Back to Top

BEN abonnementen vergelijken met telefoon

Hieronder kun je Ben abonnementen vergelijken met telefoon, en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier Ben abonnementen met telefoon vergelijken (abonnementen voor 2 jaar oftewel 24 maanden). Vergelijk zelf de goedkoopste aanbiedingen en laagste prijzen voor een Ben abonnement met telefoon / smartphone, zodat je het goedkoopste Ben abonnement kunt afsluiten (verlengen of juist als nieuwe klant een contract afsluiten, het kan allebei).

Soorten telefoon abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Ben

Je kunt bij Ben op dit moment kiezen uit de volgende 9 telefoonabonnementen / data- en belbundels:

500 MB – onbeperkt bellen en sms’en
1000 MB – 300 minuten/sms’jes
1000 MB – onbeperkt bellen en sms’en

2500 MB – 100 minuten/sms’jes
2500 MB – 300 minuten/sms’jes
2500 MB – onbeperkt bellen en sms’en

5000 MB – 100 minuten/sms’jes
5000 MB – 300 minuten/sms’jes
5000 MB – onbeperkt bellen en sms’en

Daarnaast biedt Ben nog de volgende opties:

Internet snelheid 4G (i.p.v. 3G, oftewel 6 keer zo snel Internetten)
Extra sms bundel (1000 sms’jes)

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Na het vergelijken van Ben abonnementen met telefoon…

Ben biedt in tegenstelling tot T-Mobile, Vodafone en KPN weinig tot geen extra opties aan, zoals diensten voor muziek e.d. Dit kan wellicht worden verklaard doordat Ben zich richt op op de budget markt, oftewel op consumenten met een kleinere portemonnee inhoud.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon / iPhone)

Ben biedt ook Sim Only abonnementen zonder iPhone of Android smartphone. Heb je geen nieuwe telefoon nodig, of wil je simpelweg geen nieuwe telefoon, dan kunnen Sim Only abonnementen van Ben je mogelijk meer bieden. Dit zijn abonnementen zonder toestel, waarbij je je de kosten voor een nieuwe telefoon dus bespaart. Uiteraard kun je ook Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van BEN met telefoon