Back to Top
Navigeer:

Youfone – Sim Only Provider – informatie over Youfone

Youfone is een provider die zich richt op het aanbieden van Sim Only abonnementen en is actief via het netwerk van KPN. Youfone heeft vele voordelen, biedt onder andere een belplafond aan, heeft 4G ondersteuning, een gratis klantenservice en de laagste bundelprijs van Nederland. Daarnaast is het bij Youfone mogelijk om maandelijks op te zeggen. Youfone is al enige jaren actief op de Sim Only markt en is destijds de concurrentie aangegaan met de gevestigde merken als T-Mobile en Vodafone.

Sim Only abonnementen Youfone

Youfone biedt Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen.
  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je dus bij Youfone terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Youfone

Abonnementen Youfone met iPhone toestel

Omdat Youfone een zogeheten ‘Sim Only provider’ is biedt Youfone geen abonnementen aan die je kunt afsluiten met een iPhone erbij. Mocht je toch een abonnement willen sluiten bij Youfone, en je er een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel bij willen hebben, dan kun je het beste zelf los een iPhone uitzoeken.

Losse iPhone toestellen vergelijken

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.