Back to Top

Vodafone abonnementen vergelijken met telefoon

Hieronder kun je Vodafone abonnementen vergelijken met telefoon, en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Vodafone abonnementen met telefoon vergelijken (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar). Vergelijk zelf eenvoudig alle aanbiedingen en prijzen voor een Vodafone abonnement met telefoon / smartphone, zodat je het goedkoopste Vodafone abonnement kunt afsluiten (verlengen of juist als nieuwe klant een contract afsluiten).

Soorten telefoon abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Vodafone

Je kunt bij Vodafone op dit moment kiezen uit de volgende abonnementen / data- en belbundels:

Start S – 0MB – 150 min. bellen en onbeperkt sms’en
Start M – 1GB – 150 min. bellen en onbeperkt sms’en
Start L – 2GB – 150 min. bellen en onbeperkt sms’en
Start XL – 4GB – 300 min. bellen en onbeperkt sms’en

Red Essential – 6GB – onbeperkt bellen en sms’en
Red – 20GB – onbeperkt bellen en sms’en
Red Super – 40GB – onbeperkt bellen en sms’en

Het RED label wordt overigens al enige jaren door Vodafone aangeboden. In het verleden kende deze provider nog de Smart 200/500/700 abonnementen, maar deze worden al enige tijd niet meer aangeboden.

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Na het vergelijken van Vodafone abonnementen met telefoon; de extra opties bij het afsluiten

Vodafone biedt begin april 2018 de volgende extra’s aan bij het afsluiten van een abonnement met telefoon (iPhone / Android smartphone). De prijzen voor extra opties zijn onder andere afhankelijk van de gekozen opties en de vormen daarvan.

Een verzekering afsluiten:

Met ‘Vodafone Garant Basis’ is je toestel verzekerd tegen schade en diefstal met braakschade. De verzekering beschermt je extra bovenop de wettelijke garantie.

Ziggo klanten ontvangen extra’s

Heb je Digitale TV en vast internet (min. 30 Mbps) van Ziggo dan krijg je gratis extra’s, waaronder 5 euro (extra) korting, een tv-pakket naar keuze en een veilig online pakket.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon / iPhone)

Vodafone biedt ook Sim Only abonnementen zonder telefoon (iPhone of Android smartphone) aan. Heb je geen nieuwe telefoon nodig, of wil je geen nieuwe telefoon, dan kunnen Sim Only abonnementen van Vodafone je mogelijk meer bieden. Dit zijn ‘kale abonnementen’ waarbij je je de kosten voor een nieuw toestel bespaart. Om Sim Only abonnementen te vergelijken van alle providers klik je op de vorige link.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van Vodafone met telefoon