Back to Top

iPhone 4S abonnementen - vergelijken en afsluiten

De iPhone 4S met abonnement is op dit moment niet beschikbaar (wij tonen hieronder vergelijkbare iPhone abonnementen):

iPhone 4s abonnementen en aanbiedingen

De iPhone 4s is een uitlopend iPhone model. Wil je profiteren van één van de iPhone 4s aanbiedingen, sla dan nu nog je slag. Dit type iPhone zal waarschijnlijk niet heel lang meer als toestel worden aangeboden.Vanaf wanneer de iPhone 4s niet meer geproduceerd zal worden is niet te zeggen, maar de iPhone 3 kun je nu ook al enige tijd niet meer als nieuw toestel krijgen.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 4s aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 4s toestel. De aanbiedingen zijn op laagste maandbedrag voor je geselecteerd

Waarom kiezen voor een iPhone 4s en niet voor een ander iPhone model?

De belangrijkste reden om te kiezen voor een iPhone 4s is voor veel mensen op dit moment waarschijnlijk de relatief lage prijs. Je betaalt momenteel slechts iets meer dan 200 euro voor een nieuwe iPhone 4s. De prijzen van de nieuwste iPhones lopen momenteel echter op tot wel ongeveer 700-1.000 euro. De iPhone 4s heeft geen problemen met de meeste apps, en heb je slechts weinig opslag nodig dan kun je met 8GB opslag evengoed prima uit.

Door te kiezen voor een iPhone 4s met abonnement kun je een iPhone 4s toestel verkrijgen zonder eenmalige kosten te hebben aan je toestel. Je toestel wordt dan meegenomen in een maandbedrag (ook wel toestelbundel of toestelabonnement genoemd). Doordat de iPhone 4s nu relatief goedkoop is, en veel goedkoper dan enige jaren geleden, is het extra maandbedrag voor je toestel ook lager dan bij iPhones van de nieuwere generaties. Ook dit kan een reden zijn om te kiezen voor een iPhone 4s met abonnement.

iPhone 4s abonnementen – afsluiten voor 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 4s abonnement heb je de keuze uit een iPhone 4s abonnement voor 1 jaar en een iPhone 4s abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je iPhone 4s, hangt vooral af van wat je zelf wilt.