Back to Top

iPhone 6 kopen met abonnement - vergelijken en afsluiten van abonnementen

Apple iPhone 6 abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de iPhone 6 met abonnement bij verschillende providers.

Noot: de iPhone 6 is op dit moment niet te krijgen met abonnement, we tonen hieronder daarom abonnementen met uiteenlopende iPhones.

Vergelijk hierboven de goedkoopste iPhone 6 abonnementen mét toestel!

iPhone 6 aanbiedingen

Wil je profiteren van een van de goedkoopste iPhone 6 aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag. De iPhone 6 zal voorlopig nog wel een tijdje worden aangeboden. Wij verwachten zelf dat de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus nog tot eind 2017/2018 verkrijgbaar zullen zijn.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 6 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 6 toestel. De aanbiedingen zijn op het laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 6 en niet voor een ander iPhone model?

Sneller, beter en lichter. Dat zijn de voornaamste redenen waarom mensen de iPhone 6 kopen, ten opzichte van oudere modellen van de iPhone. Naast deze dingen koopt men het uiteraard ook voor de status en nieuwigheid. Nieuwe iPhone modellen zijn standaard duurder dan oudere modellen. Als de prijs voor jou niet het allerbelangrijkste is en je ook niet het nieuwste toestel hoeft te bezitten, dan zou je voor de iPhone 6 kunnen kiezen. Redenen om voor een iPhone 6 te kiezen kunnen bijvoorbeeld de opslagcapaciteit zijn, die weer hoger is dan bij oudere iPhone modellen.

De ‘vanaf prijs’ voor een iPhone 6 ligt waarschijnlijk op ongeveer 569 euro voor een los iPhone 6 toestel.

iPhone 6 abonnementen – 1 jaar of juist 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 6 abonnement heb je de keuze uit een iPhone 6 abonnement voor een periode van 1 jaar en een abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of juist voor een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 6 hangt natuurlijk af van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Bij een abonnement voor 2 jaar zullen de kosten voor het toestel (de eenmalige kosten) lager zijn. Kies je voor een toestelabonnement (bij de meeste providers mogelijk) dan kan de eenmalige prijs voor je nieuwe iPhone 6 (gedeeltelijk) vervallen. Je hebt dan geen of maar een klein bedrag dat je in een keer moet betalen (voor veel mensen een obstakel), maar een maandbedrag voor je iPhone 6 voor een periode van 1 of 2 jaar.

iPhone 6; 16 GB, 64 GB of maar liefst 128 GB opslagcapaciteit…?

Als je op zoek bent naar een iPhone 6, al dan niet met abonnement, dan kom je voor de keuze te staan of je de iPhone 6 met 16 GB aan opslagruimte, de iPhone 6 met 64 GB aan opslagruimte, of toch de iPhone 6 met 128GB aan opslagruimte kiest…

Vooraf is het belangrijk om in te schatten hoeveel applicaties je gebruikt en of je veel muziek gaat luisteren, en video’s gaat bekijken op je iPhone. Wij raden je aan om de 64GB of de 128 GB variant van de iPhone 6 te kopen als je veel muziek luistert, foto's, en/of video's maakt. Ben je geen grote gebruiker dan biedt de iPhone 6 in de variant 16 GB vaak wel genoeg opslagruimte. Je zult wezenlijk minder betalen voor de iPhone 6 als je voor de 16GB kiest, i.p.v. de 64 GB variant. De iPhone 6 64 GB is op zijn beurt goedkoper dan de iPhone 6 met 128 GB opslagcapaciteit.

iPhone 6 abonnement – kies je provider/aanbieder?

iPhone 6 abonnementen zijn net als de ander iPhone modellen af te sluiten bij alle reguliere aanbieders: Vodafone, Tele 2, KPN, T-Mobile, BEN, Hollandsnieuwe, Simyo, Simpel, Telfort en Ziggo. Gebruik de iPhone vergelijker hierboven op de pagina voor het afsluiten van een nieuw abonnement, deze geeft je informatie over de actuele en goedkoopste iPhone 6 aanbiedingen van abonnementen en de condities die de providers hebben. De insteek kan per provider erg verschil, iets wat je in de prijs terugziet, maar ook in andere voorwaarden. Het loont de moeite om de deals goed met elkaar te vergelijken en alle aspecten te belichten.

iPhone 6 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 16GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €75.00