Back to Top

iPhone 14 Pro kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 14 Pro kopen, dus een los iPhone 14 Pro toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 14 Pro toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren en met verschillende hoeveelheden aan opslagcapaciteit.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 14 Pro toestel kopen is nu mogelijk! Hierboven kun je de meest goedkope deals vinden voor een losse iPhone 14 Pro, en deze eenvoudig op prijs vergelijken, in alle kleuren en met uiteenlopende opslagcapaciteiten. Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk als nu, met onze prijsvergelijker(s). Gebruik onze prijs vergelijker, en vind de allerbeste deal bij de aanbieder die jou het meeste past.

Het is eindelijk zover; de iPhone 14 Pro is los verkrijgbaar. Hier vind je de meest goedkope deals om zonder te veel te betalen toch een iPhone 14 Pro te kopen. Je kunt gemakkelijk op prijs vergelijken. Dit jaar heeft Apple weer een hoop nieuwe kleuren en kun je de iPhone met een flinke opslagcapaciteit kopen. Het vergelijken van de iPhone was nog nooit zo gemakkelijk als nu dankzij de prijsvergelijkers.

iPhone 14 Pro toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 16 september 2022

Apple heeft dit jaar vier nieuwe iPhones gepresenteerd. Als je graag de nieuwste technologie wilt gebruiken en je hebt verheugd op de komst van een nieuw camerasysteem en Dynamic Island, dan is dit model het toestel dat je wilt hebben. Samen met de iPhone 14 Pro Max is dit toestel ‘top of the bill’. Dat betekent dat dit de meest krachtige iPhones zijn die je op dit moment kunt bestellen.

Pre-orderen is mogelijk vanaf vrijdag 16 september 2022. Maar sinds vrijdag 23 september 2022 is het mogelijk om het toestel in huis te halen. Daardoor kun je deze nu bij alle fysieke winkels kopen. Ook online zijn de toestellen goed op voorraad.

De prijs van een losse iPhone 14 Pro

Dit jaar heeft Apple zijn beste smartphone tot nu toe gepresenteerd. De iPhone 14 Pro staat bol van nieuwe snufjes en eindelijk is de notch verdwenen. In plaats daarvan maakt Apple nu gebruik van Dynamic Island. Zoveel vernieuwing komt wel met een prijs. De prijzen voor dit nieuwe toestel zijn bij introductie als volgt:

  • iPhone 14 Pro 128 GB: 1326 euro
  • iPhone 14 Pro 256 GB: 1456 euro
  • iPhone 14 Pro 512 GB: 1716euro
  • iPhone 14 Pro 1 TB: 1976 euro

De prijzen zijn dit jaar flink gestegen. Dit jaar heb je de keuze uit vier verschillende opslagcapaciteiten, net als bij de iPhone 13 Pro van vorig jaar. De iPhone 14 Pro is met de hogere prijs zeker niet het goedkoopste toestel om aan te schaffen. Er is zelfs een nog duurder model; de iPhone 14 Pro Max. Deze toestellen zijn dan wel het beste wat Apple op dit moment te bieden heeft. Met de veeleisende camerasystemen is de 128 GB-optie aan de krappe kant. Als je de goedkoopste iPhone wilt kopen zonder allerlei nieuwe snufjes, is de iPhone 14 de goedkoopste optie.

De kleuren van de iPhone 14 Pro

Apple verandert ieder jaar de kleuren van de iPhone 14 Pro. Dat is ook dit jaar niet anders. De iPhone 14 Pro is dit jaar verkrijgbaar in een nieuwe – gewilde – kleur. Zo kun je dit model bestellen in dieppaars. Daarnaast blijft goud in het assortiment beschikbaar en kun je ook kiezen voor zilver. De kleur is witter dan ooit tevoren. Wil je graag een veilige keuze, dan is Spacezwart een goede keuze. Deze kleur is donkerder dan de Spacegrijs optie van de iPhone 13 Pro.

De juiste opslagcapaciteit kiezen voor de iPhone 14 Pro

Met de iPhone 14 Pro is het mogelijk om scherpere foto’s en video’s te maken dan ooit tevoren. Door de hogere resolutie krijg je vanzelfsprekend ook grotere bestanden op je iPhone 14 Pro. Daardoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Maak je amper foto’s en video’s, dan is 128 GB voldoende. Maar zodra je meer foto’s en video’s maakt, is deze opslagcapaciteit aan de krappe kant. Daarom is het veiliger om te kiezen voor de iPhone 14 Pro 256 GB. Dit is dan ook al jaren de meest verkochte opslagcapaciteit. Op die manier houd je nog voldoende ruimte over voor apps en updates. Mocht je een echte diehard zijn, dan kun je ook kiezen voor 512GB. Daarbij betaal je wel al over de 1700 euro. En als je bijna 2000 euro voor een smartphone overhebt, kun je ook kiezen voor 1TB. Dat is een forse prijs voor een opslag die je waarschijnlijk niet nodig hebt.

iPhone 14 Pro als los toestel of toch met abonnement?

Als je de prijzen voor het eerst ziet, snappen we dat het even schrikken is. De iPhone 14 Pro is duurder dan ooit. Daarom kun je er ook voor kiezen om geen los toestel te kopen, maar dit model af te nemen met een abonnement. Je krijgt dan een contract met een looptijd van 1 of 2 jaar. Een toestelabonnement is dan de voordeligste keuze. Je betaalt iedere maand af, maar kunt ook van tevoren alvast een paar 100 euro betalen. Daarbij geven de meeste providers je een toestelkorting, zodat je goedkoper uit bent. Maar wil je liever niet vastzitten aan een abonnement? Dan is sparen en een los toestel kopen ook een optie. Door hieronder de vergelijking te maken tussen de abonnementen, weet je beter wat bij je past.

Misschien toch maar een iPhone 14 of juist een iPhone 14 Pro Max?

Als je minder functies ook prima vindt, is de iPhone 14 of de iPhone 14 Plus de voordeligste keuze. Maar de iPhone 14 Pro heeft een kleiner scherm dan de iPhone 14 Pro Max. Als je dus altijd het grootste scherm gewend bent, is het beter om te kiezen voor de iPhone 14 Pro Max. Daarbij ben je wel nog duurder uit. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een goedkoper model. Je hebt dit jaar de keuze uit de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max.

Toegegeven, de Pro-modellen zijn dit jaar behoorlijk aan de prijs. Maar het is dan ook wel het beste toestel dat Apple je op dit moment te bieden heeft. Of je bereid bent het bedrag te betalen, is afhankelijk van wat je je financieel kunt veroorloven. Daarmee heb je wel een uitmuntend toestel met de beste specificaties in huis. Heb je het er niet voor over, dan is het aan te raden voor de goedkopere modellen te kiezen. Dat bespaart je honderden euro’s.

iPhone 14 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1042.00

    Bekijk prijzen met abonnement