Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 6 Plus – Sim Only abonnementen en aanbiedingen

Ben je op zoek naar een Sim Only abonnement voor je huidige iPhone 6 Plus? Je vindt hieronder een overzicht met de goedkoopste Sim Only abonnementen die je kunt afsluiten als je over een iPhone 6 Plus beschikt, maar geen nieuw/vervangend toestel wilt hebben bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Hierdoor ben je doorgaans goedkoper uit als je dit vergelijkt met een nieuw abonnement met nieuw toestel erbij.

Deze Sim Only abonnementen zijn ook geschikt voor alle andere mobiele telefoons, dus ook voor iPhones van andere generaties (iPhone 3, 4, 5, 6) en Smartphones van andere merken.

Sim Only abonnementen voor je huidige iPhone 6 Plus en voor alle andere iPhone modellen en Smartphones van andere merken

Hieronder vind je de beste en goedkoopste Sim Only abonnementen van dit moment, geschikt voor een iPhone 6 Plus, maar ook voor elk ander type toestel, ongeacht het merk.