de gekozen opties en de vormen daarvan.

Spotify Premium:

Met Spotify kun je overal je favoriete muziek streamen. Deze betaalde extra dienst (niet gratis dus) is maandelijks opzegbaar.

Een verzekering afsluiten:

KPN biedt tegen maandelijkse bijbetaling twee type verzekeringen aan voor je toestel, een Toestelverzekering Schade en een Toestelverzekering Totaal. Bekijk na het vergelijken van KPN abonnementen (met telefoon) en het uitkiezen van je abonnement of je deze optie er extra bij wenst te hebben en in welke variant.

KPN abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

KPN biedt ook toestelabonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van KPN met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only abonnement is natuurlijk ook nog een mogelijkheid, consumenten doen dit zelfs steeds vaker. Je kunt via iPhone.nl een los toestel kopen, naast je Sim Only contract.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van KPN