Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

iPhone 5 abonnementen - vergelijken en afsluiten

Op dit moment is de iPhone 5 met abonnement helaas niet beschikbaar, we tonen hieronder nu aanbiedingen van nieuwere iPhones met abonnement, i.p.v. iPhone 5 abonnementen. Kies evt. zelf een ander iPhone model in de vergelijker.

 

iPhone 5 aanbiedingen

De iPhone 5 is een iPhone model dat in september 2012 is gelanceerd in de Benelux. Wil je profiteren van een van de iPhone 5 aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 5 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 5 toestel. De aanbiedingen zijn op laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 5 en niet voor een ander iPhone model?

De iPhone 5 is weliswaar niet het nieuwste model iPhone, maar ook niet het oudste. De iPhone 5 bevat in principe alle functies die je nodig hebt, weliswaar minder dan de iPhone 6, maar heel veel scheelt het ook weer niet. De prijs van de iPhone 5 ligt echter beduidend lager dan die van een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Momenteel kun je een iPhone 5 niet meer kopen als nieuw los toestel, en ook niet meer met abonnement. Wel is het toestel nog te krijgen als refurbished toestel, los. De prijs van de iPhone 5 zal waarschijnlijk alleen nog verder zakken.

iPhone 5 abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 5 abonnement heb je de keuze uit een iPhone 5 abonnement voor 1 jaar en een iPhone 5 abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 5 hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar is het toestel vaak te krijgen in combinatie met lagere maandelijkse lasten. Dit kan gunstig zijn als je per maand niet te veel wil betalen.

iPhone 5 abonnementen - vergelijken en afsluiten