Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Contact

Voor specifieke vragen over de aankoop van een iPhone toestel, of over het afsluiten van een telefoonabonnement kun je het beste contact opnemen met de aanbieder van het betreffende product. Klik daarvoor door naar de website van die aanbieder.

Wil je redacteur worden, of heb je een andere vraag, opmerking of (nieuws)suggestie, dan kan dat natuurlijk! Wij horen graag van je. Je kunt met ons in contact komen door een e-mail te sturen naar [email protected], of door het contactformulier hieronder te versturen.

iPhone.nl is een project van All Automation Investments B.V. te Aalsmeer. AAI is gevestigd aan de Oosteinderweg 279A (1432AV) te Aalsmeer, en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder inschrijfnummer 34311938. Wij hebben geen banden met Apple. Voor meer informatie over ons klik hier.

Contactformulier

This is a TestBeste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer