Back to Top

iPhone 15 kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 15 kopen, dus een los iPhone 15 toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder kun je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 15 toestellen op prijs vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

iPhone 15 los toestel aanschaffen  - aanbiedingen vergelijken

Vanaf nu kun je een losse iPhone 15 kopen. Door de aanbiedingen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, is het mogelijk een voordelige losse iPhone 15 te vergelijken. Uiteraard zijn alle kleuren en opslagcapaciteiten beschikbaar. Op die manier vind je snel de juiste iPhone 15 die bij je past. Het vergelijken was namelijk nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt het toestel ook los kopen. Het is dus niet verplicht om een abonnement af te nemen.

Als je graag het nieuwste toestel wilt, maar zonder abonnement met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar, kun je kiezen voor een los toestel. Je hoeft dan alleen een nieuwe iPhone 15 te bestellen. De simkaart kun je gemakkelijk overzetten en te kiezen welke kleur en opslagcapaciteit je wilt. Door te vergelijken, maak je snel de juiste keuze.

iPhone 15 toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 15 september

Vanaf vrijdag 15 september 2023 kun je een iPhone 15 los bestellen. Deze bestelling kun je plaatsen bij de aanbieders en providers. Apple presenteerde het toestel dit jaar op 12 september. Ieder jaar komt Apple weer met een nieuwe iPhone en dat is ook dit jaar niet anders. De iPhone 15 krijgt een grote upgrade tegenover de iPhone 14. Zo laat Apple nu alle gebruikers kennismaken met het Dynamic Island. Daarnaast brengt Apple de iPhone nu ook uit in de kleur roze. Ieder jaar geeft Apple de nieuwste iPhone een nieuwe chip. Daarom heeft het toestel dit jaar een A16 Bionic Chip, die weer een stuk sneller is.

Ook dit jaar heeft Apple tijdens het Apple Event weer nieuwe toestellen aangekondigd. De iPhone 15 is de opvolger van de iPhone 14. Sinds vrijdag 15 september 2023 kan het toestel besteld worden, een week later liggen ze ook in de winkels, dus vanaf vrijdag 22 september 2023. Het is mogelijk om je nieuwe toestel uit voorraad te bestellen. Houd daarbij wel de voorraad goed in de gaten. Zo kom je het snelst aan je nieuwe iPhone 15 en kun je meteen genieten van je nieuwe toestel.

Doordat de voorraden soms kleiner zijn dan verwacht, kan het gebeuren dat je langer moet wachten om je toestel te bemachtigen. Dat kun je voorkomen door de vergelijker hierboven te gebruiken en de iPhone 15 te kiezen die je graag wilt bestellen. Zo kun je je bestelling meteen bij de webwinkel van je keuze plaatsen.

De prijs van een losse iPhone 15

De iPhone 15 hoef je niet bij een abonnement te bestellen, maar kun je ook los kopen. Je zit dus niet vast aan een 1-jarig of 2-jarig contract. Als je dit gloednieuwe toestel graag in handen wilt hebben, dan is het goed om de prijzen alvast te kennen. Apple heeft de prijzen dit jaar verlaagd, waardoor je goedkoper uit bent.

  • iPhone 15 128 GB: 969 euro
  • iPhone 15 256 GB: 1099 euro
  • iPhone 15 512 GB: 1349 euro

In vergelijking met de iPhone 14 betaal je dus een paar tientjes minder. Dat komt onder meer doordat de euro er beter voor staat dan een jaar geleden. Bovendien heeft de iPhone 15 Pro meer vernieuwingen dan de iPhone 15, waardoor je met het basismodel het goedkoopst uit bent. Wil je graag een nieuw toestel, maar er niet te veel voor betalen? Dan kun je met de basis iPhone 15 prima uit de voeten. Na verloop van tijd dalen de prijzen bij de webwinkels. Het kan dus ook goed zijn om even te wachten met je aankoop, als je niet meteen een nieuw toestel nodig hebt. Maar wil je meteen een nieuw toestel, wacht dan niet te lang met bestellen.

Beschikbare kleuren

Dit jaar bestel je je iPhone 15 in nieuwe kleuren in vergelijking met de iPhone 14. Dit jaar kun je je iPhone 15 bestellen in de kleuren: blauw, roze, geel, groen en zwart. Ook met de iPhone 15 heb je met vijf verschillende kleuren weer voldoende keuze.

De hoeveelheid opslagcapaciteit van de iPhone 15 betalen

Hoeveel opslag heb je precies nodig als je een iPhone 15 koopt? Apple heeft ook dit jaar de opslagcapaciteiten voor dit toestel niet veranderd. Het basismodel begint bij 128 GB. Voor de doorsnee gebruiker is die capaciteit voldoende. Maak je regelmatig foto’s van je kinderen of omdat je op reis bent, dan kun je wellicht beter kiezen voor de 256 GB opslagcapaciteit. Dit is de middenklasse opslagcapaciteit en wordt door de meeste gebruikers gekozen. Heb je zelfs dan nog te weinig, omdat je telefoon altijd vol staat met beeldmateriaal en liedjes? Dan kun je ook kiezen voor de 512 GB opslagcapaciteit. Hoe meer opslagcapaciteit je kiest, hoe meer je betaalt.

iPhone 15 niet als een los toestel kopen, maar in combinatie met een abonnement

De prijzen van een losse iPhone 15 zijn doorgaans hoger dan als je kiest voor een iPhone 15 met abonnement. Als je een abonnement kunt verlengen of graag een nieuw abonnement wilt, kun je ervoor kiezen om je abonnement te verlengen en ook meteen de nieuwe iPhone 15 te overwegen. De prijzen van dit toestel in combinatie met een abonnement vind je in onze vergelijkers. Zo zie je meteen welke aanbieder dit toestel het voordeligst aanbiedt.

Keuzestress: toch liever de iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max

Dit jaar heeft Apple ook weer de iPhone 14 Plus uitgebracht, wat de grotere variant van de iPhone 15 is. De echte vernieuwingen zoals een titanium behuizing en actieknop vind je bij de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Keuze genoeg, dus we snappen als je twijfelt. Wil je een groter scherm, maar niet de nieuwste snufjes? Kies dan voor de iPhone 15 Plus. Heb je liever een titanium behuizing en een betere camera? Dan kun je kiezen voor de iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max. Neem de tijd om een goede keuze te maken.

Gebruik de vergelijker hierboven om te beslissen welk model bij je past. Vergelijk onder meer op prijs, capaciteit en functies. Zo vind je gemakkelijk de verschillen tussen alle toestellen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om iPhones met abonnement op prijs te vergelijken, als je nog niet zeker weet of je een iPhone 15 met abonnement wilt.

iPhone 15 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Los nieuw toestel vanaf €797.00

    Bekijk prijzen met abonnement