Back to Top

iPhone 14 Pro Max kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 14 Pro Max kopen, dus een los iPhone 14 Pro Max toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 14 Pro Max toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren en met verschillende hoeveelheden aan opslagcapaciteit.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 14 Pro Max toestel kopen via de vergelijker hierboven op de pagina is ontzettend gemakkelijk! Je kunt op prijs selecteren, en navigeren naar de aanbieder van je keuze. Dat kan de goedkoopste aanbieder zijn voor de iPhone 14 Pro Max, maar natuurlijk net zo goed een andere webwinkel, waar jij een comfortabel of beter gevoel bij hebt. Vergelijk nu alle aanbiedingen voor het specifieke 14 Pro Max model van jouw keuze, en scoor dit geweldige toestel vandaag nog!

Het is gemakkelijker dan ooit om een iPhone 14 Pro Max te bestellen na vergelijken. Zo vergelijk je gemakkelijk op prijs en vind je de goedkoopste aanbieder. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een webwinkel die je vertrouwt en waarmee je goede ervaringen hebt. Door de aanbiedingen voor de iPhone 14 Pro Max te vergelijken, heb je binnenkort dit gloednieuwe toestel al in handen!

iPhone 14 Pro Max toestel los kopen (zonder abonnement) – verkoop vanaf 23 september 2022

Vanaf 16 september 2022 is het mogelijk om dit nieuwe model voor te bestellen. De iPhone 14 Pro Max is vanaf 23 september zowel online als offline verkrijgbaar. We hebben veel om ons op te verheugen, want dit is het beste model dat Apple ooit gemaakt heeft. De iPhone 14 Pro Max heeft veel vernieuwingen, waarvan Dynamic Island één van de belangrijkste snufjes is. Als je binnenkort dit nieuwe toestel in huis wilt hebben, is het slim om meteen de vergelijker te gebruiken en zo uit te vinden welke winkel voorraad heeft.

De prijs van een losse iPhone 14 Pro Max

De nieuwe prijzen van de iPhone 14 Pro Max zijn even slikken. Dit topmodel van Apple heeft flinke prijsverhogingen gehad. Daardoor zien de prijzen er bij introductie van de iPhone 14 Pro Max toestellen (zonder abonnement) er als volgt uit:

  • iPhone 14 Pro Max 128 GB: 1476 EUR
  • iPhone 14 Pro Max 256 GB: 1606 EUR
  • iPhone 14 Pro Max 512 GB: 1866 EUR
  • iPhone 14 Pro Max 1TB: 2126 EUR

De prijzen zijn dus aan de hoge kant, maar de verwachting is dat naar verloop van tijd de prijzen wel licht zullen dalen. Een aantal winkels zal tijdelijke kortingen aanbieden om nieuwe klanten over te halen bij hen te bestellen. Er zijn heel wat aanbieders die dit model aanbieden. Het prijskaartje van de iPhone 14 Pro Max is fors. Dit is veruit de duurste versie die je in huis kan halen. Maar daarmee haal je wel het grootste scherm en de beste specificaties die Apple je op dit moment te bieden heeft.

Als je dit model als los toestel koopt, heb je dus een flink gevulde portemonnee nodig om dit in één keer te betalen. Als je dit niet wilt, kun je ook kiezen voor een koop op afbetaling door een mobiel abonnement bij de iPhone 14 Pro Max te kiezen. Je betaalt het toestel dan via een toestelbundel af over 12 of 24 maanden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alvast een paar honderd euro af te lossen.

De mooiste kleuren voor dit geweldige toestel

Eerlijk is eerlijk; de iPhone 14 Pro Max is erg aan de prijs, maar het is wel één van de mooiste toestellen die Apple ooit gemaakt heeft. Dit jaar kun je kiezen uit: dieppaars, goud, zilver en spacezwart. Dit is een donkere kleur dan spacegrijs en echt een plaatje om te zien. Met deze prijzen raden we het gebruik van een hoesje zeker aan, maar het is bijna zonder om de achterkant zo weg te stoppen. Met name spacezwart en zilver zijn de meest veilige kleuren die het altijd goed doen. Wil je eens een nieuwe kleur, dan is dieppaars een leuke, speelse optie. Niet voor niets zijn de verwachtingen van deze kleur hoog gespannen.

De opslagcapaciteit van de iPhone 14 Pro Max

Qua opslagcapaciteit ziet de line-up van de iPhone 14 Pro Max er hetzelfde uit als vorig jaar. Dit jaar kun je kiezen voor 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB. Maar daar betaal je wel flink voor. Omdat het camerasysteem van de iPhone 14 Pro Max helemaal vernieuwd is en in een hoge resolutie vastlegt, zijn de bestanden na het vastleggen ook groter. Het gevolg is dat je dus een grotere opslagcapaciteit nodig hebt. 128 GB is daarmee vrij klein voor zulke grote bestanden. De veilige keuze is dus om te kiezen voor 256 GB. Dan betaal je wel al 1606 euro. Eventueel kun je ook kiezen voor 512 GB, maar dat is al lastig om deze opslag vol te krijgen. Ben je een echte diehard, dan kun je ook kiezen voor het 1 TB model. Toch zullen maar weinig mensen 2126 euro voor een smartphone betalen.

De iPhone 14 Pro Max met abonnement

Niet iedereen heeft het geld liggen om een iPhone 14 Pro Max te kunnen betalen. Met een dergelijke introductieprijs zullen veel mensen besluiten dat dit toestel toch echt boven hun budget is. Uiteraard zullen de prijzen wel dalen, maar toch is het geen goedkope smartphone die je zomaar aanschaft. Daarom zullen meer mensen kiezen voor een mobiel abonnement.

Je hoeft dan het toestel niet in één keer af te betalen en krijgt 1 of 2 jaar de tijd om het toestel af te betalen. De meeste providers bieden daarbij ook nog een leuke toestelkorting aan, zodat je uiteindelijk qua aanschafprijs goedkoper uit bent. Daarbij is het wel goed om rekening te houden met de kosten van het mobiele abonnement. Het voordeel van een mobiel abonnement is dus dat je niet in één keer de smartphone hoeft te betalen. Als dit voor jou de beste oplossing is, is het slim om de vergelijker voor de iPhone 14 Pro max te gebruiken.

Een losse iPhone 14 Pro Max, of toch een iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus of iPhone 14?

Na het zien van de prijzen kan het maar zo zijn dat je toch liever voor de iPhone 14 Pro gaat. Deze is iets goedkoper, maar heeft ook een kleiner scherm. Als je toch graag een nieuwe smartphone wilt, maar niet het beste van het beste hoeft, is een iPhone 14 Plus of een iPhone 14 ook een goede keuze. Dit zijn de goedkoopste smartphones die Apple dit jaar te bieden heeft. Mocht je echt je zinnen gezet hebben op deze nieuwe technologie, dan is het verschil tussen een iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max niet meer zo groot. We wensen je veel succes met het kiezen van de juiste smartphone!

iPhone 14 pro max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1198.00

    Bekijk prijzen met abonnement