Back to Top
Navigeer:

iPhone 6 – 16GB, 64GB, 128GB – prijzen, uitleg en informatie

De iPhone 6 kwam in de Benelux op de markt op 27 september 2014. Kort daarvoor was de iPhone 6 al in andere landen verkrijgbaar zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië en China. Het grootste verschil van de iPhone 6 ten opzichte van de 5s is het scherm. Deze smartphone is een stukje groter dan zijn voorganger (2 centimeter om precies te zijn) en heeft daarmee dus ook een hogere resolutie. Ook is de iPhone 6 weer een stukje sneller dan zijn voorganger en gaat de batterij iets langer mee.

iPhone 6 met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Bekijk hieronder de allergoedkoopste en beste iPhone 6 deals met een abonnement. We updaten dit overzicht meerdere keren per dag om zo jou te voorzien van de laatste en beste prijzen.

Klik hier om alle abonnementen te bekijken met een iPhone 6

Verschillen tussen de iPhone 6 en de iPhone 5s

Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de iPhone 6 ten opzichte van de iPhone 5s:

Apple A8-chip in iPhone 6

De chip in de iPhone is wederom verbeterd. Met deze A8 chip is de iPhone 6 weer een stuk sneller dan zijn voorganger!

Een sterkere batterij in de iPhone 6

Ook de iPhone is verder verbeterd ten opzichte van de oudere toestellen. Deze iPhone 6 gaat een stuk langer mee ondanks het grote scherm.

Groter scherm, beelddiagonaal 4,7 inch, i.p.v. 4 inch

Ongeveer 2 centimeter grotere beelddiagonaal dan de iPhone 5s. Met dit grote scherm biedt de iPhone 6 een hogere resolutie weergave.

Hoger en breder qua formaat, maar wel platter

Het grootste verschil is dat de iPhone 6 een groter scherm heeft dan alle eerdere smartphones van Apple. Daarnaast is de telefoon ook nog eens dunner!

Kleuren van de iPhone 6

De Apple iPhone 6 kun je net als de iPhone 5s kopen in 3 kleuren, spacegrijs, goud en zilver. De iPhone 6 is niet beschikbaar in de kleuren zwart en wit, zoals zijn voorgangers de iPhone 3, 3GS, 4 en 4s.

Opslagcapaciteit van de iPhone 6

Je hebt de keuze uit 3 verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit. Met 16GB, 64GB en 128GB opslagcapaciteit is er voor elke gebruiker een geschikte hoeveelheid geheugen.

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6 samengevat.

  • In 3 kleuren verkrijgbaar
  • Super groot scherm; beelddiagonaal maar liefst circa 12 cm
  • Super dun; slechts 6,9 mm
  • 16GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; genoeg, veel, of zeer veel opslag!
  • Touch ID, inloggen op je iPhone met je vingerafdruk!
  • Diverse andere kleine verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5C en 5S

Bekijk alle specificaties van de iPhone 6

Prijs van een iPhone 6 zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De prijs van een iPhone 6 als los toestel, zonder abonnement, ligt momenteel iets boven de 600 euro. De prijzen van de iPhone 6 zullen uiteraard omlaag gaan als Apple met nieuwe iPhone edities komt. De prijzen van een iPhone 6 in combinatie met een abonnement kunnen uiteraard lager liggen. Het is met een toestelbundel (die veel providers aanbieden) zelfs mogelijk om een telefoon abonnement af te sluiten zonder eenmalige kosten voor je nieuwe iPhone 6! Je betaalt dan alleen een maandbedrag.

Wat kost de iPhone 6?

Losse iPhone 6 kopen - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse iPhone 6 kopen, zonder abonnement? Bij de diverse aanbieders kun je terecht voor een losse iPhone 6. Klik op de onderstaande link om naar de aanbieders van losse iPhone 6 toestellen te gaan.

iPhone 6 losse toestellen zonder abonnement – aanbieders bekijken


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.