Back to Top

iPhone 5S kopen met abonnement - vergelijken en afsluiten van abonnementen

De iPhone 5S met abonnement is op dit moment niet beschikbaar (wij tonen hieronder vergelijkbare iPhone abonnementen):

De goedkoopste iPhone 5S abonnementen mét toestel vergelijken kan hierboven!

iPhone 5s aanbiedingen

De iPhone 5s is een iPhone model dat in oktober 2013 is gelanceerd in de Benelux. Wil je profiteren van een van de iPhone 5s aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag. De iPhone 5s zal voorlopig nog wel een tijdje worden aangeboden.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 5s aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 5s toestel. De aanbiedingen zijn op laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 5s en niet voor een ander iPhone model?

De iPhone 5s is weliswaar niet het nieuwste model iPhone, maar ook niet het oudste. De iPhone 5s bevat in principe alle functies die je nodig hebt, weliswaar minder dan de iPhone 6, maar heel veel scheelt het ook niet. De prijs van de iPhone 5s ligt echter beduidend lager dan die van een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Momenteel kun je een iPhone 5s al bemachtigen voor zo'n 400 euro.

iPhone 5s abonnementen – voor 1 jaar of 2 jaar afsluiten?

Bij het uitzoeken van een iPhone 5s abonnement heb je de keuze uit een iPhone 5s abonnement voor 1 jaar en een iPhone 5s abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor het afsluiten van een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement (voor je nieuwe iPhone 5s) hangt vooral af van wat je zelf wilt. De kosten voor je toestel zijn in principe niet lager, deze worden in je maandbedrag verdisconteerd. Bij het afsluiten van een abonnement voor 2 jaar kom je derhalve wel op een lager maandbedrag uit, iets wat veel mensen als prettig ervaren.

iPhone 5s - bestellen