Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Over ons

iPhone.nl is een succesvolle iPhone nieuws en vergelijkingswebsite die al jaren vóór de introductie van de eerste iPhone (2007) online was. iPhone.nl is begonnen in 2002, oorsponkelijk bedoeld voor alle informatie omtrent Cisco iPhone VOIP toestellen. In 2008 besloten wij de huidige website op te starten wegens ons enthousiasme voor de Apple iPhone. De website begon met verzameld nieuws van andere bronnen, maar tegenwoordig hebben we een heuse redactie. Ons doel is om alle lezers te voorzien van praktische, nuttige en leuke informatie over Apple devices en natuurlijk om te helpen bij het maken van een keuze voor een iPhone abonnement. Je kunt bij ons dan ook de goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken, zowel Sim Only als met gloednieuwe iPhone.

Uiteraard zijn we ook actief op social media met leuke nieuwtjes en diverse winacties. Dit doen we via onze FacebookTwitter en Instagram accounts. Daarnaast bieden wij de @iphone.nl e-mailserver aan voor de echte Apple fans. 

Ook als je een vraag over je iPhone of een abonnement hebt staan we voor je klaar om deze te beanwoorden. Onze passie voor technologie en gadgets komt hierin duidelijk naar voren.

Wil je contact met ons opnemen? Mail dan naar [email protected].

Benieuwd naar wie welk artikel schrijft? Maak kennis met ons team!

  

Stijn Meijer

Stijn Meijer

 

Een online dier met een groot interesse voor de laatste trends en nieuwtjes op Apple gebied. Van iPhones, MacBooks tot het bijhouden van grote Spotifyaccounts, Stijn doet het. Is daarnaast gek op voetbal, games en kickboksen.

Lees alle artikelen geschreven door Stijn

 

 

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Lees alle artikelen geschreven door Kaylee

 

 

Anne BraasAnne

Altijd op zoek naar funfacts. Of dit nou over de nieuwste smartphone, koffie of surfen gaat, ze is onwijs nieuwsgierig. Gewapend met een smartphone of GoPro gaat Anne opzoek om het vast te leggen. Daarnaast is ze gek op sporten, muziek en Mario Kart.

Lees alle artikelen geschreven door Anne

 

 

Iris Verlaan

Iris

Iris is naast fervent smartphone en iPad gebruiker ook dol op films en series. Ze probeert daarom altijd graag de nieuwste apps op het gebied van lifestyle, films en series. Ook is ze altijd op de hoogte van de leukste baby, peuter en kleuter apps. 

Lees alle artikelen geschreven door Iris

 

 

Marijn van Drunen

Marijn

Enthousiaste student uit Haarlem met veel interesse voor Apple producten, apps, muziek en uiteraard een combinatie van die drie. Houdt vooral social media en blogposts bij over de nieuwste iPhones! Tevens een blije bezitter van de iPhone 6, hoewel hij die af en toe wel aan de grote kant vindt. 

Lees alle artikelen geschreven door Marijn

 

 

Cor Eigenhuis

Cor

Cor is altijd op zoek naar het laatste technieuws. Daarnaast is hij geïnteresseerd in games, hardware die daar bij hoort en houdt hij graag de beste deals in de gaten. Cor heeft thuis een schema op moeten stellen voor het gebruik van de iPad Mini om ruzies te voorkomen!

Lees alle artikelen geschreven door Cor

 

 

 

Ferdi VerlaanFerdi

Mix/match techneut/management. Ferdi heeft een voorliefde voor smartphones en tablets. Maakt in zijn vrije tijd iOS en Android games en interesseert zich vooral in de technische kant van Apple producten. 

Lees alle artikelen geschreven door Ferdi

 

 

Bob Visser

Bob

Al 25 jaar verantwoordelijk voor innovaties bij All Automation Service B.V. Nu voornamelijk bezig met het ontwikkelen van Internet of Things (IoT) en domotica toepassingen. Een effectieve gebruiker van zijn iPhone SE. Apps zonder dagelijkse toepassing gaan van zijn telefoon af. Hoe simpeler hoe beter.

Lees alle artikelen geschreven door Bob

 

 

Hoewel wij een onafhankelijke partij zijn hebben wij ook een verdienmodel. Lees hier meer over ons verdienmodel.

iPhone.nl is een project van All Automation Investments B.V. te Aalsmeer. AAI staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder inschrijfnummer 34311938. Wij hebben geen banden met Apple.


Beste iPhone deals:
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer