Back to Top
Navigeer:

iPhone 6s abonnementen – aanbiedingen, vergelijken, afsluiten

iPhone 6s 16GB

iPhone 6s 32GB

iPhone 6s 64GB

iPhone 6s 128GB

iPhone 6s aanbiedingen

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 6s aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 6s toestel. De aanbiedingen zijn op het laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 6s en niet voor een ander iPhone model?

Deze iPhone 6s met zijn 4,7 inch beelddiagonaal is een interessante smartphone met bijzondere specificaties. De telefoon beschikt over een A9 processor wat zorgt voor vliegensvlugge werking. Daarnaast zijn een 12MP camera met 4K video en een haarscherp retina display aan boord.

De ‘vanaf prijs’ voor een iPhone 6s ligt momenteel tussen de 700 en de 1000 euro voor een los iPhone 6s toestel.

iPhone 6s abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 6s abonnement heb je de keuze uit een iPhone 6s abonnement voor 1 jaar en een iPhone 6s abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 6s hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar zullen de kosten voor het toestel lager zijn. Kies je voor een toestelabonnement (bij de meeste providers mogelijk) dan kan de eenmalige prijs voor je nieuwe iPhone 6s (gedeeltelijk) vervallen. Je hebt dan geen of maar een klein bedrag dat je in een keer moet betalen (voor veel mensen een obstakel), maar een maandbedrag voor je iPhone 6s voor een periode van 1 of 2 jaar.

iPhone 6S 16 GB, iPhone 6S 64 GB of toch de iPhone 6S 128 GB…?

Als je op zoek bent naar een iPhone 6S (met abonnement of zonder) kom je voor de keuze te staan: iPhone 6S 16 GB of iPhone 6S 64 GB of toch de iPhone 6S 128GB?

Belangrijk om te weten is dat je moet inschatten hoeveel applicaties je gebruikt en of je veel muziek gaat luisteren op je iPhone? Wij raden aan om de 64GB of de 128 GB te kopen als je veel muziek luistert, foto's, video's maakt. Ben je geen grote gebruiker dan biedt de iPhone 6S 16 GB vaak wel genoeg opslagruimte. Je zult duidelijk minder betalen voor de iPhone 6S als je voor de 16GB kiest, i.p.v. de 64 GB variant. De iPhone 6S 64 GB is op zijn beurt weer duidelijk goedkoper dan de iPhone 6S met 128 GB opslagcapaciteit.

iPhone 6S abonnement – welke provider?

iPhone 6S abonnementen zijn af te sluiten bij alle providers: Vodafone, Tele 2, KPN, T-Mobile, BEN, Hollandsnieuwe, Simyo, Simpel, Telfort en Ziggo. Gebruik de iPhone vergelijker hierboven op de pagina, deze geeft je informatie over de actuele en goedkoopste iPhone 6S aanbiedingen van abonnementen en de condities die de providers hebben, zodat je de voor jou meest gunstige provider met het meest gunstige abonnement kunt uitkiezen.