Back to Top

T-Mobile Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je T-Mobile Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en desgewenst een Sim Only abonnement afsluiten (voor 1 of 2 jaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Noot: de provider T-Mobile is in september 2023 onder de nieuwe naam Odido verdergegaan. Selecteer Odido in de vergelijker om alle Odido aanbiedingen te vergelijken.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van T-Mobile op prijs vergelijken (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar). Vergelijk nu zelf alle aanbiedingen en prijzen van T-Mobile Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste T-Mobile Sim Only abonnement kunt afsluiten. Verlengen is mogelijk, maar ook als nieuwe klant een contract afsluiten behoort tot de mogelijkheden.

Soorten abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij T-Mobile

Enkele jaren geleden (o.a. in 2015) had T-Mobile nog de ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnementen, iets wat ook voor Sim Only gold. Inmiddels zien we dat T-Mobile de Sim Only abonnementen compleet op de schop heeft genomen. Je kunt nu kiezen uit ‘BASIS Sim’ en ‘Go Sim Only’, waarbij BASIS Sim het voordelige Sim Only contract is met de kleinste bundel(s).

De Go Sim Only abonnementen komen overeen met de toestelabonnementen van deze provider. Op het moment van schrijven van deze tekst zijn er de volgende soorten (tegen gelijkluidende prijzen)

1 GB + Onbeperkt bellen
5 GB + Onbeperkt bellen
10 GB + Onbeperkt bellen

Unlimited NL + 10GB EU
Unlimited NL + 10GB EU & USA

De BASIS Sim Only abonnementen zijn er in de volgende soorten, qua data:

Geen data
500 MB
1 GB
2 GB

…waarbij je verder dient te kiezen uit 150 belminuten of 300 belminuten (van tweeën één), en een sms bundel van 100 sms’jes, geen sms’jes, of onbeperkt sms’en (van drieën één).

Anders dan bij de Go Sim Only abonnementen bieden de Sim Only BASIS abonnementen dus geen mogelijkheid om onbeperkt te bellen, en de databundels zijn dus veel beperkter qua omvang. Daar staat tegenover dat de prijzen voor BASIS Sim Only lager liggen. Dit kun je bekijken op de website van T-Mobile zelf (klik in dat geval hierboven in de vergelijker door naar de T-Mobile site, door op de aanbieding van je keuze te klikken).

Na het vergelijken van T-Mobile Sim Only abonnementen; de extra opties bij het afsluiten

T-Mobile biedt in maart 2018 voor haar Sim Only abonnementen bijna dezelfde extra’s aan als bij haar toestelabonnementen. De prijzen voor extra opties zijn onder andere afhankelijk van de gekozen opties en de vormen daarvan, bekijk deze prijzen op de website van T-Mobile, na het klikken op een link in de vergelijker hierboven.

Deezer Flexibel:

Met Deezer luister je naar al je favoriete muzieknummers in hoge geluidskwaliteit (en geheel reclamevrij). De bedragen liggen eind maart 2018 tussen de 1,75 euro per maand en de 15 euro per maand, afhankelijk van de gekozen Deezer vorm.

Altijd Extra Veilig online:

Een firewall om je smartphone (iPhone of Android telefoon) mee te beschermen tijdens het gebruiken van Internet.

Videoland:

Videoland, ken je het nog…? Kijk oneindig veel series en films, op elk gewenst moment, en waar je maar wilt. Met duizenden film en serietitels uit binnen- en buitenland biedt Videoland voor iedere gebruiker genoeg plezier. Daarnaast kun je rekenen op een hoge beeldkwaliteit en kijken zonder irritante reclames.

MB-verdeler basic 2 SIM:

Alleen toe te voegen als extra optie bij het BASIS abonnement (niet bij Go Sim Only). Kies je de MB-verdeler, dan ben je vrij om met je tablet én smartphone te internetten vanuit dezelfde bundel. Hiermee heb je met al je mobiele apparaten (waaronder je iPhone, of Android telefoon) toegang tot dezelfde internetbundel.

Een verzekering afsluiten:

Je toestel verzekeren? Ook dat is mogelijk. T-Mobile biedt een maandelijks opzegbare verzekering, met basisdekking of basisdekking en o.a. extra dekking tegen diefstal.

Mobiel voordeel van T-Mobile; extra korting op je abonnement met telefoon

Ook voor de Sim Only abonnementen van T-Mobile geldt; heb je meerdere mobiele telefoonabonnementen op hetzelfde (woon)adres, dan ontvang je 2,50 euro extra korting op je maandbedrag.

Unlimited voordeel, ook van toepassing voor Sim Only abonnementen

Ook van toepassing op de T-Mobile Sim Only abonnementen. Dit is – net als bij de toestelabonnementen - een (uitgebreidere) kortingsactie van T-Mobile voor Unlimited producten. Sluit een Unlimited mobiel, Unlimited tablet of Unlimited 4G voor Thuis abonnement af bij T-Mobile en je ontvangt extra korting op het moment dat je partner of familielid ook een Unlimited abonnement afsluit of een bestaand product overzet naar een Unlimited contract.

T-Mobile abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

T-Mobile biedt ook toestelabonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van T-Mobile met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only is natuurlijk ook nog een mogelijkheid, consumenten doen dit zelfs steeds vaker.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van T-Mobile