Back to Top
Navigeer:

Hollandsnieuwe – mobiele provider – informatie over Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone, die zich sinds januari 2011 eerst is gaan richten op de Sim Only markt. Inmiddels biedt Hollandsnieuwe ook al enige tijd abonnementen aan met Smartphone (waaronder de iPhone). Zoals de naam al doet vermoeden is deze provider relatief jong. Maandelijks kosteloos je bundel verhogen óf verlagen? Opwaarderen tegen een lager tarief dan het basistarief en/of een waarschuwings-sms bij laag tegoed? Het is allemaal mogelijk bij Hollandsnieuwe…

Abonnementen Hollandsnieuwe met iPhone toestel

Bij Hollandsnieuwe kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus).

Bekijk de abonnementen van Hollandsnieuwe met iPhone toestel

Sim Only abonnementen Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Hollandsnieuwe terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Hollandsnieuwe

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.