Back to Top

Tele2 Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Tele2 Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en desgewenst een Sim Only abonnement afsluiten (voor 1 of 2 jaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, voor gerichtere aanbiedingen.

Noot: de provider Tele2 is in september 2023 onder de nieuwe naam Odido verdergegaan. Selecteer Odido in de vergelijker om alle Odido aanbiedingen te vergelijken.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Tele2 vergelijken op prijs (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar; kies zelf de termijn). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen van Tele2 Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Tele2 Sim Only abonnement kunt afsluiten. Je kunt verlengen als bestaande klant, maar ook een nieuw contract afsluiten, als je nog geen klant bent bij dit telecombedrijf.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Tele2

Je kunt bij Tele2 op dit moment kiezen uit de volgende databundels:

- 2 GB
- 5 GB
- 10 GB
- Unlimited data

En uit de volgende sms / belbundels:

- 100 belminuten/sms’jes
- Unlimited belminuten/sms’jes

De opzet van de data- en belbundels van de Tele2 Sim Only abonnementen komt overeen met de bundels van de toestelabonnementen die deze provider aanbiedt.

Tele2 abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

Tele2 biedt ook toestelabonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van Tele2 met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only abonnement is natuurlijk ook nog een mogelijkheid, consumenten doen dit zelfs steeds vaker. Je kunt via iPhone.nl een los toestel kopen, naast je Sim Only abonnement.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Tele2