Back to Top

Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen vergelijken (abo’s zonder telefoon), en desgewenst een Hollandsnieuwe Sim Only abonnement afsluiten (voor 2 jaar of 1 jaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Hollandsnieuwe vergelijken op prijs (abonnementen voor 2 jaar en 1 jaar). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen voor Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe kunt afsluiten. Je kunt je contract verlengen, maar je kunt uiteraard ook nieuwe klant worden bij deze telecomprovider.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Hollandsnieuwe

Je kunt bij Hollandsnieuwe op dit moment kiezen uit de volgende telefoonabonnementen / data- en belbundels:

1000 MB / belminuten / sms’jes
2000 MB / belminuten / sms’jes
3000 MB / belminuten / sms’jes
5000 MB / belminuten / sms’jes

De Sim Only bundels zijn dus hetzelfde als de bundels voor de toestelabonnementen, zoals bij meerdere providers het geval is die zowel Sim Only’s als abonnementen met toestel aanbieden. Verder valt op dat 4G door deze provider standaard wordt meegeleverd.

Hollandsnieuwe abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

Hollandsnieuwe biedt ook abonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van Hollandsnieuwe met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only abonnement is ook nog een goede optie, als alternatief voor een abonnement met toestel.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Hollandsnieuwe