Back to Top

iPhone 5 abonnementen - vergelijken en afsluiten

Op dit moment is de iPhone 5 met abonnement helaas niet beschikbaar, we tonen hieronder nu aanbiedingen van nieuwere iPhones met abonnement, i.p.v. iPhone 5 abonnementen. Kies evt. zelf een ander iPhone model in de vergelijker.

 

iPhone 5 aanbiedingen

De iPhone 5 is een iPhone model dat in september 2012 is gelanceerd in de Benelux. Wil je profiteren van een van de iPhone 5 aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 5 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 5 toestel. De aanbiedingen zijn op laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 5 en niet voor een ander iPhone model?

De iPhone 5 is weliswaar niet het nieuwste model iPhone, maar ook niet het oudste. De iPhone 5 bevat in principe alle functies die je nodig hebt, weliswaar minder dan de iPhone 6, maar heel veel scheelt het ook weer niet. De prijs van de iPhone 5 ligt echter beduidend lager dan die van een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Momenteel kun je een iPhone 5 niet meer kopen als nieuw los toestel, en ook niet meer met abonnement. Wel is het toestel nog te krijgen als refurbished toestel, los. De prijs van de iPhone 5 zal waarschijnlijk alleen nog verder zakken.

iPhone 5 abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 5 abonnement heb je de keuze uit een iPhone 5 abonnement voor 1 jaar en een iPhone 5 abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 5 hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar is het toestel vaak te krijgen in combinatie met lagere maandelijkse lasten. Dit kan gunstig zijn als je per maand niet te veel wil betalen.