Back to Top

iPhone 11 Pro abonnementen vergelijken

Apple iPhone 11 Pro abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk nu een iPhone 11 Pro met abonnement. Je vindt hieronder de goedkoopste aanbiedingen van alle providers!

iPhone 11 Pro 64GB

iPhone 11 Pro 256GB

iPhone 11 Pro 512GB

De 11 Pro met abonnement kopen

Hierboven op deze pagina vind je de goedkoopste telefoon abonnementen met daarbij de nieuwste Apple iPhone 11 Pro, van alle providers die deze abonnementen aanbieden.

Keuze uit zes providers voor je telefoonabonnement met iPhone 11 Pro…

Tot begin 2019 kon je kiezen uit zeven providers voor een iphone toestel met abonnement. Inmiddels zijn dat er nog maar zes, aangezien de provider Telfort (een label van KPN) eerder dit jaar is gestopt met het aanbieden van telefoonabonnementen. Je kunt een iPhone 11 Pro met abonnement aanschaffen bij Vodafone, Hollandsnieuwe, Tele2, Ben, KPN of T-Mobile.

Verlengen bij dezelfde provider:

Je kunt je telefoonabonnement altijd verlengen bij je huidige provider, ook als je voor de nieuwste iPhone 11 Pro gaat. Verlengen kan vaak al vanaf 3 maanden voor de einddatum van je lopende contract. Is je contract al voorbij de einddatum, dan kun je altijd verlengen. Verlengen bij dezelfde provider kan aantrekkelijk zijn als je geen zin hebt om weer bij een nieuwe provider klant te worden, of als het je gewoon erg goed bevalt bij je huidige provider.

Overstappen naar een andere provider:

Dit is uiteraard ook mogelijk. Zie jij hierboven in de vergelijker een provider met een scherpere deal dan je huidige provider, of denk je dat een andere provider jou meer te bieden heeft? Dat kan natuurlijk! Sluit dan een 1 of 2-jarig abonnement af bij die nieuwe provider. Geef bij het bestelproces wel aan dat je je nummer wil behouden, anders gaat je huidige 06 nummer verloren.

Van geen abonnement naar een abonnement:

Ben je nog nergens klant of heb je nu een pre paid kaart, dan kun je in principe bij elke provider klant worden, en verder gaan in een abonnement met toestel.

iPhone 11 Pro abonnement voor 1 of 2 jaar?

Je hebt twee keuzes voor wat betreft de looptijd van een abonnement bij je nieuwe smartphone: 1 jaar of 2 jaar. Door een abonnement met een looptijd van 2 jaar af te sluiten behaal je in de regel een voordeel van 1 euro per maand in de kosten voor je abonnement, ten opzichte van een 1-jarig abonnement. Of dit een reden moet zijn om voor een 2-jarig abonnement te kiezen, dat kun je je afvragen natuurlijk. Voordeel van een 1-jarig telefoonabonnement is dat je na een jaar alweer verder kunt in een nieuw contract, bij dezelfde provider, of toch bij een andere. Gezien de kostprijs van de iPhone 11 Pro is het goed denkbaar dat je liever voor een 2-jarig abonnement gaat, omdat de kosten van de 11 Pro aanzienlijk zijn, en dan in 2 jaar kunnen worden afbetaald, en niet in 1 jaar (wat veel hogere maandlasten met zich meebrengt). Gezegd moet worden dat een telefoonabonnement met toestel kopen op afbetaling is. Anders dan wat sommige mensen denken geldt verder: je toestel is nooit goedkoper bij een abonnement, ten opzichte van een losse aankoop.

De Pro versie van de iPhone 11 is in vier kleuren verkrijgbaar

Apple heeft voor haar vlaggenschepen van 2019 wederom gekozen voor de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Dit zijn de kleuren die Apple ook al gebruikte voor de 2018 iPhones; de XS en XS Max. In tegenstelling tot vorig jaar is er nu nog een vierde kleur waarin je iPhones 11 Pro en 11 Pro Max kunt krijgen, namelijk ‘middernachtgroen’. Een opvallende keuze van Apple. In de vergelijker voor 11 Pro toestellen met abonnement (hierboven op deze pagina) kun je eenvoudig selecteren op kleur. Je krijgt dan alleen abonnementen te zien met deze smartphone in de door jou gewenste kleur.

De opslagcapaciteit kiezen

De iPhone 11 Pro is net als de iPhone 11 Pro Max te krijgen met 3 opslaghoeveelheden: 64GB, 256GB en 512GB. Een 128GB versie ontbreekt, hoewel de gewone iPhone 11 wel met 128GB te krijgen is. Voor de meeste mensen is 64GB of 256GB aan opslagcapaciteit meer dan voldoende om alle foto’s en video’s op te slaan. Wil je echt op safe spelen kiezen dan voor de 512GB versie van de 11 Pro. Uiteraard betaal je daar wel wat meer voor, hoewel dat per maand erg meevalt, omdat deze extra kosten worden omgeslagen over de looptijd van je abonnement; 12 of 24 maanden.

Toch een iPhone 11 Pro zonder abonnement, als los toestel? Ook dat kan!

De 11 Pro is ook als los toestel te krijgen, zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. Een los toestel kan een goede keuze zijn als je nog een telefoonabonnement hebt lopen, een Sim Only abonnement of een toestelabonnement. Alle 11 Pro toestellen van alle webwinkels die deze 2019 Apple smartphone aanbieden, vind je bij ons in één handige vergelijker.

Vergelijk nu losse iPhone 11 Pro toestellen, zonder abonnement

Sim Only abonnement naar een losse 11 Pro

Steeds vaker kiezen mensen voor een Sim Only abonnement (of wel een abonnement zonder telefoon) naast de aanschaf van een los toestel. Dit is een goed alternatief voor toestel in combinatie met een abonnement. Het voordeel is dat je meer keuzes hebt qua providers en nog beter een specifiek abonnement kunt kiezen.

Wellicht is het ook voor jou wat om op deze manier een 11 Pro aan te schaffen en ook een abonnement af te sluiten. Dit kan uiteraard ook via onze website:

>Vergelijk abonnementen zonder toestel

>Vergelijk losse iPhone 11 Pro toestellen

iPhone 11 pro - bestellen