Back to Top

iPhone 5C abonnementen - vergelijken en afsluiten

Op dit moment is de iPhone 5C met abonnement helaas niet beschikbaar, we tonen hieronder nu aanbiedingen van nieuwere iPhones met abonnement, in plaats van iPhone 5C abonnementen. Kies evt. zelf een ander model in de vergelijker.

 

iPhone 5c met abonnement - aanbiedingen

De iPhone 5c is in de Benelux gelanceerd in september 2013 en voorlopig nog wel verkrijgbaar. Wil je profiteren van een van de iPhone 5c aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 5c met abonnement aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 5c toestel. Alle aanbiedingen zijn op maandbedrag geselecteerd. De abonnementen met iPhone 5c met het laagste maandbedrag staan bovenaan.

Waarom kiezen voor een iPhone 5c met abonnement en niet voor een ander iPhone model met abonnement?

De iPhone 5c is net als de iPhone 5s is weliswaar niet het nieuwste model iPhone, maar ook niet het oudste. De iPhone 5c bevat in principe alle functionaliteiten die je in een iPhone mag verwachten, weliswaar minder dan de iPhone 6 en 6 Plus. Maar heel veel scheelt het ook weer niet. De prijs van de iPhone 5C ligt echter beduidend lager dan die van een iPhone 5s, iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Momenteel kun je een iPhone 5c al bemachtigen voor rond de 300 euro. De prijs van de iPhone 5c en 5s zal waarschijnlijk verder zakken als Apple in de herfst van 2015 en 2016 nieuwe iPhone modellen op de markt brengt.

iPhone 5c abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 5c abonnement heb je de keuze uit een iPhone 5c abonnement voor 1 jaar en een iPhone 5c abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 5c hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar is het toestel vaak gratis te krijgen.