Back to Top

iPhone 7 kopen – Los toestel zonder abonnement

Wil je een losse iPhone 7 kopen, dus een los iPhone 7 toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 7 toestellen die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren en met uiteenlopende opslagcapaciteiten. Vergelijk nu zelf! Of klik hier voor een iPhone 7 met abonnement.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

iPhone 7 - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 32GB - 128GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €134.00

  Bekijk prijzen met abonnement

  iPhone 7 toestel los kopen (zonder abonnement)

  Een iPhone 7 kopen zonder abonnement is bij iPhone.nl een fluitje van een cent. Alle providers en websites die de goedkoopste iPhone 7 aanbiedingen van dit moment hebben staan hierboven op een rijtje. De iPhone 7 los kopen kan een slimme zet zijn als je daarnaast een sim-only abonnement naar keuze wilt afsluiten. Het maandelijkse bedrag wat je aan een provider moet afbetalen is stukken lager en kan op de lange termijn zelfs goedkoper zijn dan een iPhone 7 met abonnement.

  Losse iPhone 7 kopen en wat is de prijs?

  De prijs van de iPhone 7 -als los toestel- is momenteel nog aan de hoge kant omdat hij afgelopen september de 7de is gepresenteerd door Apple op de Keynote in San Fransisco. De vraag is daarom nog hoog en de blijf zal naar verwachting niet snel dalen. De laagste prijs voor een losse iPhone 7 is op dit moment €859,- voor de 32GB versie. Hoe meer gigabyte, hoe hoger de prijs van het toestel. De iPhone 7 is te verkrijgen in de 32GB, 128GB en de 256GB variant.  Mocht je toch de beste iPhone 7 deal zonder abonnement willen scoren, kijk dan regelmatig naar het overzicht hierboven. Bij iPhone.nl selecteren wij dagelijks alleen de allergoedkoopste iPhone deals speciaal voor jou. Wil je toch keuze hebben aan een iPhone 7 of iPhone 7 Plus met een abonnement kijk dan in dit overzicht.

  Hoeveel GB heb ik nodig in mijn iPhone 7?

  Het aantal gigabyte wat wij mensen aanraden hangt af van het gebruik van het toestel. Zo volstaat de iPhone 7 32GB variant in de meeste gevallen prima. Dit instapmodel is meer dan voldoende om veel foto’s, video’s en Spotify playlisten offline op te slaan. De 128GB en 256GB iPhone 7 is voor de echte iPhone gamer en als je dagelijks veel foto’s en video’s maakt. De 256 gigabyte iPhone 7 raden wij alleen aan bij de veelgebruiker en klanten die de iPhone gebruiker voor werkdoeleinden. Denk bij het uitkiezen van een iPhone 7 goed na hoeveel GB jij denkt nodig te hebben. Want ook hier geld de vuistregel hoe meer GB, hoe duurder het toestel is.

  Dit is er nieuw aan de iPhone 7

  De opvolger van de iPhone 6s is op een tal van punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Er is een nieuwe krachtige A10 Fushion chip die wordt bijgestaan door een betere M9 co-processor. Dit al maken de grafische prestaties beter wat zorgt voor een hogere resolutie en mooiere gameprestaties. De iPhone 7 is bovendien volledig waterdicht tot op 80 cm diep voor zo’n 30 minuten lang.

  De camera is vooral sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Niet alleen betere foto’s maar de iPhone 7 heeft ook beeldstabilisatie en een dubbele camera van 12MP (megapixel). Jij kunt hiermee voorkomen dat er onscherpe foto’s geschoten worden en heb meer mogelijkheden als het gaat om inzoomen.

  Een andere grote verbetering en verandering is de verdwijning van de 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Tijdens de presentatie van de nieuwe iPhone 7 hebben vele mensen moeten wennen aan deze nieuwe optie. De iPhone 7 wordt meegeleverd met zogenoemde AirPods. Deze draadloze oortjes zijn voorzien van een eigen chip en kunnen moeiteloos communiceren met de iPhone 7. Apple levert nog wel een extra adapter mee in de doos zodat jij ook andere koptelefoons op de iPhone 7 kunt aansluiten.

  De iPhone 7 maakt gebruik van het software iOS 10. iOS 10 was destijds de nieuwste software-update van Apple en biedt tal van mogelijkheden. Zo is Siri opengesteld voor ontwikkelaars om hiermee aan de slag te gaan, herkent de foto applicatie op de iPhone 7 automatisch gezichten om ze vervolgens makkelijk in mapjes te kunnen sorteren en is iMessage compleet vernieuwd.

  Waar wacht je dus nog op;-), scoor vandaag nog een losse iPhone 7, een toestel met of zonder abonnement.