Back to Top

iPhone 6S Plus kopen met abonnement - vergelijken en afsluiten van abonnementen

Apple iPhone 6S Plus abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de iPhone 6S Plus met abonnement bij verschillende providers.

iPhone 6s Plus 32GB

iPhone 6s Plus 128GB

iPhone 6s Plus 16GB

iPhone 6s Plus 64GB

iPhone 6s Plus aanbiedingen

De iPhone 6s Plus is een iPhone model dat in oktober 2015 werd gelanceerd in de Benelux. Wil je profiteren van een van de goedkoopste iPhone 6s Plus aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag.  Vergelijk hier met onze vergelijkingstool de beste en goedkoopste iPhone abonnementen. Klik op een iPhone abonnement voor meer informatie, uitleg, of om het betreffende abonnement af te sluiten.

Op deze pagina hebben wij de beste iPhone 6s Plus aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 6s Plus toestel. De aanbiedingen zijn op het laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 6s Plus en niet voor een ander iPhone model?

Deze iPhone met zijn 5,5 inch beelddiagonaal is een geweldige smartphone met bijzondere specificaties. Op dit moment is deze telefoon één van de snelste op de markt en daarmee erg interessant.

De ‘vanaf prijs’ voor een losse iPhone 6s Plus toestel ligt momenteel tussen de 800 en de 1100 euro.

iPhone 6s Plus abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 6s Plus abonnement heb je de keuze uit een iPhone 6s Plus abonnement voor 1 jaar en een iPhone 6s Plus abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 6s Plus hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar zullen de kosten voor het toestel lager zijn. Kies je voor een toestelabonnement (bij de meeste providers mogelijk) dan kan de eenmalige prijs voor je nieuwe iPhone 6s Plus (gedeeltelijk) vervallen. Je hebt dan geen of maar een klein bedrag dat je in een keer moet betalen (voor veel mensen een obstakel), maar een maandbedrag voor je iPhone 6s Plus voor een periode van 1 of 2 jaar.

iPhone 6S Plus 16 GB, iPhone 6S Plus 64 GB, of toch de iPhone 6S Plus 128 GB…?

Als je op zoek bent naar een iPhone 6S Plus, al dan niet met abonnement, dan kom je voor de keuze te staan of je de iPhone 6S Plus 16 GB, de iPhone 6S Plus 64 GB, of toch de iPhone 6S Plus 128GB kiest?

Belangrijk om te weten is dat je moet inschatten hoeveel applicaties je gebruikt en of je veel muziek gaat luisteren en video’s gaat bekijken op je iPhone? Wij raden je aan om de 64GB of de 128 GB te kopen als je veel muziek luistert, foto's, video's maakt. Ben je geen grote gebruiker dan biedt de iPhone 6S Plus 16 GB vaak wel genoeg opslagruimte. Je zult echt minder betalen voor de iPhone 6S Plus als je voor de 16GB kiest, i.p.v. de 64 GB variant. De iPhone 6S Plus 64 GB is op zijn beurt ongeveer juist weer goedkoper dan de iPhone 6S Plus met 128 GB opslagcapaciteit.

iPhone 6S Plus abonnement – welke provider kies je?

iPhone 6S Plus abonnementen zijn net als de ander iPhone modellen af te sluiten bij alle providers: Vodafone, Tele 2, KPN, T-Mobile, BEN, Hollandsnieuwe, Simyo, Simpel, Telfort en Ziggo. Gebruik de iPhone vergelijker hierboven op de pagina, deze geeft je informatie over de actuele en goedkoopste iPhone 6S Plus aanbiedingen van abonnementen en de condities die de providers hebben. Dit maakt het mogelijk dat je de voor jou meest gunstige provider zult vinden, en het meest gunstige abonnement kunt kiezen dat bij jouw situatie past.