Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 6 Plus – 16GB, 64GB, 128GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone 6 plus

De iPhone 6 Plus kwam in de Nederland en België op de markt op 27 september 2014. Kort daarvoor was de iPhone 6 Plus al in andere landen verkrijgbaar zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië en China. De iPhone 6 Plus is tegelijk met de iPhone 6 gelanceerd door Apple. De iPhone 6 Plus kun je zien als het grotere broertje van de iPhone 6.

Verschillen tussen de iPhone 6 Plus en de iPhone 6

Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de iPhone 6 Plus ten opzichte van de gewone iPhone 6:

 • Groter scherm; beelddiagonaal 5,5 inch i.p.v. 4,7 inch (dus ongeveer 2 cm groter!)
 • 43 gram zwaarder onder andere doordat de iPhone 6 Plus natuurlijk een groter formaat heeft
 • 0,2 mm dikker, maar nog steeds zeer plat
 • Duidelijk betere batterij capaciteit; 134 langere stand-by tijd, 10 uur langer bellen op 3G, 2 uur langer Internet gebruik op 3G, 30 uur langer audio gebruik en 3 uur langer video gebruik

iPhone 6 Plus met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Momenteel bieden we je de onderstaande aanbiedingen voor een iPhone 6 Plus met abonnement. Bekijk hieronder de goedkoopste actuele aanbiedingen:

Noot: de tekst over deze smartphone gaat verder onder deze vergelijker...

iPhone 6 Plus 16GB

iPhone 6 Plus 64GB

Kleuren van deze smartphone

De kleurstellingen van de Apple iPhone 6 Plus zijn gelijk aan die van de Apple iPhone 6. Je kunt de iPhone 6 Plus bemachtigen in 3 trendy kleuren, spacegrijs, goud en zilver.

Opslagcapaciteit van de iPhone 6s

De opslagcapaciteit bedraagt 16GB, 64GB of 128GB. Deze opslagcapaciteiten biedt eigenlijk iedere iPhone gebruiker een geschikte hoeveelheid geheugen.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 6 Plus

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6 Plus samengevat.

 • In 3 kleuren verkrijgbaar
 • Super groot scherm; beelddiagonaal maar liefst circa 14 cm
 • Super dun; slechts 7,1 mm
 • 16GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; genoeg, veel, of zeer veel opslag!
 • Touch ID, inloggen op je iPhone met je vingerafdruk!
 • Diverse andere kleine verbeteringen ten opzichte van de iPhone 6 en 5s

Bekijk alle specificaties van de iPhone 6 Plus

Prijs van een iPhone 6 Plus zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De iPhone 6 Plus was in 2015 een van de duurste iPhone toestellen (vanaf ongeveer 750 euro verkrijgbaar in 2015). Logisch, want de iPhone 6 Plus had ten opzichte van alle voorgangers op dat moment de beste specificaties. De prijzen van de iPhone 6 Plus zullen uiteraard omlaag gaan als Apple met nieuwe iPhone edities komt, en dit is al een aantal keer gebeurd, want daarna zijn bijvoorbeeld de iPhone 6S (Plus), de 7 (Plus) en de 8 (Plus) verschenen. Scoor de iPhone 6 Plus nu dus tegen een lage prijs. Hieronder vind je de 3 - 5 beste 6 Plus losse toestel deals van dit moment.  Voor meer aanbiedingen, klik je op 'Toon meer resultaten', je ziet dan alle prijzen van alle webwinkels die deze smartphone in hun assortiment hebben.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Wil je weten wat een iPhone 6 Plus nu kost - alle links naar vergelijkers op een rij

iPhone 6 Plus - het laatste nieuws

Hieronder vind je de laatste iPhone 6 Plus nieuwsberichten- en artikelen over deze smartphone. Deze bevatten handige tips, weetjes, uitleg over de werking van dit model, verbeteringen, informatie over updates, en nog veel meer.

Goedkoper jouw iPhone accu laten vervangen door Apple

In heel 2018 kun je de accu van je iPhone laten vervangen door Apple voor maar 29 euro. Voorheen kostte dit 89 euro dus reden genoeg om hier dieper op in te gaan. Lees hier of jouw iPhone in aanmerking komt voor deze iPhone-accureparatie aanbieding.

 • vrijdag 12 januari 2018 22:35

Yes! De iOS 11.2 update is beschikbaar

Lees hier alles wat je over de nieuwste iOS 11 update wilt weten. Wat zijn de nieuwste functies en hoe zit het met de rekenmachine-bug? Wij geven je alle antwoorden.

 • zondag 3 december 2017 11:43

De goedkoopste iPhone aanbiedingen (week 46)

Wij posten wekelijks de beste iPhone deals voor een iPhone met abonnement of een nieuw los toestel. Zie hier dus de goedkoopste iPhone aanbiedingen van dit moment!

 • donderdag 16 november 2017 20:05

iOS 11: alles wat je moeten weten

iOS 11 is de nieuwe software van Apple voor verschillende iPhone en iPad modellen. Lees hier alles wat je moet weten over iOS 11 en hoe je iOS 11 kunt downloaden.

 • dinsdag 26 september 2017 19:51

Apple’s iOS 11 krijgt eigen document scanner

iOS 11 zorgt er in september in één klap voor dat een aantal externe iPhone-apps overbodig worden. Neem bijvoorbeeld de QR-code scan-app, deze kan na de nieuwe update rechtstreeks de digitale prullenbak in. Hier blijft het niet bij. Met de update naar iOS 11 zal ook de Notities-app van Apple worden voorzien van een aantal handige nieuwe functies.

 • woensdag 19 juli 2017 11:01

RollerCoaster Tycoon Classic voor de iPhone

WOW! RollerCoaster Tycoon voor iOS, eindelijk! Toen we hoorden dat deze game beschikbaar kwam voor de iPhone konden we ons geluk niet op. Terecht? Is het nog zo tof als vroeger of valt het stiekem een beetje tegen? Wij hebben het gespeeld en speciaal voor jou een korte review geschreven.

 • woensdag 28 juni 2017 19:33

Het (een)handige toetsenbord van Apple

Misschien is dit wel het meest handige dat iOS 11 ons te bieden heeft: een toetsenbord voor wanneer je met één hand typt. Ja ja.. het is mogelijk en het is binnenkort ook op jouw iPhone terug te vinden.

 • maandag 12 juni 2017 16:04

iOS 11: nieuw bedieningspaneel

Met de komst van iOS 11 heeft Apple het Bedieningspaneel een flinke make-over gegeven. De vormgeving is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, ook de functionaliteit is sterk veranderd. Het is nu mogelijk zelf te bepalen welke apps je wel en niet wil weergeven in het Bedieningspaneel. 

 • dinsdag 6 juni 2017 18:48

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 6 plus, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 89 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.