Back to Top

Losse iPhone toestellen - prijzen vergelijken

Vergelijk hier de prijzen van alle losse iPhone toestellen (zonder abonnement), die op dit moment beschikbaar zijn.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1300

Kleur

Onze vergelijker geeft je steeds de beste resultaten en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone toestellen, zowel voor de nieuwere modellen (iPhone 7, 7 Plus, SE, 6S en 6S Plus), als de oudere modellen (iPhone 6, 6 Plus, 5, 5S en de 4S). Voor een toestel met abonnement klik je hier en voor een Sim only abonnement klik je hier. Je kunt de losse iPhones zelf selecteren op model, hoeveelheid geheugen, prijs, kleur en op de staat (nieuw, gebruikt, refurbished en/of remarketed). Wij wensen je veel succes bij het uitzoeken van je nieuwe Apple smartphone en veel gebruiksplezier!

Waarom een los iPhone toestel kopen?

In sommige gevallen is het voordeliger om een nieuw, los toestel te kopen (zonder abonnement). Heb je bijvoorbeeld al een Sim Only abonnement, dan is een los iPhone toestel de ideale oplossing. Ook is soms de combinatie van een Sim-Only abonnement met een los toestel goedkoper dan een mobiel abonnement. Onthoud wel dat een los toestel moeilijker te verzekeren is omdat de provider een verzekering voor losse toestellen niet aanbiedt.

Een nieuwe iPhone kopen, of juist een refurbished?

Onze vergelijker presenteert je standaard resultaten met nieuwe iPhone toestellen van verschillende aanbieders. Als je een nieuw iPhone toestel wil kopen (zonder abonnement) dan kun je daar prima mee uit de voeten. Wil je toch liever een refurbished iPhone kopen (zonder abonnement), selecteer dan alleen de optie ‘refurbished’ in de vergelijker, om alleen resultaten te zien met losse, refurbished iPhone toestellen. Je zal zien dat wij naast alle kleuren iPhones ook refurbished exemplaren van de meeste toestellen aanbieden. Refurbished toestellen zijn iPhones die zo goed als nieuw zijn. Waar nodig zijn bepaalde interne onderdelen vervangen en in de meeste gevallen zijn deze toestellen ook voorzien van een nieuwe behuizing en nieuwe meegeleverde accessoires. Refurbished iPhones zijn meestal een stuk goedkoper dan nieuwe iPhone toestellen.

Gebruikte iPhone toestellen vergelijken

Gebruikte iPhone toestellen zijn iPhone toestellen die gebruikt zijn door iemand anders, en waar daarna geen nieuwe onderdelen aan zijn toegevoegd, zoals bij refurbished toestellen juist wel het geval is. Onze toestel vergelijker kan ook resultaten tonen met gebruikte toestellen als je daar op selecteert. Het voordeel van een gebruikte iPhone is zonder meer de lagere prijs, maar het nadeel is natuurlijk wel dat er niets nieuws aan is en iemand anders hem al gebruikt heeft (en je weet niet wie). Daarnaast zijn de nieuwere iPhone modellen niet als ‘gebruikt’ te krijgen. Een losse iPhone 7, 7 Plus, SE, 6, 6S, 6 Plus en 6S Plus kun je op dit moment wel nieuw kopen, maar niet als gebruikt.

Nieuw of refurbished?

Je zal zien dat wij naast alle kleuren iPhones ook refurbished exemplaren van de meeste toestellen aanbieden. Refurbished toestellen zijn iPhone apparaten die zo goed als nieuw zijn. Waar nodig zijn bepaalde interne onderdelen vervangen en in de meeste gevallen zijn deze toestellen ook voorzien van een nieuwe behuizing en nieuwe meegeleverde accessoires. Refurbished iPhones zijn meestal een stuk goedkoper dan nieuwe iPhone toestellen.

Simlock vrij?

Vroeger was het zo dat T-Mobile in Nederland het alleenrecht had op het verkopen van iPhone toestellen bij een mobiel abonnement. Toestellen waren alleen te gebruiken met een T-Mobile SIM kaart of moesten eerst simlockvrij gemaakt worden. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer het geval en zijn iPhone toestellen met alle simkaarten te gebruiken!