Back to Top

Refurbished iPhone 5 kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone 5 kopen, dus een refurbished iPhone 5, een los toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed, hieronder bieden wij losse iPhone 5 toestellen aan (in refurbished staat) die je op prijs vergelijken kunt, bij alle webwinkels die hem hebben. Vergelijk nu de goedkoopste deals!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Refurbished iPhone 5; de kleuren en de opslagcapaciteit

Op dit moment (april 2018) kun je een refurbished iPhone 5 krijgen in 3 kleuren; zwart, zilver en wit. Zilver is daarbij de meest opvallende kleur, maar de kleuren zwart en wit kun je ook veel te bieden hebben als je meer van klassiek houdt en je nooit een verkeerde keuze wilt maken bij het aanschaffen van een smartphone.

Qua opslagcapaciteit is de iPhone 5 (in deze conditie) te krijgen met 16GB, 32GB en 64GB.

Refurbished iPhone 5 (16GB)

De vanaf prijs voor deze refurbished 16GB variant van de iPhone 5 ligt op dit moment zo rond de 150 euro. Daarmee is dit de meest aantrekkelijk geprijsde iPhone 5 smartphone die je nog kunt krijgen, die bovendien een stuk goedkoper is dan de 32GB en de 64GB variant.

Refurbished iPhone 5 (32GB)

In april 2018 kon je deze iPhone variant kopen voor een bedrag rond de 200 euro, bij enkele aanbieders. In feite lag de prijs dus 50 euro hoger dan de prijs van de 16GB variant, maar daar heb je dan ook wel 16GB extra voor.

Refurbished iPhone 5 met 64GB

Dit is de minst goedkope versie van de iPhone 5 die nog is te krijgen. De prijzen voor 32GB e 64GB varianten liggen niet zover uit elkaar, dus lijkt het logisch om meteen te kiezen voor een iPhone 5 64GB in refurbished conditie, in plaats van voor een 32GB versie te gaan. Een opslagcapaciteit van 64GB komt ook vele meer tegemoet aan de wensen van veel gebruikers in deze tijd, die veel meer foto’s, video’s en dergelijke opslaan dan een aantal jaren geleden. Het is dan ook niet voor niets dat Apple in 2017 kwam met een iPhone 8 toestel met 64GB en 256GB, en een iPhone X toestel dat eveneens die capaciteiten heeft.

Aanbod voor de gereviseerde iPhone 5 smartphone loopt sterk terug…

Net als bij de iPhone 4 en de iPhone 4s in refurbished conditie loopt ook het aanbod van refurbished iPhone 5 toestellen sterk terug. Deze smartphone was begin 2018 nog wel beter te krijgen dan de iPhone 4 en 4S in dezelfde conditie, maar ook voor de 5 serie van de iPhone houdt het waarschijnlijk in of na 2018 op qua aanbod.

Wil je deze smartphone dus kopen, doe dat dan nu nog, en wacht niet te lang. Als je wel te lang wacht, dan heb je uiteraard nog voldoende alternatief aanbod. De iPhone 7 (los refurbished toestel), de iPhone SE (als los refurbished toestel) en de iPhone 8 (los toestel, refurbished) en de iets nieuwere iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden voorlopig (en vermoedelijk ook in 2019) nog wel aangeboden door verschillende webwinkels, die je uiteraard allemaal in onze vergelijkers kunt vinden. Over het algemeen geldt: des te nieuwe een model is des te hoger de prijs, iets wat voor refurbished iPhones niet anders is dan voor nieuwe iPhones.

De prijs vergelijken voor losse gereviseerde iPhone 5 toestellen

Zolang er nog losse iPhone 5 toestellen in refurbished conditie worden aangeboden, blijft het ook mogelijk om via iPhone prijsvergelijkingen te maken. De vergelijker op deze pagina geeft je alle prijzen en aanbiedingen die er voor deze losse toestellen zijn, bij aanbieders die ‘em nog in hun voorraad hebben. We presenteren de laagste prijzen als eerste, en die staan dus standaard bovenaan. In april 2018 kon je deze smartphone variant nog krijgen bij partijen als Swoop, Refurbished-iPhone.shop, Telefoon Discounter en 4 Launch. Met het teruglopen van het aanbod voor deze iPhone variant zal ook het aantal aanbieders teruglopen.

Liever prijzen vergelijken voor andere iPhones, in dezelfde conditie. Ga dan via het menu bij Losse toestellen naar een van de andere refurbished modellen om een prijs vergelijking op te starten voor dat model. Nog sneller kan ook, ga in de vergelijker hierboven naar filters en selecteer eenvoudig een of meerdere andere iPhone modellen. Zet de iPhone 5 dan desgewenst uit, als je die niet mee wilt vergelijking, maar uitsluitend één of meerdere andere modellen wilt vergelijken.

Liever een nieuw iPhone toestel?

Een nieuwe iPhone 5 is helaas al enige tijd niet meer te kopen, maar iPhones van nieuwere generaties zijn nog wel volop te krijgen in nieuwe staat. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone 6S als los toestel, aan een los iPhone 7 toestel, maar ook aan de losse iPhone SE. Uiteraard betaal je hier wel zo 100+ euro meer voor, maar dan heb je wel een gloednieuw apparaat, in plaats van een opgeknapt, gebruikt apparaat.