Back to Top

T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Hieronder kun je T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon, en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Noot: De provider T-Mobile is in september 2023 onder de nieuwe naam Odido verdergegaan. Selecteer Odido in de onderstaande vergelijker om abonnementen van deze provider te vergelijken.

 

Je kunt hier de goedkoopste T-Mobile abonnementen met telefoon vergelijken (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar). Vergelijk nu zelf alle aanbiedingen en prijzen voor een T-Mobile abonnement met telefoon / smartphone, zodat je het goedkoopste T-Mobile abonnement kunt afsluiten (verlengen of als nieuwe klant nieuw afsluiten).

Soorten abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij T-Mobile

Waar enkele jaren geleden nog de ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnementen en de ‘Smart Seconds’ abonnementen werden aangeboden door T-Mobile, biedt dit telecombedrijf in 2018 andere mobiele abonnementsvormen aan die meer tegemoet komen aan de wensen van gebruikers in deze tijd.

Je kunt bij T-Mobile op dit moment kiezen uit de volgende Go abonnementen bundels:

1 GB + Onbeperkt bellen
5 GB + Onbeperkt bellen
10 GB + Onbeperkt bellen

Unlimited NL + 10GB EU
Unlimited NL + 10GB EU & USA

Anders dan vroeger is het nu bij alle abonnementen mogelijk om onbeperkt te bellen en te sms’en, iets waar vroeger nog onderscheid op werd gemaakt binnen de bundels. Het verschil binnen de abonnementen zit nu vooral in het Internetgebruik (oftewel in de databundel), en waar je de bundel kunt gebruiken; alleen in Nederland, in de hele EU, of in de hele EU en in de USA. De prijs van het goedkoopste T-Mobile abonnement ligt op dit moment op 17.50 euro per maand, terwijl het duurste abonnement op een bedrag komt van 60 euro (dit is exclusief de bijkomende kosten voor je smartphone). De verwachting is dat deze bundelbedragen geleidelijk aan omlaag zullen gaan, of dat T-Mobile de mogelijkheden / specificaties van de bundels zal uitbreiden (waar de maandbedragen voor de bundels hetzelfde blijven, of omlaag zullen gaan). Deze ontwikkelingen houden we in de gaten.

Tip: KPN abonnementen vergelijken met telefoon

Na het vergelijken van T-Mobile abonnementen met telefoon; de extra opties bij het afsluiten

T-Mobile biedt in maart 2018 de volgende extra’s aan bij het afsluiten van een Go abonnement met telefoon (iPhone / Android smartphone). De prijzen voor extra opties zijn onder andere afhankelijk van de gekozen opties en de vormen daarvan)

Deezer Flexibel

Met Deezer luister je naar al je favoriete muzieknummers in hoge geluidskwaliteit (en geheel reclamevrij). De bedragen liggen begin 2018 tussen de 1,75 euro per maand en de 15 euro per maand, afhankelijk van de gekozen Deezer vorm.

Altijd Extra Veilig online:

Een firewall om je smartphone (iPhone of Android telefoon) mee te beschermen tijdens het gebruiken van Internet.

Videoland:

Videoland, ken je het nog…? Kijk oneindig veel series en films, op elk gewenst moment, en waar je maar wilt. Met duizenden film en serietitels uit binnen- en buitenland biedt Videoland voor iedere gebruiker genoeg plezier. Daarnaast kun je rekenen op een hoge beeldkwaliteit en kijken zonder irritante reclames.

Een verzekering afsluiten:

Je toestel verzekeren? Ook dat is mogelijk. T-Mobile biedt een maandelijks opzegbare verzekering, met basisdekking of basisdekking en o.a. extra dekking tegen diefstal.

Mobiel voordeel; extra maandelijkse korting op je T-Mobile abonnement met telefoon

Heb je meerdere mobiele telefoonabonnementen op hetzelfde (woon)adres, dan ontvang je 2,50 euro extra korting op je maandbedrag.

Unlimited voordeel; nog meer korting voor T-Mobile Unlimited abonnementen op hetzelfde adres

Dit is een (uitgebreidere) kortingsactie van T-Mobile voor Unlimited producten. Sluit een Unlimited mobiel, Unlimited tablet of Unlimited 4G voor Thuis abonnement af bij T-Mobile en je ontvangt extra korting op het moment dat je partner of familielid ook een Unlimited abonnement afsluit of een bestaand product overzet naar een Unlimited contract. Accepteer de voorwaarden en meldt alle T-Mobile abonnementen aan voor ‘Alles onder 1 dak’.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon / iPhone)

T-Mobile biedt ook Sim Only abonnementen zonder telefoon (iPhone of Android) aan. Heb je geen nieuwe telefoon nodig, of wil je geen nieuwe telefoon, dan kunnen Sim Only abonnementen van T-Mobile je mogelijk meer bieden. Dit zijn ‘kale abonnementen’ waarbij je je de kosten voor een nieuw toestel bespaart.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van T-Mobile met telefoon