Back to Top

iPhone 12 Pro Max kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 12 Pro Max kopen, dus een los iPhone 12 Pro Max toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 12 Pro Max toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren. Vergelijk nu zelf! Of klik hier voor het vergelijken van een iPhone 12 Pro Max met abonnement.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

IPhone 12 Pro Max - als een los toestel zonder abonnement

De iPhone 12 Pro Max in de vorm van een lost toestel kopen? Vergelijk verschillende aanbieders en prijzen met elkaar. Een toestel zonder abonnement geeft geen verplichtingen: geschikt voor het huidige abonnement of sluit zelf een mobiel abonnement af. De iPhone 12 Pro Max vergelijken doe je zelf. Hierbij ga je voor de beste prijs.

IPhone 12 Pro Max kopen

Een losse iPhone 12 Pro Max is altijd praktisch. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf wanneer je het toestel vervangt. Omdat er zoveel prijsverschil is geven we je een goede vergelijker. Zo kun je enkele tientjes besparen. Het verschil kan oplopen tot meer dan € 100. Om je nog beter van dienst te zijn vind je hieronder de belangrijkste specificaties van deze iPhone.

Het design van deze iPhone

Apple heeft goed nagedacht over het design van de 12 Pro Max. Dit toestel heeft een 6,7 inch Super Retina XDR scherm. Een Retina scherm kom je alleen bij iPhones tegen. Super Retina staat voor een hogere pixeldichtheid. Hierdoor zien beelden er veel beter uit.

Een XDR-scherm gaat verder dan HDR. XDR er staat namelijk voor Extreme Dynamic Range. Met een Super Retina XDR scherm ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Het display bootst onder andere het contrast van de ogen na (licht en donker).

Deze smartphones zijn IP68 gecertificeerd. Bijzonder is de hoge waterdichtheid. Apple geeft aan dat de 12 Pro Max tot 6 m diepte onder water kan, dit met een duur van maximaal 30 minuten. Hiermee verschilt deze smartphone van voorgaande iPhones die tot maximaal 4 m diepte kunnen.

Afmetingen iPhone 12 Pro Max: 160.8 x 78.1 x 7.4 mm (lengte x breedte x dikte).

Kleuren van deze iPhone

Uiteraard is deze iPhone in verschillende kleuren verkrijgbaar. Normaal gesproken gaat Apple altijd voor spacegrijs maar dat is bij de iPhone 12 Pro Max niet het geval. Deze Apple smartphone is verkrijgbaar in het zilver, goud, pacific blauw en grafiet. Met betrekking tot de kleuren kan er enig prijsverschil ontstaan.

IPhone 12 Pro Max vergelijken: de processor

De processor is het hart van de smartphone. Bij de vergelijking hoort dan ook een kijkje in de processorkeuken thuis. Alle processors worden onderworpen aan verschillende tests. Dit toestel is voorzien van een Apple A14 Bionic chip (5nm).

Uit de eerste A14 Bechmarkt test blijkt al snel dat deze processor tot de snelheidsduivels behoort. Hiermee is hij vergelijkbaar met de processor van de nieuwste Mac notebook. Deze smartphone heeft een werkgeheugen van 6 GB ram. Dit geldt voor alle versies, hier is dus geen keuze in.

Vergelijken iPhones: de fotocamera’s

Dat de iPhone 12 Pro Max uitstekende fotocamera’s heeft, dat is een feit. Dit model is namelijk uitgerust met een quad hoofdcamera (4 lenzen). Dit zijn de specificaties van de lenzen:

 • 12 MP, f/1.6, 26mm 1.7µm
 • 12 MP, f/2.2, 65mm, 1/3.4"
 • 12 MP, f/2.4, 120˚, 13mm 1/3.6"
 • TOF 3D LiDAR scanner

Er zijn onder andere een telelens, groothoeklens en dieptesensor aanwezig. Twee lenzen zijn voorzien van PDAF. De hoofdcamera maakt gebruik van quad led dual tone flitser en HDR.

De selfiecamera beschikt over twee lenzen:

 • 12 MP, f/2.2, 23mm, 1/3.6"
 • SL 3D

De tweede lens is bedoeld als biometrics sensor. Hiermee is het mogelijk om het toestel middels gezichtsherkenning te ontgrendelen.

Vergelijk deze specificaties met de gewone iPhone 12. Dit model heeft een dual hoofdcamera en presteert op het gebied van fotografie toch wat minder. De iPhone 12 Pro Max is hiermee een uitstekende keuze.

Opslagruimte van de iPhone 12 Pro Max

Apple heeft de iPhone 12 Pro Max in meerdere versies uitgebracht. Hierbij is er keuze uit een toestel met een opslagcapaciteit van:

 • 128 GB
 • 256 GB
 • 512 GB

Houd er rekening mee dat de opslagcapaciteit nooit uitbreidbaar is. Maak vooraf een weloverwogen keuze. Een toestel met een opslagruimte van 128 GB is goedkoper maar kan in de toekomst nadelig zijn. Wie veel foto’s en video’s maakt, documenten opslaat en apps downloadt heeft misschien meer behoefte aan een toestel met minimaal 256 GB.

Accu en opladen

De iPhone 12 Pro Max met andere toestellen vergelijken? Let altijd goed op de accu (batterij). Een krachtige accu is gewenst, al helemaal nu we steeds meer tijd op onze smartphone doorbrengen. Daarnaast bepaalt de processor hoe lang de accu meegaat. Sommige processors vragen namelijk veel van de accu.

De 12 Pro Max is voorzien van een Li-ion accu die op verschillende manieren oplaadbaar is. Opladen gebeurt met een vermogen van 20 W. Hierbij is de accu in 30 minuten tijd van 0% tot 50% opgeladen. Ook draadloos opladen is mogelijk (15 W).

Connectiviteit van de iPhone 12 Pro Max

Afhankelijk van de versie is de iPhone 12 Pro Max geschikt voor het 5G netwerk. Dit toestel ondersteunt Wi-Fi 802.11, dual-band en hotspot. Het maakt gebruik van A-GPS, Glonass, Gailileo en Qzss. Dit zijn allemaal standaarden, bedoeld voor navigatie.

De iPhone 12 Pro Max is ook uitgerust met NFC en Bluetooth 5.0. Daarnaast heeft het een USB2.0 aansluiting.

iPhone 12 pro max - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €682.00

  Bekijk prijzen met abonnement