Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 7 – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg

iphone-7De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6s (plus) en is gepresenteerd op 7 september 2016. Op deze pagina kun jij alle informatie over dit toestel van Apple vinden van hardware, software, design, kleuren, capaciteit tot de goedkoopste iPhone 7 abonnementen. De iPhone 7 heeft met zijn 4,7-inch scherm een resolutie van 1334x750 pixels en is volledig stof- en waterdicht volgens de IP67 standaard. De processor van de iPhone 7 is sterk verbeterd waardoor dit toestel tot 40% sneller is dan zijn voorganger, de iPhone 6s. De iPhone 7 is sinds 16 september 2017 bij ons verkrijgbaar.

iPhone 7 aanbiedingen vergelijken

De iPhone 7 is een erg populaire telefoon. Vooral de gitzwarte (jet black) uitvoering is erg in trek en snel uitverkocht. Let wel op dat de gitzwarte kleur alleen verkrijgbaar is met een iPhone 7 in 128 GB of 256 GB. Vergelijk hieronder de goedkoopste iPhone 7 abonnementen tot nu toe:

De informatie over deze geweldige smartphone gaat verder onder de vergelijker.

iPhone 7 32GB

iPhone 7 128GB

iPhone 7 256 GB

 

Verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 6s

Er zijn tal van verbeteringen tussen iPhone 7 ten opzichte van de voorganger, de iPhone 6s. Qua design is de iPhone 7 niet immens veranderd ten opzichte van de iPhone 6s. Echter is de vorm van de camera veranderd en lopen er geen horizontale antennelijnen meer over de achterkant van het toestel. Beide toestellen hebben een resolutie van 1334 bij 750 pixels en een HD Retina display van 4,7 inch. Tot zover de overeenkomsten tussen de iPhone 7 en iPhone 6s. Hieronder staan de wijzigen in de hardware, camera, design, kleuren, waterdichtheid, koptelefoons en opslagcapaciteit.

A10 processor, weer een stapje hoger

De iPhone 7 beschikt over een A10 Fusion chips met 4 efficiënte cores waardoor dit toestel veel sneller is dan de iPhone 6s: om precies te zijn 40% sneller. Het toestel is maar liefst twee keer zo snel als de iPhone 6 met A8 chip.

iPhone 7 cores

iPhone 7 volledig waterdicht 

De iPhone 7 is Apple's eerste volledig waterdichte smartphone. Deze smartphone voldoet aan de IP67 standaard van waterdicht en stofdichte toestellen. Je kunt de iPhone 7 voor maximaal 30 minuten 80 centimeter onderwater houden. 

Nieuwe Lightning AirPods en adapter

Op de iPhone 7 is de 3,5mm headphone jack verwijderd, waardoor standaard hoofdtelefoons niet meer in te pluggen zijn. Dit nieuwe toestel wordt geleverd met lightning AirPods en een adapter om traditionele 3,5mm headphone jacks alsnog aan te kunnen sluiten. De reacties op de nieuwe AirPods zijn wisselend. Apple vertrouwt erop dat dit de weg zal zijn naar vernieuwing en verandering. Net zoals de verdwijning van de cd-rom drive bij de MacBook maakt Apple met de verdwijning van de 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting een gedurfde stap.

Sterk verbeterde camera voor de iPhone 7

De camera van de iPhone 7 is sterk verbeterd. De camera is nog meer aanwezig op de telefoon en steek iets verder uit. Er is optische stabilisatie en tot drie keer langere exposure aanwezig op het toestel. Ook het diafragma en de flits zijn er positief op vooruit gegaan. Zo heeft de iPhone 7 een 4 LED's die zorgen voor 50% meer lichtopname tijdens het maken van een foto. Ook de selfiecamera is nu 7 Megapixel (ten opzichte van 5 Megapixel op de iPhone 6s).

De iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera gekregen met 12 MP camera's.

iPhone 7 camera

Nieuwe homeknop

De homeknop op zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus is compleet vernieuwd. Hij is niet meer, zoals bij de iPhone 6s en vorige modellen, in te drukken. Vanaf nu reageert hij op lichte druk en reageert hij met een lichte trilling terug. Apple heeft deze zogenoemde Force Touch al eerder geintroduceerd op de MacBooks. De eerste gebruikers reageerden verrassend en zeiden dat het even wennen was. 

iphone 7 kleuren

Kleuren van de iPhone 7

De Apple iPhone 7 is net als de iPhone 7 Plus beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen/kleuren: jet black (gitzwart), zwart, zilver, goud en roségoud.

Hieronder volgt een korte beschrijving van alle kleuren.

iPhone 7 Gitzwart (Jet Black)

De iPhone 7 gitzwart (Jet Black) is alleen beschikbaar voor de iPhone 7 modellen van 128GB en 256GB. De kleur wordt aangebracht in negen verschillende stappen waar Apple designer Jony Ivy bijzonder trots op is. Van het 3D polijsten van het frame , het dopen in een antioxidantie tank, opschuren totdat de oppervlakte poreus is tot het dopen van de iPhone 7 in een magnetisch bad. 

iPhone 7 Matzwart (Black)

De iPhone 7 Matzwart is erg in trek bij mannen. Deze kleur geeft de iPhone een stoere uitstraling en is bovendien goed beschermd tegen krassen. Vuil en viezigheid is daarnaast ook niet snel te zien om een zwart toestel. Al met al is de iPhone 7 Matzwart een populaire kleur. 

iPhone 7 Zilver (Silver)

De iPhone 7 in het zilver is een mooie optie als je voor een veilige kleur wilt gaan. De iPhone 7 past goed bij diverse hoesjes en is daarom populair bij vele klanten van ons. Bovendien is de iPhone 7 zilver nooit uitverkocht en altijd uit voorraad leverbaar. 

iPhone 7 Goud (Gold)

De iPhone 7 Goud is voor de meeste mannen toch iets te fancy. Daarintegen zijn de vrouwen er dol op. Veruit de meeste klanten van ons, die de iPhone 7 in het goud bestellen, zijn vrouwelijk. De kleur is goed aangebracht en kras- en slijtvast.

iPhone 7 Roségoud (Rose Gold)

De iPhone 7 Roségoud is veruit de populairste kleur van de iPhone 7 familie. Uit een poll die hebben uitgevoerd op iPhone.nl kozen ruim 500 mensen voor deze kleur als favoriet. De kleur is voor het eerst geintroduceer de MacBook en heeft zijn weg nu gevonden naar de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Welke iPhone 7 kleur vind jij het mooist?

Opslagcapaciteit van de iPhone 7

Er is de keuze uit 3 verschillende variaties op het gebied van opslagruimte/geheugencapaciteit: 32GB, 128GB en 256GB (gelijk aan de iPhone 7 Plus). De vuistregel is hoe meer gigabyte op je iPhone 7, hoe duurder hij is. De gitzwarte kleur is overigens alleen verkrijgbaar op 128 GB en 256 GB uitvoeringen.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 7

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 7 samengevat.

 • Snelste A10/M10 chips met 4 cores
 • IP67 waterdicht
 • Volledig nieuw ontworpen behuizing
 • Lightning AirPods meegeleverd
 • Sterk verbeterde camera
 • Siri Always On
 • In 5 kleuren verkrijgbaar
 • 32GB, 128GB en 256GB opslagcapaciteit!

Bekijk alle specificaties van de iPhone 7

Prijs van een iPhone 7 zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

Bekijk hieronder de 3 tot 5 beste prijzen voor een los iPhone 7 toestel, en vind jouw ideale iPhone 7 deal op iPhone.nl. Wees slim en gebruik de losse iPhone 7 prijsvergelijker handig. Klik op meer resultaten om alle prijzen te zien, van alle aanbieders. Of ga naar de iPhone 7 abonnementen, als je deze smartphone juist met abonnement wil hebben.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

iPhone 7 - het laatste nieuws

Hieronder staat een overzicht van het laatste iPhone 7 nieuws:

Is de iPhone écht waterdicht?

We stellen steeds hogere eisen aan de nieuwste iPhone toestellen. Omdat er nogal wat ongelukjes mee gebeuren, waarderen we het wanneer de iPhone waterdicht is. Vanaf de iPhone 7 zijn deze toestellen getestop dit vlak. Maar waterdichtheid betekent niet altijd dat je met je toestel kunt gaan zwemmen...

 • dinsdag 20 maart 2018 09:18

iPhone blijft krachtiger dan Samsung Galaxy

Met het uitbrengen van de iPhone X en de Samsung S9 blijft het vergelijken tussen deze twee. Toch zijn velen het erover eens: de iPhone verslaat Samsung nog steeds op verschillende vlakken.

 • zondag 18 maart 2018 10:09

iPhone 8 vs iPhone 7: wat zijn de verschillen?

Iedere liefhebber van de Apple iPhone, zal zich de afgelopen tijd hebben afgevraagd of het wel de moeite loont om de nieuwe iPhone 8 aan te schaffen. Want wat is precies het verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8?

 • zondag 21 januari 2018 21:49

Goedkoper jouw iPhone accu laten vervangen door Apple

In heel 2018 kun je de accu van je iPhone laten vervangen door Apple voor maar 29 euro. Voorheen kostte dit 89 euro dus reden genoeg om hier dieper op in te gaan. Lees hier of jouw iPhone in aanmerking komt voor deze iPhone-accureparatie aanbieding.

 • vrijdag 12 januari 2018 22:35

Yes! De iOS 11.2 update is beschikbaar

Lees hier alles wat je over de nieuwste iOS 11 update wilt weten. Wat zijn de nieuwste functies en hoe zit het met de rekenmachine-bug? Wij geven je alle antwoorden.

 • zondag 3 december 2017 11:43

‘De iPhone betrouwbaarder dan Android-toestellen’

Uit onderzoek van Blancco Technology Group blijkt dat iPhone toestellen over het algemeen minder problemen ondervinden dan Android telefoons. Echter blijkt dat iOS-apps wel vaker crashen.

 • zaterdag 2 december 2017 15:31

De goedkoopste iPhone aanbiedingen (week 46)

Wij posten wekelijks de beste iPhone deals voor een iPhone met abonnement of een nieuw los toestel. Zie hier dus de goedkoopste iPhone aanbiedingen van dit moment!

 • donderdag 16 november 2017 20:05

iOS 11: alles wat je moeten weten

iOS 11 is de nieuwe software van Apple voor verschillende iPhone en iPad modellen. Lees hier alles wat je moet weten over iOS 11 en hoe je iOS 11 kunt downloaden.

 • dinsdag 26 september 2017 19:51

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 7, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 162 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.

Alle nieuwsberichten van de iPhone 7 bekijken.