Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone X 64GB en 256GB – prijzen, informatie en review

iPhone XWelkom op de Apple iPhone X informatie pagina met een uitgebreide review over deze smartphone, die op 12 september 2017 is gepresenteerd door Apple tijdens de Apple Keynote. De iPhone 'X' refereert naar het 10-jarige jubileum van de iPhone, waardoor men soms ook spreekt van iPhone 10. Deze 2017 smartphone is in een volledig nieuw design gestoken, en inmiddels is de iPhone X (64GB en 256GB) zilver en spacegrijs via ons te bestellen bij vele webwinkels!

iPhone X - losse toestellen vergelijken

iPhone X - abonnementen vergelijken

Hieronder - in deze review - kun je nu meer lezen over de prijs, de specificaties en de details van de iPhone X, zoals Face ID gezichtsherkenning en AR-toepassingen. Informatie genoeg!

iPhone X - design en uiterlijk

De iPhone X heeft een compleet nieuw design gekregen ten opzichte van de andere iPhone series. Daar waar de iPhone 8 en 8 Plus qua uiterlijk veel lijken op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Aan de voorkant is duidelijk te zien dat de X smartphone van Apple de homeknop mist en zowat het hele scherm bedekt is met het daadwerkelijke beeld, iets wat we ook zien bij smartphones van andere merken, zoals de Samsung Galaxy Note 8. Dus geen randen om het design en de nieuwe functionaliteiten optimaal te kunnen toepassen. Aan de bovenkant is echter wel een kleine inkeping te zien waarin sensoren zijn verwerkt voor bijvoorbeeld de Face ID (gezichtsherkenning) en de selfiecamera. Zowel de voor- als achterkant van de iPhone X (10) zijn gemaakt van glas.

Noot: de informatie over de iPhone X gaat verder onder deze vergelijker.

iPhone X 64GB

iPhone X 256GB

 

Apple iPhone X; zilver en spacegrijs zijn de kleuren

De Apple iPhone X wordt verkocht in twee bekende en populaire kleuren, namelijk in de kleur spacegrijs en in de kleur zilver! Hieronder zie je nu twee afbeeldingen, maar daaronder vervolgen we de tekst weer.iPhone X kleuren

iPhone X kopen

Wil je de nieuwe iPhone X kopen? De iPhone X pre-order begon in Nederland 'officieel' op 27 oktober 2017, maar de iPhone X was bij een aantal webwinkels al vooruit te bestellen vanaf begin oktober... De prijs van de iPhone X is wel fors ten opzichte van andere iPhones, maar daar krijg je dan wel het allerbeste Apple toestel ooit voor:

 • De introductieprijs van de iPhone X 64GB: 1.159 euro
 • De introductieprijs van de iPhone X 256GB: 1.329 euro

Bekijk en vergelijk abonnementen met iPhone X

Bekijk en vergelijk losse iPhone X toestellen

Apple iPhone X (10) - opslagcapaciteit

De iPhone X heeft een opslagcapaciteit van 64GB en 256GB. Hiermee lijkt het erop dat Apple voorgoed afscheid heeft genomen van 16GB en de 32GB iPhone-modellen. En net als voor de iPhone 8 is er dus ook voor de iPhone X (10) geen 128GB variant op de markt gebracht. Wij zijn echter van mening dat de iPhone X 64GB en de iPhone X 256GB voor de meeste mensen toereikend zullen zijn.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties

De hoge prijs van de Apple iPhone X schept de nodige verwachtingen over de specificaties van de iPhone X / 10. Dit zijn de belangrijkste nieuwe eigenschappen van dit model:

iPhone X; nieuw design

Zoals hierboven ook al vermeldt is, is de iPhone X het nieuwe paradepaardje van Apple. Hierbij hoort een compleet nieuw design. Dit zal, sinds de iPhone 6, voor het eerst zijn sinds jaren. De iPhone X heeft bijna geen schermranden hebben om het toestel een strakke uitstraling te geven. Aan de voorkant is er alleen een kleine uitsnede zijn voor de microfoon en selfiecamera. Ook is de welbekende homeknop verdwenen wat plaats heeft gemaakt voor een nieuwe statusbalk. Aan de achterkant vindt men de dubbele 3D-camera van 12-megapixel waarmee in 4K-kwaliteit video's opgenomen kunnen worden. 

Let op: de tekst gaat verder onder deze afbeelding:

iPhone X

Apple iPhone X camera

De Apple iPhone X camera aan de achterkant van het toestel heeft een dubbele lens. Deze heeft veel weg van de 7 Plus alleen is hij op de X een kwartslag gedraaid. Zoomen we verder in op de specs van de iPhone X camera dan komen we op de augmented reality opties. Met deze nieuwe functionaliteit kan de wereld om je heen opeens veel dynamischer worden. Op de voorkant bevindt zich de frontcamera (selfiecamera) welke is voorzien van Portrait Lightning. Hierdoor vangt de camera meer licht en worden jouw selfies nóg professioneler. 

iPhone X; draadloos opladen

Het draadloos opladen van een iPhone toestel is nu ook een feit! Wat hebben wij hier lang op gewacht. Het wachten is dan eindelijk beloond, want deze nieuwe smartphone kan dus draadloos worden opgeladen. Geen gedoe meer met kabeltjes tenzij je de iPhone X op een hoge snelheid wilt opladen. Vooral voor de skeptici die vonden dat, na het verdwijnen van de 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting, de iPhone er zeer op achteruit was gegaan kan men nu tegelijk de iPhone opladen én muziek luisteren.

Oled-scherm is een feit

Met een nieuw design komt ook een nieuwe voorkant. De iPhone X heeft een nieuw soort scherm, en wel een zgn. 'Oled-display'. Dit type scherm is energievriendelijker, zuiniger, duurzamer, zelfs buigbaar én geeft helderdere kleuren weer. LCD-schermen zijn hierdoor voorgoed verleden tijd. Het duurzame Oled-scherm op de iPhone X maakt zijn naam waar doordat hij amper energie verbruikt. Hierdoor wilt Apple het always-on-display gaan toepassen wat zorgt dat het scherm van de iPhone X altijd aan staat, maar heel weinig energieverbruikt. Deze always-on optie kan op smartphones evengoed vaak weer worden uitgezet via de telefooninstellingen.

Face ID gezichtsherkenning

Toch wel een van de interessantste opties is de overstap van de homeknop naar volledige gezichtsherkenning op de iPhone X. Deze nieuwe functionaliteit zal de toekomst worden, aldus Apple. Door middel van een infrarood 3D-scan zal Apple jouw gezicht tot in de kleinste details herkennen en maakt het tegelijkertijd ook onmogelijk om hiermee fraude te plegen. Apple beweerde zelf in de Keynote van 2017 dat de veiligheid van de Face ID hun hoogste prioriteit heeft. Een stuk veiliger dat een toegangscode of de vingerafdruksensor en toch heel effectief. Wij zijn benieuwd naar de gezichtsherkenning optie op de iPhone 10 (X) en hoe apps hier in de toekomst van gebruik gaan maken. Het is al bekend dat er gebruikt kan worden gemaakt van Animoji. Met Animoji kun je een 3D-model van je gezicht laten maken en dit omtoveren in een emoji. Neem vervolgens een filmpje op met deze emoji en zo ben je een échte emoji. 

Kort samengevat zijn de belangrijkste verwachte features van de iPhone X:

 • Supersnelle A11 chip
 • Face ID gezichtsherkenning
 • iOS 11, de nieuwste software van Apple
 • Hoogwaardig Super Retina oled-scherm
 • Draadloos oplaadbaar
 • Augmented reaility opties
 • Compleet nieuw design met glazen behuizing

Bekijk hier alle eigenschappen en specificaties van de Apple iPhone X (10).

iPhone X prijzen vergelijken bij verschillende webwinkels

Vergelijk vandaag nog de actuele Apple iPhone X prijzen voor losse toestellen. De vergelijker hieronder toont je steeds de beste aanbiedingen die er op dit moment zijn, voor de laagste prijs! Alvast gefeliciteerd met je nieuwe smartphone;-)

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

 

Het laatste nieuws lezen over deze smartphone:

Wil je meer weten over deze smartphone, kijk dan bij de nieuwsberichten die er over dit toestel zijn geschreven.

'Apple brengt in 2018 goedkopere 6,1 inch-iPhone X uit’

Het geruchtencircuit draait al op volle toeren over welke nieuwe iPhones Apple in 2018 gaat uitbrengen. Een daarvan wordt een iPhone met een 6,1 inch-lcd-scherm, aldus de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo. De andere zal de opvolger zijn van de iPhone X met daarnaast een plus model. 

 • zondag 18 februari 2018 22:02

Snelladen van een iPhone; alles wat je moeten weten over snel opladen

Sinds de komst van de iPhone 8 in 2017 is het mogelijk om de nieuwere iPhones snel op te laden. Dit snelladen is erg handig maar kan niet direct met de accessoires uit de verpakking. Lees hier wat jij moet weten over het snel opladen van een iPhone.

 • maandag 22 januari 2018 21:07

Stopt Apple de verkoop van de iPhone X in 2018?

Het is nog niet officieel bevestigd, maar de verkoop van de iPhone X zou heel goed kunnen stoppen halverwege 2018. Volgens Apple analist Ming-Chi Kuo blijft de verkoop van de iPhone X achter en dat is de reden dat Apple ervoor kiest om de verkoop in 2018 te gaan staken. Waar komt dit gerucht vandaan?

 • zondag 21 januari 2018 19:54

iPhone X uitzetten, activeren en ontgrendelen doe je zo!

Apple heeft de iPhone X niet alleen een totaal ander uiterlijk gegeven maar ook de manier waarop de iPhone bedient moet worden. Het uitzetten, activeren en ontgrendelen gaat nét even anders bij de iPhone X. Lees hier hoe je dit doet.

 • donderdag 18 januari 2018 12:08

Goedkoper jouw iPhone accu laten vervangen door Apple

In heel 2018 kun je de accu van je iPhone laten vervangen door Apple voor maar 29 euro. Voorheen kostte dit 89 euro dus reden genoeg om hier dieper op in te gaan. Lees hier of jouw iPhone in aanmerking komt voor deze iPhone-accureparatie aanbieding.

 • vrijdag 12 januari 2018 22:35

Zoveel kost het Apple om de iPhone X te maken

Er is onderzoek gedaan naar hoeveel Apple kwijt is aan productiekosten om de iPhone X te maken. Hij is duurder om te maken dan de iPhone 8 maar toch verdient de techgigant er meer aan dan de iPhone 8.

 • woensdag 3 januari 2018 21:15

iPhone X vanaf vandaag echt te bestellen met abonnement - en snel geleverd!

Vandaag (27 oktober 2017) is het zo ver! De iPhone X is nu eindelijk officieel te bestellen en dit zowel als los toestel als met abonnement! Nadat T-Mobile vorige maand al flink had uitgepakt met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, is de iPhone X nu ook te bestellen bij T-Mobile, in combinatie met een abonnement. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en het bestellen van de iPhone X…? Lees dan snel verder…

 • vrijdag 22 december 2017 20:51

iPhone X te koop bij MediaMarkt - en snel geleverd!

Hoewel de iPhone X al sinds oktober is te ‘pre-orderen’, en deze eigenlijk vanaf 03 november 2017 in de winkel zou liggen, bleek de levertijd van het nieuwe Apple toestel in de praktijk toch nog behoorlijk lang te zijn. Dit als gevolg van de produtiesnelheid en de levertijd bij Apple zelf. MediaMarkt, Europa's nummer één winkelketen voor consumentenelektronica, bood als een van de eersten de iPhone X aan, maar kan de iPhone X nu ook echt snel aan je leveren! In dit artikel meer daarover. Wil je daarnaast weten waarom je voor de iPhone X zou moeten kiezen, boven de iPhone 8? Lees dan verder...

 • vrijdag 22 december 2017 10:33

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone x, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 33 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.