Back to Top
Navigeer:

Simyo – mobiele provider – informatie over Simyo

Simyo (Sim Only provider) maakt net als Robin Mobile en Youfone gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Simyo onderscheidt zich doordat je elke maand je bundel naar boven en naar beneden kunt aanpassen. “Genoeg maakt gelukkig”, is de slagzin van deze provider. Als je een gebruiker bent die pieken en dalen heeft qua verbruik, en je geen nieuw toestel wilt hebben, dan kan Simyo dus een ideale keuze voor je zijn. Simyo is op de markt actief met Sim Only abonnementen sinds januari 2011, en biedt daarnaast ook Prepaid aan. Simyo vind je niet in de winkel, je sluit dus online een abonnement af bij Simyo. Voor abonnementen met (Smartphone) toestel kun je inmiddels ook terecht bij Simyo.

Abonnementen Simyo met iPhone toestel

Bij Simyo kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone SE 2, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van Simyo met iPhone toestel

Sim Only abonnementen Simyo

Simyo biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Simyo terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Simyo

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.