Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 11 – prijzen en smartphone informatie overzicht

Als je op deze pagina kijkt, dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de nieuwe iPhone modellen van Apple, waaronder mogelijk in de Apple iPhone 11. Deze smartphone is dit jaar niet gepresenteerd tijdens het Apple Event van 12 september. Maar... Apple heeft wel 3 andere iPhones gepresenteerd!

De volgende 2018-iPhones zijn nu een feit: de XS, de XS Max en de XR

Klik op één van de onderstaande links om naar de nieuwe iPhones te gaan:

iPhone XS:

iPhone XS informatie

Vergelijk losse iPhone XS toestellen

Abonnementen met iPhone XS vergelijken

iPhone XS Max:

iPhone XS Max informatie

Vergelijk losse iPhone XS Max toestellen

Abonnementen met iPhone XS Max vergelijken

iPhone XR:

iPhone XR informatie

Vergelijk losse iPhone XR toestellen

Abonnementen met iPhone XR vergelijken

Noot: hieronder vind je nu onze algemene vergelijker voor abonnementen (met daarbinnen de nieuwste iPhones opgenomen), waarmee je zelf kunt vergelijken op prijs en andere eigenschappen

Deze vergelijker bevat de beste aanbiedingen voor abonnementen met toestel, voor hoofdzakelijk nieuwere Apple smartphones, zoals dus ook de XS en de XS Max. De iPhone XR met abonnement kun je vanaf midden oktober ook meenemen in je prijsvergelijking. De prijzen in deze vergelijker voor telefooncontracten worden verder doorlopend voorzien van updates. Je kunt de vergelijker zelf instellen middels de filters.

Vind je de nieuwe iPhones van dit jaar te prijzig? Dan zou een iPhone 7, 8 of X waarschijnlijk de beste keuze zijn voor nu, als toestel of als toestel met abonnement. De oudere modellen worden namelijk doorgaans flink afgeprijsd zodra de nieuwe iPhones zijn verschenen.

Je vindt al het aanbod van losse toestellen en abonnementen in onze vergelijkers. Klik hieronder op een van de volgende links om alle prijzen en smartphone aanbiedingen te bekijken.

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken

Heb je het op deze informatiepagina niet gevonden, dan kun je uiteraard het hoofdmenu raadplegen. Dit menu leidt je gemakkelijk naar de juiste pagina (waar je wilt wezen).