Back to Top

Youfone Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Youfone Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon / smartphone), en als je dat wenst een Youfone Sim Only abonnement afsluiten (2 jaar, of maandelijks opzegbaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Youfone vergelijken op prijs (voor 2 jaar of 1 maand). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen voor Youfone Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only telefoonabonnement van Youfone nu nog kunt afsluiten als je dat wenst (kan ook later uiteraard).

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Youfone, na het vergelijken

Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende Sim Only contracten, met de volgende belbundels:

0 – minuten bellen / sms
100 – minuten bellen / sms
300 – minuten bellen / sms
onbeperkt – bellen / sms

Daarnaast zijn de volgende Internet / databundels mogelijk:

Geen internet
2GB
5GB
10GB
Onbeperkt internetten

Alle Sim Only’s zijn voor 2 jaar of voor 1 maand (maandelijks opzegbaar) af te sluiten. De bundels zijn geldig in Nederland en in de rest van de EU, je hebt gratis nummerbehoud en 14 dagen bedenktijd, en profiteert van het KPN gsm masten netwerk (een netwerk dat bekend staat om zijn zeer goede dekking, zowel binnen als buiten Nederland).

Dataplafond, belplafond en kredietcheck

Youfone doet net als andere Sim Only providers geen kredietcheck. Het is wel mogelijk om een dataplafond en een belplafond in te stellen, waarmee je hoge kosten kunt voorkomen. Het minimale bedrag voor het belplafond is 10 euro. Bij een verbruik met bellen van ongeveer 80% van het plafond, ontvang je een waarschuwing per sms en een e-mail (dus allebei). Bij een verbruik van de volledige 100% is het niet meer mogelijk om uitgaand te bellen.

Voor het dataplafond geldt hetzelfde. Bij een verbruik van ongeveer 80% van je databundel, ontvang je een waarschuwing per sms en een e-mail. Bij een verbruik van 100% van je data heb je de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand.

Youfone abonnementen met telefoon / iPhone

Youfone biedt geen abonnementen met telefoon / iPhone aan (omdat deze provider een zgn. ‘Sim Only provider’ is, net zoals bijvoorbeeld Simpel, Robin Mobile en Simyo), maar je kunt uiteraard wel een Sim Only abonnement bij Youfone afsluiten, en daarnaast zelf nog een los toestel erbij kopen. Ga daarvoor naar onze losse iPhone toestellen vergelijker en vergelijk zelf alle prijzen voor losse iPhone toestellen.

Losse iPhone toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.



Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Youfone