Back to Top

iPhone 8 kopen – Los toestel zonder abonnement

Wil je een losse iPhone 8 kopen, dus een los iPhone 8 toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 8 toestellen die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren. Vergelijk nu zelf! Of klik hier voor een iPhone 8 met abonnement.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 8 toestel kopen is nu mogelijk! Hierboven kun je de goedkoopste losse Apple iPhone 8 toestellen (64GB, 256GB, zilver, goud en spacegrijs) vergelijken op prijs... Lees hieronder alle informatie.


Apple iPhone 8 kopen (los toestel zonder abonnement) – vanaf vrijdag 15 september 2017!

De iPhone 8 zag op dinsdag 12 september 2017 het levenslicht, althans voor het grote publiek, want toen werd dit toestel gepresenteerd op het Apple Event in Californië. Op dit moment (september 2017) behoren de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus, samen met de iPhone X tot de nieuwste iPhones die je kunt kopen. Deze toestellen behoren verder tot de meest geavanceerde toestellen ooit.

Hierboven op deze pagina vind je aanbiedingen van webwinkels die een los Apple iPhone 8 toestel zonder abonnement aanbieden aan consumenten en bedrijven. We hebben de aanbiedingen netjes op prijs voor je geselecteerd, de iPhone 8 aanbieding met de laagste prijs staat bovenaan. Eventueel kun je het aanbod via de vergelijker verder verfijnen op bijvoorbeeld kleur of op hoeveelheid GB’s. Ook heb je de mogelijkheid om de iPhone 8 te vergelijken met andere iPhones, zoals de iPhone 8 Plus en/of de iPhone X, zodat je een uitstekende afweging kunt maken bij het doen van je aankoop.

Losse toestel prijs iPhone 8

De prijzen van de losse Apple iPhone 8 (zonder abonnement) waren bij de introductie van het toestel (september 2017) als volgt:

  • iPhone 8 64GB: €809,-
  • iPhone 8 256 GB:  €979,-

Daarmee komen de introductieprijzen van de iPhone 8 ongeveer overeen met de introductie prijzen van de iPhone 7, in september 2016. Deze waren respectievelijk 769 euro (voor een 32GB variant) en 989 euro (voor een 256GB variant).

De prijs van de iPhone 8 zal naar verloop van tijd langzaam gaan dalen, het toestel wordt dus goedkoper in de toekomst, maar de vraag is wel een beetje of dit je ervan moet weerhouden om nu al een losse iPhone 8 te kopen.

iPhone 8 32GB en iPhone 8 128GB variant niet te krijgen!

Apple lijkt voorgoed afscheid te hebben genomen van de 32GB versie van de iPhone; m.a.w. een iPhone 8 32GB kun je dus niet kopen, in dat geval past de iPhone 8 64GB het beste. Voor veel mensen is 32GB ook niet voldoende opslagcapaciteit meer. Verder heeft Apple kennelijk ook besloten om geen iPhone 8 128GB versie te produceren. De iPhone 7 had nog wel een 128GB versie. Als je deze variant had willen uitkiezen, dan past de iPhone 8 256GB waarschijnlijk het beste bij je.

Losse iPhone 8 Zilver, Spacegrijs en Goud, dus verkrijgbaar in 3 kleuren...

De iPhone 8 is in drie kleuren uitgebracht, je hebt keuze uit een los iPhone 8 Zilver toestel, een los iPhone 8 goud toestel, en een iPhone 8 Spacegrijs toestel. Ook als los toestel kun je de iPhone 8 dus in deze kleuren krijgen.

iPhone 8; hoeveel Gigabyte (opslagcapaciteit) heb ik nodig?

Mocht je hebben besloten om een iPhone aan te schaffen dan is het belangrijk om te weten hoeveel geheugen oftewel gigabyte je nodig hebt. Anders dan bij de iPhone 7 heb je nu maar twee keuzemogelijkheden, in plaats van drie. Je kunt kiezen uit de iPhone 8 64GB en de iPhone 8 256GB. De iPhone met 64GB opslagcapaciteit zal voor veel mensen voldoende zijn, maar wil je echt veel opslaan, bijvoorbeeld zeer veel foto’s en video’s, of wil je jarenlang vooruit kunnen met je iPhone 8 smartphone? Dan is de iPhone 8 256GB waarschijnlijk de beste keuze. De kans dat je iPhone over 1 of 2 jaar alweer helemaal volstaat is dan niet zo groot;-) Uiteraard speelt ook je budget een rol, want voor een 256GB (met 4 keer zoveel opslagcapaciteit) betaal je wel circa 170 euro meer. Het blijft dus een afweging tussen prijs en hoeveelheid opslagcapaciteit. Aan jou de keuze…

De Apple iPhone 8; een aantal belangrijke vernieuwingen

Kenners wisten het al lang, de iPhone 8 zou een aantal verbeteringen met zich meebrengen ten opzichte van de iPhone 7. De iPhone 8 maakt het mogelijk om draadloos je telefoon/toestel op te laden. Je hebt nu ook niet per se een Apple lader meer nodig om je iPhone op te laden. Een prima vooruitgang! Een ander belangrijke aspect is de glazen behuizing, zowel de iPhone 8 als de iPhone 8 Plus beschikken over een glazen behuizing, waarmee een knipoog wordt gegeven naar de oudere iPhones, zoals de iPhone 4 (inmiddels al vele jaren oud). Verder tref je ook een verbeterde camera aan in het iPhone 8 (Plus) toestel. Maak je graag foto’s en/of video’s met je iPhone toestel? Dan heeft de iPhone 8 jou veel te bieden. Met de camera je in 4K beelden opnemen, met wel 60 beelden per seconde. Bekijk de iPhone 8 info pagina, voor uitgebreide uitleg over de iPhone 8, of bekijk de specificatie pagina van de iPhone 8 voor een duiding van alle eigenschappen en specificaties van dit bijzondere toestel.

De Apple iPhone 8 liever met abonnement kopen…?

De eerste afweging is eigenlijk of je een iPhone 8 zonder abonnement wilt kopen, of met abonnement. Hierboven op deze pagina vind je –zoals je ziet- alle aanbiedingen van losse Apple iPhone 8 toestellen zonder abonnement (van alle aanbieders en webwinkels die dit toestel in hun assortiment hebben). Wil je echter liever een iPhone 8 met abonnement, bijvoorbeeld omdat je je toestel wilt financieren (via een toestelbundel), dan is een abonnement een goede keuze. Je omzeilt hiermee de (niet geringe) eenmalige kosten van je nieuwe iPhone 8. Je betaalt je nieuwe toestel dan af via een abonnement (1 of 2 jaar), via je maandbedrag. Veel mensen ervaren dat als prettig, omdat de aanschafprijs van de nieuwste iPhone (meestal zo rond de 800-1.200 euro) vaak niet direct kan worden opgehoest.

Abonnementen met iPhone 8 toestel bekijken en vergelijken.

iPhone 8 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €170.00

    Bekijk prijzen met abonnement