Back to Top

iPhone 12 abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 12 met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 12, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 12 64GB

iPhone 12 128GB

iPhone 12 256GB

De goedkoopste iPhone 12 abonnementen voor 1 of 2 jaar?

Wil je een iPhone 12 kopen? Dan is de eerste vraag of je hierbij een abonnement wilt afsluiten. Heb je besloten om te gaan voor een iPhone 12 met abonnement, dan is de tweede vraag of je je contract wilt aangaan voor een periode van 1 jaar of 2 jaar. Voor de prijs van je nieuwe toestel maakt het niet uit welke looptijd je kiest, die blijft hetzelfde. Wel kun je je maandelijkse lasten met een 2-jarig telefoonabonnement omlaag brengen. Met een 2-jarig contract kun je je nieuwe toestel in 2 jaar afbetalen, in plaats van in 1 jaar. Wil je niet voor 2 jaar gebonden zijn aan een provider, kies dan voor een 1-jarig contract. Dit maakt het bovendien mogelijk om bij de volgende lancering van nieuwe iPhones (dit is ieder jaar in september en/of oktober) alweer een nieuw toestel uit te kiezen.

De abonnementen vergelijker voor de iPhone 12 (hierboven op deze pagina) maakt het mogelijk om alle aanbiedingen voor een gloednieuwe iPhone 12 in combinatie met een abonnement op een rij te zien, en te vergelijken. Zo weet je snel welke provider en/of webwinkel de (voor jou) beste deal heeft. Je kunt in onze vergelijker selecteren op provider, op soort iPhone, op de looptijd van het contract, de hoeveelheid data per maand, de hoeveelheid belminuten per maand, de eenmalige inleg voor je toestel, en op de maandelijkse lasten. Zo kun je de beste en voor jou passende abonnementen met elkaar vergelijken.

Abonnementen met iPhone 12 in vijf kleuren

De iPhone 11 kwam in 2019 in 6 kleuren op de markt. De iPhone 12 is daarentegen beschikbaar in 5 kleuren, namelijk blauw, groen, rood, wit en zwart. Hetzelfde geldt overigens voor de iPhone 12 Mini (het kleinere en goedkopere broertje van de 12-iPhone). Wil je liever een iPhone uit de 12 serie in de kleur goud, zilver, grafiet of blauw? Kies dan voor de 12 Pro of de 12 Pro Max. Deze 2020 smartphones van Apple zijn eveneens als los toestel en met abonnement te krijgen.

Welke opslagcapaciteit kies je?

De iPhone 12 is beschikbaar in 3 verschillende varianten voor wat betreft de opslagcapaciteit. Je kunt kiezen voor een model met 64GB, 128GB of 256GB. Voor de meeste mensen is een 64GB of 128GB model meer dan voldoende. Wil je echt veel foto’s en video’s kunnen opslaan op je telefoon dan is een 256GB variant het overwegen waard. Uiteraard is de 256GB variant van de iPhone 12 het duurste bij een abonnement. Dit is ook logisch, omdat deze variant van de 12 de hoogste prijs heeft. Dit zie je dan ook terug in de maandelijkse abonnementskosten, die iets hoger zijn in vergelijking met de maandelijkse abonnementskosten voor de iPhone 12 met 64GB of 128GB met een abonnement.

iPhone 12 met 512GB niet beschikbaar

Wil je per se een nieuwe iPhone met zeer veel opslagcapaciteit? Ga dan voor 512GB. De iPhone 12 gaat maximaal tot 256GB, maar het goede nieuws is dat de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max wél zijn uitgerust met 512GB opslag.

Welke provider kies je voor je iPhone 12 abonnement?

Er zijn 6 Nederlandse providers waaruit je kunt kiezen als je een iPhone 12 met abonnement wilt kopen. Dit zijn Tele2, Vodafone, KPN, T-Mobile, Ben en Hollandsnieuwe. Kortom, alle providers die zicht richten op het afsluiten van mobiele telefooncontracten met toestel. Kijk in onze vergelijker om te zien welke provider de voor jou beste deal biedt. Alle providers hebben zou hun eigen kenmerken en voorwaarden. Welke providers de goedkoopste is valt niet eenduidig te zeggen, omdat dit afhangt van de variant van de iPhone 12 waar je voor kiest, en de geboden condities voor het abonnement. Om die reden is het ook zo goed om providers met elkaar te vergelijken via een abonnementen vergelijker als die van ons!

Liever een iPhone 12 zonder abonnement (dus een los toestel)?

Een losse iPhone 12 kan een goede overweging zijn als je geen nieuw abonnement nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je huidige mobiele abonnement nog loopt, en je nog niet contractvrij bent. Uiteraard is het dan wel een vereiste dat je het aanschafbedrag voor je nieuwe toestel in je portemonnee hebt zitten, of dat je dit op de bank hebt staan. Liever een iPhone 12 zonder abonnement? Bekijk dan onze prijs vergelijker voor losse 12 toestellen, en scoor vandaag nog de beste deal!

Vergelijk aanbiedingen voor een losse iPhone 12, zonder abonnement

iPhone 12 met daarbij een abonnement is feitelijk een lening – en hoe omzeil je een BKR registratie?

Tot slot staan we nog even stil bij het gegeven dat een mobiel telefoonabonnement met toestel sinds 01 mei 2017 wordt gezien als een lening, en als koop op afbetaling. Dit geldt ook voor een iPhone 12 waarbij je een abonnement afsluit. Goed om te weten is dat als je je smartphone voor 250 euro of meer financiert, via een toestelbundel bij een mobiel abonnement, dat het telefoonkrediet dan wordt geregistreerd bij het BKR te Tiel. Dit kan op een later moment gevolgen hebben voor het krijgen van andere leningen, bijvoorbeeld voor een hypotheeklening, of een consumptief krediet. Het is goed om je hier bewust van te zijn. Wil je geen last hebben van een BKR-registratie, maar wel een iPhone 12 plus abonnement afsluiten? Financier dan minder dan 250 euro, en betaal de rest van het aanschafbedrag van je toestel direct bij het aangaan van je abonnement. Een andere optie is de iPhone 12 als los toestel aanschaffen, en daarnaast een Sim Only abonnement afsluiten. Dit komt op hetzelfde neer als een abonnement met iPhone 12.

iPhone 12 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 128GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €449.00
    Los nieuw toestel vanaf €494.00