Back to Top
Navigeer:

Simpel – mobiele provider – informatie over Simpel

Simpel is een Nederlandse provider voor mobiele telefonie die zich richt op het aanbieden van sim-only-abonnementen. Simpel bestaat sinds 2007, maar is sinds 2014 onafhankelijk, sinds die tijd staat Simpel los van T-Mobile. Hoewel Simpel geen onderdeel meer uitmaakt van T-Mobile en los staat van T-Mobile als bedrijf zijnde, bel je via Simpel wél over het netwerk van T-Mobile. De Sim Only abonnementen kunnen bij Simpel alleen voor een periode van 24 maanden worden gesloten. Simpel biedt dus geen mobiele telefoon abonnementen voor 12 maanden en in de vrije, per maand opzegbare vorm aan. De abonnementen zijn geschikt voor alle soorten toestellen, waaronder de iPhone 4, 5, 6 en 7 maar ook voor andere soorten Smartphones.

Sim Only abonnementen Simpel

Simpel biedt Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen.
  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je dus bij Simpel terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Simpel

Abonnementen Simpel met iPhone toestel

Omdat Simpel een zogeheten ‘Sim Only provider’ is biedt Simpel geen abonnementen aan die je kunt afsluiten met een iPhone erbij. Mocht je toch een abonnement willen sluiten bij Simpel, en je er een iPhone SE 2, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel bij willen hebben, dan kun je het beste zelf los een iPhone uitzoeken.

Losse iPhone toestellen vergelijken

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.