Back to Top

iPhone 14 Plus abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 14 Plus met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 14 Plus, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 14 Plus 128GB

iPhone 14 Plus 256GB

iPhone 14 Plus 512GB

Alle iPhone 14 Plus abonnementen op een rij; zo kies je het beste abonnement

Goed nieuws voor wie een grotere iPhone 14 aan wil schaffen, zonder daarvoor meteen de hoofdprijs te betalen. Waar Apple vorig jaar het kleinste model had, de iPhone 13 Mini, is er dit jaar het grootste model van de iPhone 14. De iPhone 14 Plus heeft dezelfde schermdiagonaal als de iPhone 14 Pro Max, maar is een stuk goedkoper. Met de iPhone 14 Plus haal je een smartphone van 6,7 inch diagonaal in huis. Als je dus graag een grotere smartphone had gehad, is dit de ideale keuze. De iPhone 14 Plus is in verhouding met de iPhone 14 Pro Max een stuk aantrekkelijker geprijsd. Daarvoor zijn er wel minder nieuwe snufjes. In combinatie met een abonnement kun je de aanschafprijs van de iPhone 14 Plus over één of twee jaar uitsmeren. Door abonnementen te vergelijken vind je de meest aantrekkelijke opties.

Deze providers bieden een iPhone 14 Plus aan

Als je een iPhone 14 Plus met abonnement wilt kopen, kun je bij zes verschillende aanbieders terecht. Niet alle providers leveren namelijk een iPhone 14 Plus bij hun mobiele abonnement. De providers die de iPhone 14 Plus wel verkopen met een eenjarig of tweejarig mobiel abonnement zijn: KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile, HollandsNieuwe en Ben. Die laatste twee providers maken gebruik van het netwerk van Vodafone en T-Mobile. Toch zijn het dochterondernemingen en verschillen de prijzen daardoor. Zo is het mogelijk dat je bij Ben goedkoper uit bent dan bij T-Mobile. Het is dus zeker raadzaam om de vergelijkers te gebruiken om de gewenste iPhone 14 Plus met een abonnement te bestellen bij één van deze aanbieders. Zo vind je snel de goedkoopste aanbieder.

iPhone 14 Plus looptijd kiezen

Bij het kiezen voor een mobiel abonnement kun je ook kiezen uit verschillende looptijden. De meeste mobiele aanbieders laten je kiezen tussen een looptijd van één of twee jaar. Over het algemeen krijg je iets meer korting op een tweejarig abonnement. De provider weet immers zeker dat je twee jaar lang klant bent. Daardoor krijg je meer toestelkorting. Een groot voordeel van een eenjarig abonnement is dat je maar een jaar vastzit aan het mobiele contract. Als blijkt dat de service toch niet goed is, of je niet tevreden bent over de dekking, kun je na een jaar overstappen naar een andere provider.

Een kortere looptijd is ook handig als je nu al weet dat je volgend jaar weer de nieuwste iPhone wilt bestellen. Nadeel is wel dat de maandelijkse kosten daardoor hoger liggen en je sneller in termijnen de iPhone af moet betalen. Beide opties hebben dus zo hun voor- of nadelen. Voor de prijs maakt het niet uit of je een 1-jarig of 2-jarig abonnement kiest. Je krijgt meer tijd voor het afbetalen bij een langere looptijd. Dat is handig als je niet genoeg geld hebt om de smartphone in één jaar te betalen.

iPhone 14 Plus kopen: hoeveel opslagruimte heb ik nodig

Een iPhone 14 Plus aanschaffen kan nog best een uitzoekklus zijn. Zeker als het je eerste iPhone is. Apple biedt de smartphone namelijk aan met verschillende opslagcapaciteiten. Net als bij de gewone iPhone 14 heb je de keuze uit verschillende opslagruimtes. Apple geeft je de keuze uit drie verschillende opslagruimtes: 128 GB, 256 GB en 512 GB. Vanzelfsprekend ga je meer betalen als je kiest voor een grotere opslagcapaciteit. Over het algemeen kiezen de meeste mensen voor 256 GB, omdat dit de meest veilige keuze is. Als je amper foto’s of video’s maakt, is 128 GB opslagcapaciteit de beste en voordeligste optie. Zeker in combinatie met een tweejarig abonnement ben je dan goedkoop uit. Maar maak je wel meer foto’s en video’s? Dan kies je liever voor 256 GB of zelfs 512 GB als je een echte diehard bent.

In de praktijk maken de meerprijzen voor extra opslagcapaciteit niet veel uit bij een mobiel abonnement. De meerkosten betaal je namelijk over de looptijd van één of twee jaar. Daardoor merk je minder van de kosten van je keuze dan als je kiest voor een los toestel zonder abonnement. Je hebt dus meer speelruimte om te kiezen voor het door jou gewenste model, ook als daardoor de kosten iets hoger liggen.

Kleuren van deze smartphone

De iPhone 14 Plus is beschikbaar in dezelfde kleuren als de gewone iPhone 14. Je kunt daarmee dus kiezen voor: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)Red. Wil je een neutrale, zakelijke uitstraling? Dan is sterrenlicht of middernacht de meest veilige keuze. Door te kiezen voor blauw of paars geef je je iPhone 14 Plus een uniekere kleur. Als je graag in de spotlight staat en een voorliefde hebt voor de kleur rood, is (PRODUCT)Red de beste keuze. Daarbij help je ook nog eens mee aan een betere wereld, want een deel van de opbrengst van dit toestel gaat naar het Aidsfonds.

Toch liever een losse iPhone 14 Plus zonder abonnement kiezen?

Niet iedereen zit te wachten op een mobiel abonnement met een looptijd van een jaar of twee jaar. Zeker als je in het verleden daar geen goede ervaringen mee hebt gehad. Heb je genoeg geld in huis liggen om de iPhone 14 Plus in één keer aan te schaffen, dan kun je ook kiezen voor een los toestel. Je hoeft dan geen mobiel abonnement meer aan te schaffen. Je kunt dus gewoon het abonnement gebruiken dat je nu gebruikt op je huidige toestel. Dat is heel eenvoudig; je hoeft alleen de simkaart van je oude smartphone in de nieuwe iPhone 14 Plus te zetten.

Een iPhone 14 Plus los kopen betekent wel dat je in één keer het volledige bedrag moet voldoen. Als je het geld hebt en geen abonnement wilt, is dit een goede keuze. Kiezen voor een toestel zonder abonnement betekent dat het extra belangrijk is om te vergelijken. Zo vind je het beste aanbod voor een losse iPhone 14 Plus.

iPhone 14 plus - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Los nieuw toestel vanaf €769.00