Back to Top

iPhone 14 abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 14 met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 14, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 14 128GB

iPhone 14 256GB

iPhone 14 512GB

Alle iPhone 14 abonnementen om te vergelijken; zo kies je het juiste abonnement

In de vergelijker hierboven vind je alle abonnementen die de aanbieders hebben in combinatie met de iPhone 14. Op die manier vind je de goedkoopste aanbiedingen en kun je flink besparen op de aanschaf van het toestel. Kies onder meer hoeveel belminuten en data je nodig hebt. Providers rekenen vaak eenmalige kosten, maar deze kun je zelf filteren in de vergelijker. Daarnaast bepaal je de maandelijkse kosten, de looptijd en op extra’s. Als je een voorkeur voor een bepaalde provider hebt, kun je andere providers wegfilteren. Daardoor vind je gemakkelijk het gewenste iPhone 14 abonnement.

Provider voor je iPhone 14 kiezen

Je kunt gemakkelijk de provider vinden die een mobiel abonnement in combinatie met een iPhone 14 aanbiedt. Momenteel zijn er verschillende aanbieders die een mobiel telefoonabonnement aanbieden in combinatie met een toestel. Het zijn er dit jaar zes: KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Ben en Hollandsnieuwe. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere provider verschillend is. Ook al maken de providers gebruik van elkaars netwerk, ze hebben hun eigen voorwaarden en soorten abonnementen. Daardoor kan provider A veel goedkoper zijn dan provider B. Ook als ze gebruikmaken van hetzelfde netwerk. Juist om deze reden is het goed om de iPhone 14 abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo kies je precies de aanbieder die bij je past op het gebied van belminuten, data, looptijd en bijvoorbeeld toestelkorting.

iPhone 14 met abonnement: 1 of 2 jaar looptijd kiezen?

Bij een iPhone 14 met abonnement heb je doorgaans de keuze uit een looptijd van het contract van 1 of 2 jaar. Dit is afhankelijk van de provider, maar meestal mag je zelf kiezen. Daardoor kun je er ook voor kiezen om na een jaar al contractvrij te zijn. Dat betekent dat je na dat jaar over mag stappen naar een andere provider. Handig als de dekking of internetsnelheid toch tegen blijkt te vallen. Na dit jaar kun je weer een nieuw abonnement afsluiten met of zonder toestel. Daaraan zit wel een nadeel; je moet in 1 jaar het volledige abonnement en de smartphone afbetalen. Daardoor kun je verwachten dat de maandelijkse kosten hoger liggen dan als je voor een 2-jarig abonnement kiest.

Het maakt niet uit voor de toestelkosten of je voor een 1-jarig of 2-jarig abonnement kiest. Je betaalt sowieso het toestel volledig terug. Wel kan het zo zijn dat je bij een tweejarig abonnement meer korting krijgt op het toestel. Het is ook een verstandige keuze als je voor een langere looptijd kiest, want zo heb je meer tijd om het toestel af te betalen. Nadeel is dat je dan niet ieder jaar de nieuwste iPhone kunt kopen. Je moet twee jaar wachten totdat het abonnement en de smartphone zijn afbetaald. Voordeel van een 2-jarig abonnement is dat de kosten onder de streep iets lager zijn. In twee jaar tijd krijg je ongeveer 24 euro korting. Door de abonnementen met elkaar te vergelijken, weet je precies wat voor jou  de voordeligste keuze is.

Welke opslagcapaciteit moet ik kiezen voor de iPhone 14?

Als je de normale iPhone 14 wilt bestellen bij een provider of andere aanbieder in combinatie met een abonnement, is het goed om te weten welke opslagcapaciteit je kunt kiezen. Apple heeft voor de iPhone 14 drie verschillende opslagcapaciteiten. Zo kun je kiezen voor 128 GB, 256 GB of 512 GB. Goed om te weten; hoe meer opslagcapaciteit je kiest, des te hoger de maandelijkse prijs wordt. Daardoor kan het aantrekkelijk zijn om voor 128 GB te kiezen. Als je niet al te veel foto’s en video’s maakt, is zo’n opslagcapaciteit voldoende. Maar installeer je veel apps en heb je veel foto’s en video’s? Dan is 256 GB of zelfs 512 GB een betere keuze. Als je je toestel toch financiert via een mobiel abonnement, dan maakt de meerprijs niet meer veel uit. Je betaalt maandelijks dan een iets hoger maandbedrag, maar over een looptijd van twee jaar is dit goed te doen. Wil je zelf weten of je voldoende of te weinig opslag hebt? Gebruik dan de vergelijker voor het beste aanbod.

De juiste kleur van je nieuwe toestel kiezen

Ook dit jaar heeft Apple voor de iPhone 14 weer een bonte verzameling aan kleuren weten samen te stellen. Als je in combinatie met een abonnement de iPhone 14 bestelt, kun je kiezen uit de kleuren: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED. Laatstgenoemde is natuurlijk echt een eyecatcher, terwijl blauw en paars wat minder opvallend zijn. Wil je een veilige, neutrale kleur? Dan is middernacht of sterrenlicht een goede keuze. Er zijn jaarlijks veel mensen die kiezen voor deze kleuren. Het is aan jezelf welke kleur je het mooiste vindt. Als je je keuze hebt gemaakt, kun je in de vergelijker ook filteren op kleur, zodat je alleen de abonnementen met de iPhone 14 voor een bepaalde kleur vindt.

Toch liever een losse iPhone 14?

Een mobiel abonnement is voor de meeste consumenten aantrekkelijk, omdat het mogelijk is in termijnen af te betalen. Maar niet iedereen vindt het prettig om één of twee jaar vast te zitten aan het contract van een mobiele aanbieder. Zeker als je nog nooit eerder een iPhone met abonnement hebt gekocht, kan dat spannend zijn. Gelukkig hebben we ook een vergelijker voor de iPhone 14 zonder abonnement. Je kunt dus ook de nieuwste smartphone van 2022 kopen zonder mobiel abonnement. Aan de hand van de vergelijker vind je gemakkelijk uit wat de actuele prijzen zijn bij de verschillende aanbieders. Houd er wel rekening mee dat je de smartphone in één keer moet betalen. Daardoor betaal je in één keer een groot bedrag, maar kun je wel voorkomen dat je vastzit aan een eenjarig of tweejarig mobiel contract.

iPhone 14 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €955.00
    Los nieuw toestel vanaf €675.00