Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 11 Plus – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het iPhone 11 Plus gedeelte van deze website. De iPhone 11 Plus en de gewone 11 zijn dit jaar niet gepresenteerd tijdens het Apple Event (op 12 september 2018). In plaats daarvan kwam Apple met drie andere iPhones: de iPhone XS, de XS Max en de XR. Dit zijn de 3 top iPhone-modellen van 2018 geworden!

Klik op één van de onderstaande links om naar de nieuwste iPhones te gaan:

iPhone XS:

iPhone XS informatie

Vergelijk losse iPhone XS toestellen

Abonnementen met iPhone XS vergelijken

iPhone XS Max:

iPhone XS Max informatie

Vergelijk losse iPhone XS Max toestellen

Abonnementen met iPhone XS Max vergelijken

iPhone XR:

iPhone XR informatie

Vergelijk losse iPhone XR toestellen

Abonnementen met iPhone XR vergelijken

Mogelijk dat de Apple iPhones uit de 11 series wel in september 2019 worden gepresenteerd, aangezien Apple dit jaar toch weer X modellen op de markt heeft gebracht. Dit is echter afwachten, voorlopig kunnen mensen plezier beleven aan de XS, XS Max en XR, die met behoorlijke verbeteringen aan de binnenkant veel goeds beloven voor smartphone gebruikers.

Opmerking: de tekst over deze smartphone gaat verder onder de abonnementen vergelijker

Deze vergelijker bevat de beste aanbiedingen voor abonnementen met toestel (als alternatief voor een Plus variant van de iPhone 11 met abonnement die je anders misschien had willen hebben), voor hoofdzakelijk nieuwere Apple smartphones, zoals dus ook de XS en de XS Max. De iPhone XR met abonnement kun je vanaf midden oktober ook meenemen in je prijsvergelijking.

Vind je de nieuwe iPhones van dit jaar te prijzig? Dan zou een iPhone 7, 8 of X waarschijnlijk de beste keuze zijn voor nu, als toestel of als toestel met abonnement. Deze oudere smartphone modellen van Apple worden namelijk doorgaans flink afgeprijsd zodra er weer nieuwe iPhones bij zijn gekomen.

Heb je het op deze pagina niet gevonden qua informatie en uitleg, dan kun je uiteraard het hoofdmenu raadplegen. Dit menu leidt je gemakkelijk naar de juiste pagina (waar je wilt wezen).