Back to Top

iPhone XS kopen – Los toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone XS kopen, dus een los iPhone XS toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je de goedkoopste aanbiedingen voor losse Apple iPhone XS toestellen die je op prijs kunt vergelijken. Wil je toch liever een iPhone XS toestel met abonnement, klik dan hier.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone XS toestel kopen was nog nooit zo gemakkelijk als nu! Hierboven kun je de goedkoopste losse Apple iPhone XS toestellen (64GB, 256GB, 512GB, zilver, goud en spacegrijs) op prijs vergelijken. Lees hieronder alle informatie over dit nieuwste Apple toestel van 2018, en weet wat je moet weten, of kom te weten wat je zou moeten weten over deze smartphone!

Apple iPhone XS kopen (los, zonder een abonnement) – vanaf vrijdag 19 oktober 2018

Op 12 september 2018 was het jaarlijkse Apple Event, waarbij de modellen XS, XS Max en XR werden gepresenteerd. Dit terwijl de meeste mensen hadden verwacht dat Apple zou komen met een 9, of 11, en de eerdere nummering zou doorzetten (na de 8 en X iPhones van 2017). Sinds 21 september 2018 is de iPhone XS als los toestel te kopen, of met abonnement.

Prijs van een los iPhone XS toestel

De prijzen van de losse Apple iPhone XS (zonder abonnement) waren bij de introductie van dit smartphone model (oktober 2018) als volgt:

iPhone XS 64GB: €1.159,-

iPhone XS 256GB: €1.329,-

iPhone XS 512GB: € 1.559,-

Zoals je ziet waren de introductieprijzen stevig, zeker in vergelijking met de prijzen van de iPhones van eerdere jaren (bijvoorbeeld 2015, 2016 en 2017). In eerdere jaren hadden de Apple smartphones een startprijs van circa 800-1.000 euro. Maar voor de prijs van de nieuwste XS krijg je dan wel een veel betere smartphone, in vergelijking met de iPhones uit de 7, 8 en X-series.

In maart 2019 waren de prijzen van de Xs al flink gedaald. De goedkoopste iPhone Xs (met 64GB) kun je nu al krijgen voor net iets meer dan 1.000 euro, oftewel zo’n 150 euro minder in vergelijking met een half jaar daarvoor. De verwachting is dat de prijs van de iPhone Xs snel onder de 1.000 euro zal zakken (in april en mei 2019), en vervolgens nog veel verder zal dalen. Zeker als er in september 2019 weer iPhones van een nieuwere generatie worden gelanceerd. Dat maakt altijd dat de eerdere modellen een val maken qua prijs. Mocht je de Xs nu nog te duur vinden, dan heb je gelukkig goede alternatieven, zoals een losse iPhone Xr, een losse iPhone 7 of een losse iPhone 8. Deze zijn een stuk goedkoper. Ook kan een iPhone Xs met abonnement een goede oplossing zijn, als de eenmalige kosten voor een Xs je te hoog zijn. Dan wordt je toestel gefinancierd in een toestelbundel. Dit komt erop neer dat je je toestel afbetaald in 1 of 2 jaar (koop op afbetaling heet dit).

iPhone XS – keuze uit 64GB, 256GB of 512GB

De iPhone Xs is net als de iPhone 7 uit 2016 te krijgen in 3 varianten qua opslagcapaciteit, te weten 64GB, 256GB en 512GB. Met 64GB kunnen de meeste mensen prima vooruit, maar mocht je echt veel video’s en foto’s maken en opslaan, dan kan 256GB of 512GB ook een hele goede keuze zijn. De kans dat je telefoon dan vol raakt is wel erg klein, zelfs als je hem meerdere jaren blijft doorgebruiken. Het verschil in prijs is wel behoorlijk, dat was bij introductie (in september 2018) al zo, maar ook in 2019 heb je het nog over een prijsverschil van zo’n 200 euro, wanneer een 64GB model wordt vergeleken met een 256GB model. De 512GB variant is in 2019 zo’n 60 euro duurder dan de 256GB variant. Dus mocht je niet kiezen voor een 64GB iPhone XS, dan kun je het beste kiezen voor een iPhone XS 512GB, aangezien het prijsverschil tussen de 256GB en 512GB variant immers niet zo groot is.

Los iPhone XS toestel – zilver, goud of spacegrijs – 3 kleuren om te kiezen

Bij het uitzoeken van je nieuwe iPhone XS (of XS Max) heb je de keuze uit de bekende 3 kleuren: spacegrijs, goud en zilver. Sommige aanbieders noteren voor de variant in het spacegrijs ook wel zwart. Weet dan dus dat daarmee hetzelfde wordt bedoeld als spacegrijs. De kleuren van de iPhone XS komen dus overeen met de kleuren van de iPhones uit de 8 serie. Kennelijk vallen deze kleuren goed bij het publiek, want ook bij de iPhones van de jaren daarvoor werd door Apple al gebruik gemaakt van deze trendy kleuren. Liever een geheel andere kleur, maar wel een recent Apple smartphone model? In dit geval is een XR waarschijnlijk de beste keuze. Deze smartphone is namelijk beschikbaar in de kleuren, zwart, wit, rood, blauw, geel en koraal. Totaal lanceerde Apple dus 9 kleuren voor de smartphones van 2018. Dit is het meeste ooit, en de consument plukt daar de vruchten van!

Een Apple iPhone XS met abonnement kopen, in plaats van als los toestel?

Je hoeft de XS niet los te kopen, aangezien deze 2018 smartphone van Apple ook met abonnement is te krijgen. Het toestel is dan niet duurder of goedkoper, maar het voordeel is wel dat je de hoge aanschafkosten niet in één keer hoeft te nemen. Een bedrag van 1.000-1.500 euro is voor veel mensen toch behoorlijk. Een abonnement met iPhone Xs kan dan uitkomst bieden. Bij een abonnement met toestel betaal je je toestel via een toestelbundel, dus versleuteld in een maandbedrag.

Klik op de link hieronder om een abonnement met de XS uit te kiezen, na vergelijken:

iPhone XS met abonnement vergelijken en bekijken

iPhone xs - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €265.00

    Bekijk prijzen met abonnement