Back to Top

iPhone 12 Pro abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 12 Pro met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 12 Pro, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 12 Pro 128GB

iPhone 12 Pro 256GB

iPhone 12 Pro 512GB

iPhone 12 Pro abonnementen – handig via één overzicht

Hierboven in de vergelijker vind je alle abonnementen die met de iPhone 12 Pro zijn te krijgen, via één overzicht. Het gaat hier dus om mobiele abonnementen met daarbij de 12 Pro-iPhone uit 2020, aangeboden door verschillende providers. Je kunt daarnaast ook zelf kiezen voor welke geheugengrootte je gaat en voor welke kleur, afhankelijk van het aanbod van providers en webwinkels die deze smartphone in combinatie met een abonnement verkopen.

Apple iPhone 12 Pro met 128GB, 256GB, of 512 GB aan geheugen?

Een van de belangrijkste vragen die je je zelf zou moeten stellen als je deze Apple smartphone met abonnement wilt, is de hoeveelheid opslag die je nodig hebt. Apple bied je de keuze uit 128GB, 256GB en 512GB. Voor het grootste gedeelte van de mensen zal 128GB geheugen meer dan genoeg zijn. Wil je echt veel foto’s en video’s opslaan, en download je bijvoorbeeld veel playlists van Spotify of veel films van Netflix? Dan is een iPhone 12 Pro met 256GB of 512GB waarschijnlijk de betere keuze. Je telefoon loopt dan niet al te snel vol, of je moet het echt heel bont maken!

Abonnement met iPhone 12 Pro in de kleuren zilver, goud, grafiet en blauw

Op de website van de provider of webwinkel die het abonnement en het 12 Pro toestel aanbieden kun je ook nog een keuze maken voor de kleur van de 12 Pro. Dit jaar heeft Apple 4 kleuren voor haar vlaggenschepen iPhones, de iPhones 12 Pro en 12 Pro Max. Naast de al bekende kleuren zilver en goud, zijn dat de kleuren blauw en grafiet geworden. Nog nooit eerdere waren de vlaggenschepen in de kleur blauw beschikbaar, en nog nooit eerder kwam er überhaupt een iPhone uit in de bijzondere kleur grafiet. De prijsverschillen tussen de verschillende kleuren van deze 2020-iPhones zijn over het algemeen betrekkelijk klein. Dit betekent dan ook dat het voor je maandelijkse abonnementskosten voor je nieuwe toestel (de toestelbundel) weinig uitmaakt welke kleur je kiest. Laat je dus vooral leiden door de kleur die je zelf het mooiste vindt!

Apple iPhone 12 Pro met abonnement verder samenstellen

Onze vergelijker voor abonnementen (hierboven op de pagina) maakt het via de filters mogelijk om te selecteren op de grootte van de gewenste internetbundel. Je kunt daarbij zelf kiezen hoeveel data je wilt hebben, vanaf 0GB per maand tot onbeperkt. Daarnaast kun je abonnementen filteren op het aantal belminuten. Ook hier kun je de filters zelf instellen, vanaf 0 belminuten per maand tot aan een onbeperkte hoeveelheid belminuten. Net wat je wenst! Op deze manier krijg je uitsluitend aanbod te zien van abonnementen met iPhone 12 Pro die voldoen aan jouw wensen en eisen.

Welke looptijd en provider kies je als je een abonnement met een iPhone 12 Pro toestel gaat afsluiten?

Er zijn in de markt maar twee mogelijkheden die je hebt voor de looptijd van je contract. Je kunt gaan voor een 1-jarig abonnement, en je kunt gaan voor een 2-jarig abonnement. Sommige providers bieden beide abonnementsvormen aan, terwijl andere providers uitsluitend abonnementen aanbieden met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Het 1-jarige abonnement is het meest aantrekkelijk als je flexibel wilt zijn, en na een jaar al weer zou willen kunnen overstappen naar ander abonnement, bij dezelfde of bij een andere provider. Het 2-jarige abonnement is het meest aantrekkelijk als je er geen bezwaar bij hebt om voor langere tijd gebonden te zijn aan je provider. De provider beloont je doorgaans met iets lagere maandlasten voor het mobiele abonnement zelf. Voor de prijs van het toestel maakt het verder niet uit welke looptijd je kiest, die blijft namelijk hetzelfde. Wel heb je bij een abonnement voor 2 jaar het grote voordeel dat je je toestel in 2 jaar kunt afbetalen (via de toestelbundel), en je dit niet in 1 jaar hoeft te doen. Dit kan aanzienlijk schelen in de maandlasten. Dat geldt zeker voor een telefoonabonnement met een iPhone 12 Pro, omdat de 12 Pro een vrij prijzige smartphone is.

Voor wat betreft de providers heb je een keuze uit 6. In Nederland zijn er 6 providers die zich richten op mobiele abonnementen met toestel. Dit zijn KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Hollandsnieuwe, en Ben. Deze 6 providers bieden allemaal de 12 Pro aan in combinatie met een mobiel abonnement. De andere 5 Nederlandse mobiele providers (Simyo, Simpel, Youfone, Lebara en Budget Mobiel) richten zich uitsluitend op het aanbieden van sim only abonnementen, oftewel abonnementen zonder toestel.

Waarom je de iPhone 12 Pro zou kunnen kiezen boven de gewone iPhone 12 bij een abonnement…

Twijfel je nog tussen de gewone iPhone 12 en de 12 Pro (of 12 Pro Max) bij een abonnement? Dan helpen we je nu uit de brand.

Het belangrijkste voordeel van de 12 Pro boven de gewone 12 iPhone:

De belangrijkste reden om een iPhone 12 Pro te kopen, en niet een gewone iPhone 12 is waarschijnlijk de cameramodule van de iPhone 12 Pro. De cameramodules van de 12 Pro en 12 Pro Max zijn namelijk nog weer beter dan die van de andere iPhones van 2020 en 2019. Aan de achterzijde van de toestellen bevinden zich opnieuw 3 camera’s (een camera, een groothoeklens, en een telelens). Deze camera’s zijn verbeterd en beschikken nu allemaal over een goede Nachtmodus. Foto’s en video’s maken in het donker ging nog nooit zo gemakkelijk met een iPhone! De gewone iPhone 12 bevat maar 2 camera’s aan de achterkant. Met de 12 Pro kun je nog betere foto’s en video’s maken dan met de gewone 12.

Het belangrijkste verschil zit hem verder in de LIDAR-sensor die is aangebracht. Hierdoor kan de 12 Pro uitstekend meten wat de afstand is tussen de iPhone en de persoon of een object. Hierdoor kan de diepte zeer goed worden ingeschat. Dit komt de kwaliteit van de Portretmodus en de Augmented Reality apps (AR) behoorlijk ten goede.

Het belangrijkste voordeel van de iPhone 12 boven de 12 Pro:

Het belangrijkste voordeel van de iPhone 12 boven de 12 Pro is de prijs. De vanaf prijs van de 12 was bij introductie al 250 euro lager dan de vanaf prijs van de 12 Pro. Wil je wel een iPhone uit de 12 serie kopen, maar speelt budget een rol? Dan is de iPhone 12 de betere keuze. Een andere reden om voor de gewone 12 te kiezen is het feit dat deze Apple smartphone is te krijgen met 64GB een opslagcapaciteit. De 12 Pro heeft de 128GB versie als kleinste variant. Verder is de gewone 12 te krijgen in het rood, wit, zwart en groen, de 12 Pro is alleen te krijgen in het goud, zilver, grafiet en blauw. Wil je per se een smartphone in het rood, wit, groen of zwart, dan kan dat ook een reden zijn om juist te kiezen voor de klassieke 12-iPhone.

Toch een iPhone 12 Pro zonder abonnement?

Wil je de iPhone 12 Pro toch liever als los toestel aanschaffen? Dat kan ook, en dan hebben we gelijk goed nieuws voor je. Voor de geweldige 12 Pro smartphone van Apple bieden wij ook een prijs vergelijker aan. Met onze vergelijker kun je eenvoudig prijzen vergelijken voor de iPhone 12 Pro (als los toestel), en wel van alle webwinkels die dit toestel aanbieden. Denk hierbij zowel aan bekende webwinkels (zoals MediaMarkt, Bol.com en Belsimpel.nl) als minder bekende webwinkels (zoals Paradigit). Of je nu kiest voor een iPhone 12 Pro met of zonder abonnement, wij wensen je in elk geval alvast veel plezier met je nieuwe 12 Pro toestel!

> Vergelijk nu alle prijzen voor een iPhone 12 Pro als los toestel

iPhone 12 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €696.00
    Los nieuw toestel vanaf €872.00