Back to Top
Navigeer:

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten

iPhone 8 Plus

Welkom op de iPhone 8 Plus informatie pagina van onze website! Apple heeft als opvolger van de iPhone 7-series de iPhone 8 en iPhone 8 Plus gepresenteerd. De Apple iPhone 8 Plus heeft een aangepast design met intern een aantal spectaculaire en handige nieuwe functies!

Losse iPhone 8 Plus toestellen vergelijken

iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken

Lees hieronder verder voor uitgebreide informatie over de iPhone 8 Plus, en kom alles te weten wat je moet weten...

iPhone 8 Plus officieel gepresenteerd

Op 12 september heeft Apple drie nieuwe modellen gepresenteerd: de Apple iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X. De iPhone 8 is dit jaar het instapmodel van Apple en is daarmee ook het aantrekkelijkst geprijst ten opzichte van de andere modellen. De iPhone 8 Plus is daarentegen net iets minder goedkoop. Het scherm van de iPhone 8 Plus is 5.5-inch groot en beschikt over een LCD-scherm met True Tone-techniek. Dit betekent dat het scherm meekleurt met het licht in de omgeving.

De informatie over de iPhone 8 Plus gaat verder onder de vergelijker.

iPhone 8 Plus 64GB

iPhone 8 Plus 256GB

 

iPhone 8 Plus; zilver, spacegrijs en goud zijn de drie kleuren...

De Apple iPhone 8 Plus (met 64GB en 256GB geheugen) is net als de Apple iPhone 8 beschikbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud.

Design van de Apple iPhone 8 Plus

Qua uiterlijk is, zowel de Apple iPhone 8 als de Apple iPhone 8 Plus, net even anders dan de modellen van vorig jaar. Ze beschikken beide over een glazen behuizing wat refereert naar de oudere iPhone 4 editie. Verder is het design van de iPhone 8 / 8 Plus hetzelfde als bij de iPhone 7-serie. Dit is te zien aan de bekende homeknop, de Touch-ID-sensor en de ronde/ovaal-vormige camera op de achterzijde.

iPhone 8 waterbestendig

iPhone 8 Plus; draadloos opladen

Een van de functies waar wij het langst op gewacht hebben is toch wel het draadloos opladen van een iPhone. Eindelijk is het zover! De iPhone 8 en 8 Plus kunnen inductief draadloos worden opgeladen doormiddel van de glazen behuizing. Iedere magnetische oplader kan tegen de achterkant van het toestel worden gehouden om te zorgen dat de iPhone wordt geladen. Het toestel kan dus ook worden opgeladen met laders van andere bedrijven. 

Draadloos opladen iPhone 8 en iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus - de specificaties

De Apple iPhone 8 Plus beschikt over diverse nieuwe specificaties:

 

 • A11 Bionic Chip, sneller dan de iPhone 7

De iPhone 8 heeft intern de gloednieuwe A11 Bionic chip waarmee een werkgeheugen gemoeid is van 2GB RAM en 3GB RAM-geheugen voor de iPhone 8 Plus.  

 

 • Glass-sandwich behuizing

De iPhone 8 (Plus) heeft een glazen behuizing, bekend van de iPhone 4 en 4s toestellen. Daarmee wijkt het design van deze nieuwe smartphone af van de huidige iPhone apparaten. Dit heeft vooral als doel om de iPhone 8 (Plus) een nieuwe uitstraling te geven én het verbeterd de kwaliteit van het draadloos opladen.

 

 • 5,5‑inch Retina HD‑display

De iPhone 8 Plus heeft een 5,5 inch Retina HD display, die dus 0,8 inch groter is dan het 4,7 inch scherm van de gewone iPhone 8.

 

 • Verbeterde camera

De iPhone 8 (Plus) beschikt over een 12 megapixel-camera waarmee, volgens Apple, ruim 80 procent meer licht wordt opgevangen. Met deze camera kan de iPhone 8 4K beelden opnemen met 60 beelden per seconde.

  

 • Drukgevoelige Touch ID

De drukgevoelige Touch ID is, net als bij de iPhone 7, ook op de iPhone 8 en 8 Plus aanwezig.

  

 • Optische zoom

Met de groothoek- en telelenscamera's op iPhone 8 Plus kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s. 

  

 • Portretmodus

Portretmodus op iPhone 8 Plus is verder verbeterd (ook ten opzichte van de gewone iPhone 8). Hiermee creëer je een nog scherpere voorgrond en een mooi onscherpe achtergrond.

iPhone 8 Plus - de opslagcapaciteit

De iPhone 8 Plus kan gekozen worden uit twee verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit: de iPhone 8 Plus 64GB en 256GB. Het lijkt erop dat Apple hiermee voorgoed afscheid heeft genomen van de 16GB en 32GB toestellen. Anders dan bij de iPhone 7 heeft Apple ervoor gekozen om voor de iPhone 8 en 8 Plus ook geen 128GB variant op te markt te brengen.

De Apple iPhone 8 Plus bestellen kan vandaag nog!

De Apple iPhone 8 Plus was in Nederland en België verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 september. Sinds die dag heb je de mogelijkheid om de iPhone 8 Plus  te bestellen / pre-orderen. De nieuwe toestellen liggen op vrijdag 22 september in de winkels. Wil je de iPhone 8 Plus bestellen / vooruit bestellen, zodat je een van de eerste bent in jouw omgeving met dit geweldige nieuwe toestel? Dat kan, en zowel met abonnement als zonder abonnement:

Bekijk en vergelijk abonnementen met iPhone 8 Plus.

Bekijk en vergelijk losse iPhone 8 Plus toestellen.

iPhone 8 spacegrijs zilver goud

iPhone 8 Plus; de belangrijkste eigenschappen

Kort samengevat zijn de belangrijkste features van de iPhone 8 Plus:

 • Supersnelle A11 chip
 • Gezichtsherkenning om de iPhone 8 Plus te ontgrendelen
 • iOS 11, de nieuwste software van Apple
 • Hoogwaardig LCD-scherm, met een grootte van 5.5 inch
 • Glazen behuizing
 • Draadloos oplaadbaar
 • Drukgevoelige Touch ID
 • Helder speakergeluid

Prijs van de Apple iPhone 8 Plus

De introductieprijs van de Apple iPhone 8 Plus in Nederland:

 • Apple iPhone 8 Plus 64GB: 919 euro
 • Apple iPhone 8 Plus 256GB: 1.089 euro

Uiteraard dalen deze prijzen (na september 2017) geleidelijk aan, dit iPhone model wordt dus steeds lager in prijs!

Deze vergelijker voor losse toestellen biedt je de mogelijkheid om actuele iPhone 8 Plus prijzen te vergelijken:

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Het laatste iPhone 8 Plus nieuws:

De verschillen: iPhone 8 vs iPhone X

De Apple iPhone 8 en iPhone X hebben een aantal zeer sterke verschillen maar lijken tegelijkertijd ook erg veel op elkaar. Lees hier de verschillen en overeenkomsten die de iPhones hebben.

 • zaterdag 11 november 2017 08:28

iPhone X nu te reserveren in Nederland: bekijk hier alle prijzen

De iPhone X (10) is vanaf nu te reserveren in Nederland. Bekijk hier de laagste prijzen en wees er snel bij want op = op. Vergelijk hier de iPhone X met of zonder abonnement en zie in één overzicht bij welke aanbieder deze het goedkoopste is.

 • vrijdag 27 oktober 2017 11:22

iPhone 8 (Plus): 4 goede redenen om nu over te stappen

Twijfel je om de iPhone 8 (Plus) te kopen en/of wil je graag overtuigd worden om deze nieuwe iPhone te kopen? Dit zijn de 4 redenen om nu over te stappen op de iPhone 8 of 8 Plus.

 • donderdag 26 oktober 2017 09:31

iPhone 8 Plus te groot voor draadloos opladen in de auto

Onderweg je iPhone opladen? Dat kan! Mits je telefoon niet te groot is..

 • dinsdag 24 oktober 2017 15:14

iPhone.nl plaatst Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X hoesjes aanbod online!

Goed nieuws voor liefhebbers van en zoekers naar iPhone 8 hoesjes, iPhone 8 Plus hoesjes en iPhone X (10) hoesjes…Vandaag hebben we de hoesjes secties geüpdatet, je kunt nu dus ook bij ons terecht voor hoesjes voor de iPhones van 2017, om zo optimale bescherming te hebben voor je nieuwe of nog te kopen 2017-iPhone. Lees gauw verder voor meer informatie…

 • maandag 23 oktober 2017 16:54

Populaire smartphone webwinkels voor het kopen van een iPhone 8 of iPhone 8 Plus

Ben je op dit moment op zoek naar een iPhone 8, of het grotere broertje van de iPhone 8, de iPhone 8 Plus, maar weet je niet goed bij welke webwinkel je je nieuwe smartphone zou moeten kopen? Dan kan dit artikel je enigszins op weg helpen. We belichten hieronder een aantal populaire webwinkels met scherpe iPhone 8 (Plus) prijzen.

 • zaterdag 14 oktober 2017 14:32

iOS 11: alles wat je moeten weten

iOS 11 is de nieuwe software van Apple voor verschillende iPhone en iPad modellen. Lees hier alles wat je moet weten over iOS 11 en hoe je iOS 11 kunt downloaden.

 • dinsdag 26 september 2017 19:51

iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu bij T-Mobile te bestellen

Op zoek naar de nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus? Bij T-Mobile zijn beide smartphones vanaf nu (vooruit) te bestellen! Lees hierover meer in dit artikel.

 • maandag 25 september 2017 09:42

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 8 plus, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 35 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.