Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6 – 16GB, 32GB, 64GB, 128GB – prijzen, uitleg en informatie

De iPhone 6 kwam in de Benelux op de markt op 27 september 2014. Kort daarvoor was dit model smartphone van Apple al in vele andere landen verkrijgbaar zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië en China. Het grootste verschil van de iPhone 6 ten opzichte van de 5s is het scherm. Deze smartphone is een stukje groter dan zijn voorganger (2 centimeter om precies te zijn) en heeft daarmee dus ook een hogere resolutie. Ook is de 6 weer een stukje sneller dan zijn voorganger en gaat de batterij iets langer mee.

iPhone 6 met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

De iPhone 6 met abonnement is op dit moment niet beschikbaar (wij tonen hieronder nu vergelijkbare abonnementen).

Noot: de tekst over dit Apple toestel gaat verder onder de vergelijker...

iPhone 6 32GB

Klik hier om alle abonnementen te bekijken met een iPhone 6

Verschillen tussen de iPhone 6 en 5s

Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de 6 ten opzichte van de 5s:

Apple A8-chip:

De chip in dit toestel is wederom verbeterd. Met deze A8 chip is de iPhone 6 weer een stuk sneller dan zijn voorganger!

Een sterkere batterij ingebouwd:

Ook de batterij is verder verbeterd ten opzichte van de oudere toestellen. Deze batterij gaat een stuk langer mee, ondanks het grote scherm.

Groter scherm, beelddiagonaal 4,7 inch, i.p.v. 4 inch:

Ongeveer 2 centimeter grotere beelddiagonaal dan de 5S. Met dit grote scherm biedt de iPhone 6 een hogere resolutie weergave.

Hoger en breder qua formaat, maar wel platter:

Het grootste verschil is dat de iPhone 6 een groter scherm heeft dan alle eerdere smartphones van Apple. Daarnaast is de telefoon ook nog eens dunner!

Kleuren waarin je hem kunt krijgen:

De Apple iPhone 6 kun je net als de 5s kopen in 3 kleuren, spacegrijs, goud en zilver. De 6 is niet beschikbaar in de kleuren zwart en wit, zoals zijn voorgangers de iPhone 3, 3GS, 4 en 4s. Ook is deze smartphone niet te koop in de kleur roségoud, een kleur die Apple pas bij de toestellen van de 6S en 6S Plus generaties ging gebruiken.

Opslagcapaciteit van deze smartphone:

Je hebt de keuze uit 4 verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit (uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbare aanbiedingen van het moment, en de voorraden van de aanbieders). Met 16GB, 32GB, 64GB en 128GB opslagcapaciteit is er voor elke gebruiker een geschikte hoeveelheid geheugen. Op het gebied van de opslagcapaciteit kan deze Apple smartphone zelfs mee met smartphones van nieuwere generaties, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de iPhones van de 4 en 5 series, die op de 5s na niet meer 64GB en 128GB zijn te krijgen.

De belangrijkste eigenschappen van deze Apple smartphone

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6 samengevat.

  • In 3 moderne kleuren verkrijgbaar
  • Super groot scherm; beelddiagonaal maar liefst circa 12 cm
  • Super dun; slechts 6,9 mm
  • 16GB, 32GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; weinig, genoeg tot veel, of zeer veel opslag!
  • Touch ID, inloggen op je smartphone met je vingerafdruk!
  • Diverse andere kleine verbeteringen ten opzichte van de 5C en 5S

Bekijk alle specificaties van de iPhone 6

Prijs van een iPhone 6 zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De prijs van een iPhone 6 als los toestel, zonder abonnement, ligt momenteel iets boven de 350 euro. Het gaat hier dan om de 32GB variant van deze smartphone. De prijzen van de iPhone 6 zullen uiteraard omlaag gaan als Apple met nieuwe iPhone edities komt, iets wat feitelijk al een aantal keren is gebeurd. Profiteer hier dus nu van, in vergelijking met een smartphone van een nieuwere generatie is de 6 simpelweg laag aan de prijs. De prijzen van een 6 in combinatie met een abonnement kunnen uiteraard lager liggen. Het is met een toestelbundel (die veel providers aanbieden) zelfs mogelijk om een telefoon abonnement af te sluiten zonder eenmalige kosten voor je nieuwe 6! Je betaalt je apparaat dan via je maandbedrag.

iPhone 6 met abonnement - vergelijk alle prijzen

De iPhone 6 op prijs vergelijken; de 3 - 5 beste losse toestel deals

Hieronder zie je nu de losse iPhone 6 toestellen met de beste prijs van dit moment. Wil je alle losse toestellen deals zien, van alle webwinkels die deze smartphone aanbieden? Klik dan op 'Toon meer resultaten', dan krijg je het complete aanbod te zien, en kun je van nog meer aanbieders de prijzen vergelijken. Let wel, in nieuwe staat bestaat het aanbod op dit moment nog vooral uit 32GB varianten.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Wil je dit smartphone van Apple liever in refurbished conditie kopen (of met 16GB, 64GB of 128GB)? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een refurbished exemplaar, waardoor je ook nog eens redelijk wat geld kunt besparen. Ten opzichte van een nieuw toestel kun je dan zo 100 euro of meer besparen.

iPhone 6 - bestellen