Back to Top

Refurbished iPhone XR kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone XR kopen, dus een refurbished iPhone XR, een los toestel zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Hieronder kun je prijzen vergelijken van losse iPhone XR toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk nu zelf de goedkoopste smartphone aanbiedingen met onze vergelijker voor de Apple iPhone XR uit 2018. Je vindt bij ons steeds de laagste prijzen, en goedkope deals voor alle soorten refurbished iPhone XR smartphones.

Refurbished Apple iPhone XR (los toestel) – algemene uitleg en informatie

We geven nu eerst wat informatie en uitleg over de kleuren, de opslagcapaciteit en de verkrijgbaarheid van de Apple iPhone XR, zodat je het juiste losse refurbished toestel kunt kiezen en kunt kopen.

De opslagcapaciteit:

Een iPhone XR is in refurbished staat te krijgen met 64GB, 128GB en 256GB. Het prijsverschil tussen een 64GB model en een 128GB model was eind 2019 nog geen 100 euro, en het prijsverschil tussen een 128GB variant een 256GB versie bedroeg op dat moment slechts 40 euro. Je zou je dus kunnen afvragen waarom je niet zou opteren voor een 256GB model, als je twijfelt tussen de laatste twee versies, aangezien het prijsverschil erg beperkt is. Uiteraard is het ook net wat je nodig hebt, een 64GB zal voor veel mensen die hun telefoon wat minder intensief gebruiken nog steeds prima volstaan, ook in deze tijd.

De kleuren:

Het goede nieuws is dat de XR in refurbished inmiddels (eind 2019) ook te krijgen is in de kleuren waarin hij in nieuwe staat is te krijgen. Je kunt dit toestel bemachtigen in de kleuren wit, zwart, geel, koraal, rood en blauw. Sommige aanbieders bieden dit toestel ook in de kleur roségoud aan, waarbij het in werkelijkheid zal gaan om de kleur ‘koraal’.

Verkrijgbaarheid:

Eind 2019 waren er vier partijen die de iPhone XR in refurbished conditie aanboden, aldus de vergelijker. Het aanbod kan echter van tijd tot tijd verschillen, en ook het aantal aanbieders. Dit is namelijk afhankelijk van de actuele voorraden en het inkoopbeleid van de diverse aanbieders die op de refurbished markt actief zijn.

Voordeel van een iPhone XR in refurbished conditie boven een nieuw exemplaar

Het grootste voordeel dat kan worden genoemd van een XR-iPhone in refurbished staat, is uiteraard de prijs. Een iPhone XR als refurbished model is namelijk ca 50 euro goedkoper, hoewel ook dit van tijd tot tijd kan verschillen. De XR is de budget smartphone van Apple van 2018, dus is de XR al vrij goedkoop voor een iPhone. Tel daarbij op dan nog een leuk voordeeltje door niet voor een XR in nieuwe staat te kiezen, en je hebt voor een hele leuke prijs een iPhone van het jaar 2018, een relatief nieuw model dus (althans eind 2019).

Een ander voordeel van een refurbished telefoon is het milieu. Een refurbished toestel is duurzamer, omdat het een smartphone betreft die opnieuw wordt gebruikt.

Ook aanbevolen: nieuwe iPhone XR toestellen op prijs vergelijken