Back to Top

iPhone 6 Plus kopen met abonnement - vergelijken en afsluiten van abonnementen

De iPhone 6 Plus is niet meer verkrijgbaar met abonnement. Hieronder tonen we nu alternatief aanbod.

iPhone 6 Plus abonnementen vergelijken of afsluiten. Bekijk en vergelijk nu een Apple iPhone 6 Plus met abonnement (16GB, 64GB of 128GB in de kleuren zilver, spacegrijs en goud).

iPhone 6 Plus aanbiedingen

De iPhone 6 is een iPhone model dat net als de gewone iPhone 6 in september 2014 is gelanceerd in de Benelux. Wil je profiteren van een van de goedkoopste iPhone 6 Plus aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag! De iPhone 6 Plus zal net als de gewone iPhone 6 voorlopig nog wel een tijdje worden aangeboden. Wij verwachten zelf dat de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus nog tot eind 2017/2018 verkrijgbaar zullen zijn.

Waarom kiezen voor een iPhone 6 Plus en niet voor een ander iPhone model?

De iPhone 6 Plus behoort met de gewone iPhone 6 nu nog tot de nieuwste iPhone modellen. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus kwam eind 2014 op de markt. Nieuwe iPhone modellen zijn standaard duurder dan oudere modellen, wat de relatief hoge prijs voor een losse iPhone 6 Plus verklaart. Als de prijs voor jou niet het allerbelangrijkste is of als je gewoon de nieuwste iPhone in je bezit wilt hebben dan zou je voor de iPhone 6 Plus kunnen kiezen.

Uiteraard zijn er nog vele andere redenen te bedenken waarom de iPhone 6 Plus voor jou een uitstekende keuze kan zijn. Een enorme opslagcapaciteit tot wel 64 of 128GB zijn ideaal als je veel video’s en/of foto’s op je iPhone wilt opslaan. Maar ook het enorme display van wel 5,5 inch diagonaal is een enorme pré van dit toestel.

De ‘vanaf prijs’ voor een iPhone 6 Plus ligt momenteel op ongeveer 700 euro of iets daarboven voor een losse iPhone 6 Plus. Met de komst van een nieuwe generatie iPhones, in de herfst van 2015 zal de iPhone 6 Plus ongetwijfeld in prijs dalen.

Toch een ander contract, kijk dan eens bij de iPhone 8 abonnementen, of op de pagina waarop alle iPhone abonnementen vergelijken mogelijk is.

iPhone 6 Plus abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 6 Plus abonnement heb je doorgaans de keuze uit een iPhone 6 Plus abonnement voor 1 jaar en een iPhone 6 Plus abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig iPhone 6 Plus abonnement hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar zullen de kosten voor het toestel lager zijn. Kies je voor een toestelabonnement (bij de meeste providers mogelijk) dan kan de eenmalige prijs voor je nieuwe iPhone 6 Plus (gedeeltelijk) vervallen. Je hebt dan geen (groot) bedrag dat je in een keer moet betalen (voor veel mensen een obstakel), maar een maandbedrag voor je iPhone 6 Plus voor een periode van 1 of 2 jaar. Dit kan dus een uitkomst zijn om de prachtige iPhone 6 Plus toch te kunnen bemachtigen.

iPhone 6 Plus; 16 GB / 64 GB / 128 GB opslagruimte

De iPhone 6 Plus kun je krijgen in drie varianten, te weten met 16GB, 64GB of 128GB opslagruimte.

Vooraf is het belangrijk om goed in te schatten hoeveel applicaties je gebruikt en of je veel muziek gaat luisteren, en video’s gaat bekijken op je iPhone. Wij raden je aan om de 64GB of de 128 GB variant van de iPhone 6 Plus te bestellen als je veel muziek luistert, foto's, en/of video's maakt. Anders dan biedt de iPhone 6 Plus in de variant 16 GB vaak wel genoeg opslagruimte. Je zult minder betalen voor de iPhone 6 Plus als je voor de 16GB kiest, i.p.v. de 64 GB variant, de 128 GB is daarentegen wat duurder.

iPhone 6 Plus abonnement – kies je provider/aanbieder?

iPhone 6 Plus abonnementen zijn net als de ander iPhone modellen af te sluiten bij alle reguliere aanbieders: Vodafone, Tele 2, KPN, T-Mobile, BEN, Hollandsnieuwe, Simyo, Simpel, Telfort en Ziggo. Gebruik de iPhone vergelijker hierboven op de pagina, deze geeft je informatie over de actuele en goedkoopste iPhone 6 Plus aanbiedingen van abonnementen. Ook kun je zien onder welke condities je de abonnementen kunt afsluiten.

iPhone 6 plus - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 128GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €134.00